Viktor Igo - 'Covek koji se smeje'
Remark - '3 ratna druga'
Zorz Arno - 'Nadnica za strah'
Viktor Igo - 'Covek koji se smeje'
Remark - '3 ratna druga'
Zorz Arno - 'Nadnica za strah'
"Abrazame para que piense alguna vez en ti..."
ZNa li neko gdje u Podgorici mogu naci knjigu Narodni ucitelj, od Vase Pelagica? u gradskoj knjizari je nema. Bilo bi pozeljno sto novije izdanje
Who let the dogs out
zahvaljujem
Who let the dogs out
Zna li neko možda kad će biti u nasim knjižarama biografija Steve Jobs-a od Waltera Isaacson-a? Jeste da se tek pojavila prije nekih mjesec dana u knjižarama po Americi ali možda neko zna ko je otkupio prava ili tako nešto na tu knjigu za naše područje...
MCTS Self-Paced Training Kit (Exam 70-680): Configuring Windows 7
Ako neko ima za prodaju ili ako zna dje bi se moglo naci, neka javi.
Saburo Sakai - Samurai
Nekad sam je davno procitao, ali nikako da je nadjem. Probao u Karver i u gradsku... Da mozda neko ima da pozajmi?![]()
\\OFL•GIC
Kundera - Nepodnošljiva lakoća postojanja, zna li neko gdje ima da se kupi u PG?
Zna li ko đe mogu nać Game of Thrones knjige,i pošto koštau?
Karver ima skuplje izdanje, Gradska možda jeftinije.
Ako ćeš mi vjerovat', bilo ih je u Narodnu Knjigu ranije (kod Volija u centar, viđećeš nekoliko glupih slogana poput 'ako si ČITAČ, svrati na po jednu' itd.) ali ne znam cijenu i ima li ih sad. Provjeri, ako nisi.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Fala ti,pogledaću.
Da ne znate ima li gdje knjiga "The cuckoo's egg" od Clifford Stoll-a? Knjiga je iz 1989 godine..
Našao sam PDF verziju ali bih ipak radje knjigu kupio ako ima...
Čisto sumnjam, ali eto da pitam za svaki slučaj...
da ne zna neko od vas mogu li na internetu naći knjigu od lidije nikolić-osećanja o sećanja, ima je u gradskoj knjižari u podgorici ali zbog vremenskih neprilika ne mogu do tamo trenutno ići, pa sam mislila da ako neko zna gdje je na internetu mogu naći, da me obavijestite
zahvaljujem .
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ako iko može da mi pomogne da nabavim - kupim knjigu, bila bih veoma, veoma zahvalna...
Dnevnik jednog čudovišta - Zora Dirnbach
![]()
Last edited by KRKNA; 14-02-12 at 08:59.
Sell the Vatican, Feed the World!
Jurim Bucatijevu Tatarsku Pustinju, ako neko naleti na primjerak neđe, plaćam dvostruko ako mi ga uzme. To vam znači da vam dođem 12 eVrAH ako je platite 6 itd.
Častim i kafu pride.
Prethodni primjerak izgubljen.
Imam ja 1 primjerak, taman da ga skinem s qrca.
No je vanredno stanje..
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Vazno je zvati se Ernest ? De Profundis ? Misli, aforizmi, parabole ? Nesto od Vajlda lise Dorijana Greja ?
Last edited by oktagon; 15-02-12 at 12:55.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Vajlda možeš da nađeš u bilo koju Podgoričku knjižaru, za to drugo nemam pojma a i ne zvuči mi zanimljivo.
Iskočite i potražite prije nego pitate na forum, ljudi, dosta toga što se traži ima u knjižarama po centru.![]()
Koje drugo, sve je ovo Vajld. Mozes da ga nadjes ali samo Greja.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Bio sam siguran da je Mono i Manjana izdala nekoliko njegovih knjiga u nekoj kolekciji.
Očigledno i ja platih cijenu toga što sam čitao samo Dorijana Greja. Kakav danak neiskustvu, izvinjavam se.![]()
Đe bi se mogle naći Fight club (Chuck Palahniuk) i High Fidelity (Nick Hornby)? Ove standardne knjižare po Podgorici ih nemaju niti će ih nabavljati. Po njihovim riječima. Pokušavao sam da ih naručim i preko Narodne knjige, ali oni vele da to ne dobijaju. Kao za inat, mogla mi je jedna koleginica donijeti Fight club sa sajma u Beogradu, ali ja već bijah naručio, pa reko da ne dupliram. Kasnije se ispostavilo da nemaju odakle da je naruče.
EDIT: Fight club pronađen u Gradskoj knjižari na spratu. Na engleskom jeziku, ali makar je pronađen. Od istog pisca ima još makar šest naslova, koga zanima.
Last edited by skobalj; 18-02-12 at 08:10.
"Masoni u Jugoslaviji" od Zorana Nenezica, ako neko zna dje bi se mogla nac?![]()
John Fante-Ask the dust
Dzon Fante-Upitaj prah?
Da li neko mozda ima informaciju gdje naci ovu knjigu? Svuda sam trazila,nema u knjizarama,bibliotekama..
Hvala.
Last edited by mockingbird666; 06-03-12 at 22:42.
Ono što nam se nameće je varka,
iluzija, laž!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks