Nista mi ne trebaju ti igraci iz Srbije koji se premisljaju da mi igraju za reprezentaciju.Ako iskopaju nekog naseg dobro jes,a ove kameleone neka ne dovlace.
Brnovic je nesoj kao i dejo i svi sa cela naseg saveza.
samo jedan banalan primjer:
protiv ceha u pg, pravi izmjenu i ubacuje Delibasica kao klasicnog spica a Vucinica premjesta na krilo tj (becovu) neprirodnu poziciju. a beca 60 minuta ostavlja tamo po krilu dje je koristan koliko i mi odje a ne bi ga ziv ubacio barem posranih 15-tak minuta da proba njega kao klasicnog spica a vucinica kao krilnog napadaca.
kraj price.
Last edited by mrzn1trIp; 22-11-11 at 23:53.
Nista mi ne trebaju ti igraci iz Srbije koji se premisljaju da mi igraju za reprezentaciju.Ako iskopaju nekog naseg dobro jes,a ove kameleone neka ne dovlace.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://www.vijesti.me/sport/cico-laz...g-clanak-48269
kako se gadno zavrsi ova nasa prica, ko god vise kriv bio!
dje smo bili prosle god u ovo vrijeme, a dje smo sad. ne mislim samo rezultatski.
greota, kako je ovo sve moglo drugacije zavrsit.
Last edited by funky^junkie; 23-11-11 at 00:15.
Pa sacekajte, majku mu... Sta je zvanicna prica? Je li Beco "Dejov igrac" i je li Cico, izmedju ostalog, dobio otkaz jer mu ovaj nije zaigravao ili su, ustvari, i Dejo i Brna i svi ostali iz saveza ***** jer nemaju sluha za Becov inzvanredni potencijal?
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Teško ti to možeš povezat, moj Serhi. Evo ja pokušavam, ali zaludu. Ja često nemam živaca da mnoge upitam za kontradiktorne stavove toga tipa jer mi je već dojadila ova priča. Bitno je da oni "znaju".
Evo sad se postavlja pitanje je li Cico uopšte smijenjen ili je sam otišao sudeći po njegovim izjavama. Ovo je već druga. Naravno, pojedinci će to prekočiti već će se samo uhvatiti za izjavu o alkoholu. Show must go on.
Dick Laurent is dead!
prva cicova izjava, saznao sam iz novina da sam smjenjen. druga cicova izjava uz dogovor sa savezom mislimo da je bolje bez mene u zaddnje 2 utamice. treca cicova izjava otisao sam jer se nisam sa savezom slagao/
kao prvo cita li on sta govor ili stvarno pije pa i ne zna sta govori/ nek se drzi jedne price a ne ovako)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
.
Milo mi je zbog Beca, ali mi je paznju vise privukao drugi detalj - nacin na koji je Samir primio loptu, tijelom izbacio cuvara, otvorio prostor na krilu (a imao je jos dvije opcije) i ubacio loptu, poslije cega je postignut gol. Nikakvo cudo, vidja se to cesto, ali, nazalost, ne i na nasim utakmicama... Vidjite, koliko god se opucali od nagadjanja pije li Cico, drogira li se Dejo, i ima li Bakina formacija smisla, istina je jednostavna - Cesi su prosli dalje upravo zbog deficita ovakvih "detalja" u nasoj igri ili prostije receno, zato sto su to radili vise od nas. Bili su za klasu bolje organizovani u veznom redu i, da se ne lazemo, nije to toliko posledica Bakinih eksperimenata, koliko cinjenica da imaju Rosickog i Plasila (a mi nesto slicno ne) odnosno jednostavnu i efikasnu igru na najvise tri dodira, zbog cega se stekao utisak da nam fali minimum jedan, u pojedinim situacijama i dva igraca na sredini. Cesi su igrali onoliko koliko smo dozvolili Rosickom, a zbog nasih limita na sredini, posebno na poziciji zadnjeg veznog, dozvolili smo mu sve (i usput mu refresovali karijeru), bas kao i Pirlu prije dvije godine u Podgorici.
Da ne duzim - mislicete da sam lud™, ali osim ako imamo namjeru da na velika takmicenja idemo kao epizodisti, jednog Samira ili Rosickog moramo pronaci/izmisliti/kupiti/kidnapovati/naslijediti od strica iz Njemacke/sklopiti na masinskom fakultetu. Bez njega, uzalud nam Beco.
Basa ni sinoc nije igrao.
Last edited by rebel; 23-11-11 at 10:17.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Nista cudno, ako se uzme u obzir da u zadnjih 7 meceva imamo 5 poraza i 2 remija. Dobro je da nismo jos dublje potonuli
Nije sad toliko bitno koji smo na toj listi. Bitnije je da dobro igramo kvalifikacije za SP, probamo pda ponovimo ove za EP što bi bio fantastičan uspjeh, a kao rezultat bi došao i napredak na ovoj listi i bolja pozicija za novi žrijeb (za kvalifikacije za EP 2016). U ovom momentu nam ništa ne bi značilo i da smo prvi, daleko zlo bilo!
Ne gnjidu, no njivu!
