View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 944 of 2251 FirstFirst ... 444844894934940941942943944945946947948954994104414441944 ... LastLast
Results 23,576 to 23,600 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih se nešto previše zalijetao pričom ni o rasporedu ni o našim mogućnostima u ovim kvalifikacijama koje slijede. Bolje da se ne nadamo previše pa nas možda iznenade, a ne ka sad kad smo skoro pa počeli da rezervišemo hotele po Poljskoj i Ukrajini za ljeto, pa ga izdudlasmo i to kvalitetno. Ipak je to za godinu dana tek, a rane još peku...

Od prve tri-četri utakmice masu zavisi, viđećemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh, opet o reprezentaciji a mislio sam pochinut cemo jedno godinu. Da me neko prije 6 mjeseci pita za ovu grupu i raspored bio bih prezadovoljan i pun vjere. Sad bi najradije da ne razmisljam o tome. Dako mi se vrati vjera ali sad je ukupni ambijent los, to se ne može uporedit sa onim iz doba pobjeda. A sa druge strane i ekipa mora da pretrpi neke izmjene jer ce proci godina nada od danas i na neke igrace realno necemo moci da racunamo. Tu prije svega mislim na pavicevica, drincica ( možda na njega ocemo ali sad igra ka da je 54 godiste ) i pekovica. Ona ekipa jovanovic, džudo, damjanovic, djalovic... i to ce bit za bachit. KO novi? NIko da ja znam za njega. Znaci losija ekipa vodjena sa 5-6 losijih trenera. Ja znam da idem u San Marino, da ga tamo izgalimo

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Generalno situacija je ista kao u prethodne kvalifikacije početne utakmice su nam ključ svega.Poljaci se moraju dobiti pod Goricom i probati izvući bod sa Ukrajinom na gostovanju i tri sa Moldavijom naravno uz sigurne bodove protiv San Marina.E sad trener kao što je Brna ti ne daje garanciju ni za šta od svega ovoga što sam naveo mada se ja nadam da će dati Deju razlog da ga smijeni kiksanjem u prijateljskim utakmicama
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Najbitnije utakmice su nam kuci protiv Poljske i Ukrajine, i u gostima protiv Moldavije. Ako tu upisemo 9 bodova uz vec upisanih 9 (6 protiv San Marina i jos 3 protiv Moldavije kuci) mislim da smo 90% u barazu...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A računica je prosta... Zna se đe se moraju, a đe mogu uzet bodovi.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by ljaka View Post
    Ja znam da idem u San Marino, da ga tamo izgalimo
    da ako nam daju jedno 2-3 komada
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Selektor Azerbejdžana je Berti Vogts, Bugarske je bio Lotar Mateus. Makedonije je Džon Tošak. Hector Cuper je vodio Gruziju. Vahid Halilhodžić vodi Alžir raspali. Iran i Irak vode Keiroš i Ziko. Pol Le Guen vodi Oman nesrećni. Kolko još ima tih afričkih i azisjkih zemalja sa vrlo pristojnim selektorima, samo pogledajte po netu.

Napisao sam ovo na račun priče kako mi nemamo para da platimo boljeg selektora. A ovi gore navedeni imaju, tobože.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Azerbejdzan ima naftu, iran ima ahmadinedzada
    ostali sirotinja ka i mi....
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Raspored je odlican. Bolje je imati mogucnost da otvoris kvalifikacije sa 6 bodova i tako se kreira boost samopouzdanja, nego da posle dva kola imamo 1-2 boda, i vec tad panemo s motivacijom.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Ljudi,zaboravite San Marino,od njih i da izgubimo isto nam se piše jer se ti bodovi brišu. Te dvije utakmice treba iskoristit čisto za uigravanje i eventualno isprobavanje nekih novih igrača i kombinacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brisu se tek ako dodjes do baraza kada treba da se izracuna ko je najbolji drugoplasirani. A ako mislimo doc do tog drugog mjesta moramo pobijediti San Marino, a bogami i Moldaviju.

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Prije moramo pobijedit Ukrajinu i Poljsku . Sve nam džabe(pa i da dobijemo jednu protiv Engleza) ako njih ne zaustavimo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sledeca utakmica je za pola godine ili kad vec, tako da opusteno... dajmo odmorimo malo, ipak smo dozivjeli veliko razocaranje a ovaj topic je non stop aktivan... moram vam priznati da me to nervira dosta... :mad:

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by mrzn1trIp View Post
    sledeca utakmica je za pola godine ili kad vec, tako da opusteno... dajmo odmorimo malo, ipak smo dozivjeli veliko razocaranje a ovaj topic je non stop aktivan... moram vam priznati da me to nervira dosta... :mad:
    Nerviraće te još. Ovaj topic je uvijek aktivan.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Ljudi,zaboravite San Marino,od njih i da izgubimo isto nam se piše jer se ti bodovi brišu. Te dvije utakmice treba iskoristit čisto za uigravanje i eventualno isprobavanje nekih novih igrača i kombinacija.
    Objasnuio ti Sokrates. Koje crno gubljenje od SM i testiranje igraca. Tj, velika je sansa da cemo izgubiti, ako budemo testirali... A onda cemo sipak u baraz, a prije svega cemo biti u kanalu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Nerviraće te još. Ovaj topic je uvijek aktivan.
    :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Objasnuio ti Sokrates. Koje crno gubljenje od SM i testiranje igraca. Tj, velika je sansa da cemo izgubiti, ako budemo testirali... A onda cemo sipak u baraz, a prije svega cemo biti u kanalu...
    A da nisam pominja gubljenje nego da se u tim utakmicama ne treba forsirat i da na njih treba zaboravit. Ako ne možemo sa rezervnim timom SM dobit onda ladno treba raspuštit ekipu.

Edit: Imaju cijelu jednu pobjedu i 3 neriješene utakmice u svojoj istoriji pa vi viđite.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa bas zato da se ne nadjemo u tom biranom drustvu . Znajuci nas mentalitet, sve je moguce. A valjda cemo odigrat nekoliko prijateljskih do pocetka kvalifikacija, pa ce imat Brnovic kad da vidi te nove na djelu, koji god da su.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    prika za bodove unutar grupe su bitni. ti ako ces da poklonis ukrajini i poljskoj 6 bodova prednosti u startu protiv san marina, samo da si zdravo...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Vi samo neka sta zdravo svi na gomilu ako vam uopšte pada na pamet da možemo izgubit od njih.Ako ih rezervisti ne dobiju lagano možemo da se ispišemo i da ne mučimo ovih par igrača to valjaju da dolaze na utakmice reprezentacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

.

Ne potcjenjujem protivnike, ali ne pada mi na pamet da razmisljam o San Marinu kao potencijalnom problemu, dok je Moldavija ekipa koja je u poslednja dva ciklusa kvalifikacija (SP i EP) osvojila 12 bodova iz 20 utakmica:
    6 pobjedama nad San Marinom, 3 u prvom mecu kvalifikacija za EP protiv Finske, i preostala 3 u nerijesenim utakmicama, od cega su dvije bile protiv Luksemburga, jedna protiv Grka doma. Ove dvije ekipe, jednostavno, ne bi smjele da nam uzmu jedan jedini bod.

Rano je za "upisivanje" bodova, ali dodatnih 9 iz 6 meceva sa Engleskom, Poljskom i Ukrajinom, vjerovatno bi nas odvelo u baraz (iako teorijski jedna od ove dvije konkurentske reprezentacije i u tom slucaju moze osvojiti vise od "nasih" 21).

Ovo su neki primjeri grupa sa apsolutnim favoritom, tri manje-vise ujednacene ekipe, i dva, uslovno receno, autsajdera. Naravno, nista se ne moze znati unaprijed, ali otprilike je 19 bodova donja granica u ovakvim tipovima grupa.

Click image for larger version. 

Name:	t.jpg 
Views:	110 
Size:	27.9 KB 
ID:	70689

Name:	t1.jpg 
Views:	119 
Size:	27.2 KB 
ID:	70690

Name:	t2.jpg 
Views:	106 
Size:	26.8 KB 
ID:	70691

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta je ovo sa Vucinicem? Cuh na TV-u da razmislja o povlacenju iz reprezentacije...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo nesto malo na portalu http://www.vijesti.me/sport/razmislj...u-clanak-48598
    U stampanom izdanju jos pise da on ne zna da li bi sa Cicom prolsi baraz, ali da bi sigurno bolje odigrali u Pragu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/razmisljam-da-li-vise-da-uopste-dolazim-reprezentaciju-clanak-48598

d
    io intervjua...

Ne znam samo ko mu je to zviždao i pljuvao ga poslije revanša, laže kao pas i neka ga je sramota za ovu izjavu. Cijeli stadion je pjevao u glas i pružio im nevjerovatnu podršku svima s njim na čelu, a on ovako sad priča. Što se tiče Praga, za igru i ponašanje na terenu (ruke na kukove po utakmice) je zaslužio svaku kritiku. Da mi je bilo da ga vidim poslije tog meča čini mi se da bi ga taman pljunuo. Najbolje od mene veli u tom momentu. E pa lijepo, zato smo i prošli kako smo prošli.

Ovaj momak definitivno nije sav svoj. Iako je najbolji naš igrač, ako će da se preserava ka što je počeo, taman neka više ne dolazi da igra. Koga nema bez njega se MORA! Umjesto da izađe sad s pričom kako smo propuštili veliku šansu, ali idemo dalje, potrudićemo se da odemo na SP, bitno je da su navijači ostali uz nas uprkos lošem rezultatu...on sere sad s ovom pričom, a kapiten...pi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Page 944 of 2251 FirstFirst ... 444844894934940941942943944945946947948954994104414441944 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)