Ovih dana su pregovori oko kalendara kvalifikacija za Svjetsko... Šta mislite je li bolje da Englezi odmah gostuju ili ih ostavit za sredinu kvalifikacija kao prošli put. Velike ekipe ako kiksaju u kvalifikacijama to rade na samom početku, a mi ih itekako dobro poznajemo, plus sledeći put ne bi trebalo da naši imaju onoliko respekta.
Takođe Moldavija i San Marino su uvijek dobre za lake poene na početku.
Moramo uzeti 6 bodova u ove dvije utakmice sa San Marinom, da dobijemo Poljsku na startu pa sa Ukrajinom moze i nerijeseno
Utvrđen kalendar za SP 2014: Crna Gora na startu sa Poljskom
Čelnici fudbalskih saveza koji će se takmičiti u grupi H evropske zone kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo utvrdili su danas u Varšavi kalendar takmičenja za predstojeći kvalifikacioni ciklus.
"A" selekcija Crne Gore počeće kvalifikacije za SP 2014. pred svojim navijačima protiv selekcije Poljske, a u septembarskom terminu gostuje i selekciji San Marina. U oktobarskom terminu "sokoli" će igrati samo jednu utakmicu i to protiv Ukrajine u gostima, dok će u novembru igrati pred svojom publikom protiv San Marina. Oba meča sa Engleskom igraće se 2013. godine - 26. marta "gordi Albion" gostuje pod Goricom, dok će 11. oktobra "sokoli" ponovo igrati na "Vembliju".
- Otvorićemo kvalifikacije sa Poljskom, nakon čega gostujemo San Marinu, što je scenario koji smo priželjkivali. Tokom pregovora morali smo da napravimo i nekoliko kompromisa, ali mislim da moramo biti zadovoljni kalendarom takmičenja - rekao je nakon sastanka selektor Crne Gore Branko Brnović.
Kalendar utakmica Crne Gore
07.09.2012. Crna Gora - Poljska
11.09.2012. San Marino - Crna Gora
16.10.2012. Ukrajina - Crna Gora
15.11.2012. Crna Gora - San Marino
22.03.2013. Moldavija - Crna Gora
26.03.2013. Crna Gora - Engleska
07.06.2013. Crna Gora - Ukrajina
06.09.2013. Poljska - Crna Gora
11.10.2013. Engleska - Crna Gora
15.10.2013. Crna Gora - Moldavija
http://www.portalanalitika.me/sport/...-poljskom.html
Last edited by filip__pg; 23-11-11 at 12:25.
u prve 4 utakmice uzet cemo 10 bodova....posle gubimo od moldavije pa ce brna da pochne da se opija a dejo da ga shutne...dovodi vlaisavljevica, u barazh ispadamo protiv slovachke i svi ce da vichu BRNA VRATI SE!
Last edited by bo8an; 23-11-11 at 12:45.
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
http://www.vijesti.me/sport/crna-gor...i-clanak-48308 krupnim koracima nazad! File vrati se![]()
Eto raspored... prva polovina je relativno laka, druga polovina je pakao.
Kalendar utakmica Crne Gore
07.09.2012. Crna Gora - Poljska 3 boda
11.09.2012. San Marino - Crna Gora 3 boda
16.10.2012. Ukrajina - Crna Gora
15.11.2012. Crna Gora - San Marino 3 boda
22.03.2013. Moldavija - Crna Gora 3 boda
26.03.2013. Crna Gora - Engleska 1-3 boda
07.06.2013. Crna Gora - Ukrajina 3 boda
06.09.2013. Poljska - Crna Gora
11.10.2013. Engleska - Crna Gora
15.10.2013. Crna Gora - Moldavija 3 boda
ovo su sigurnih 19, a možda i 21 bod... i eto brazil..![]()
Kalendar je dobar samo to treba iskoristit. Nadam se da će ona delegacija političara otić kad budemo gostovali San Marinu da probiju maler jer su nam izbaksuzirali svaku reprezentaciju dosad kad su išli. Naravno, nemam iluzija da će se to desit jer ih znam dobro ovih 20 godina.
Obe, zaboravih ti odgovorit na ovo. Slažem se, naravno, s tobom. Pisao sam samo kako bi trebalo. Ipak, iako je situacija takva kako si je opisao mislim da postoje izvjesni pomaci kad je Budućnost u pitanju. Iako minijaturni, svaki pomak je dobar. Taj pomak se može zaustavit odlukom jednog čovjeka (zna se koga mislim), samo se nadam da će se primirit. Opet nemem iluzija da će se to desit jer to nije u njegovoj prirodi.
Kad pomenuh Budućnost, pročitao sam juče u "Dnevnim novinama" da Điđa traži ruski drugoligaš Sibir iz Novosibirska. Tamo napisaše da se bori za ulazak u prvu ligu, ali sudeći po tabeli to će teško ići jer su peti. Mislim da mu takav transfer ne bi puno pomogao u karijeri. Zna se da ga traži i Pakhtakor što takođe, po meni, nije dobra mogućnost. Rekoše da ga je hvalio Mamić kad je skoro dolazio. Kad bi recimo tamo prešao, mislim da bi to bilo dobro rješenje i dobra odskočna daska. Evo ga pominjem kao da mi je neki rod, ali se nešto ne sjećam da je crnogorska liga iznjedrila igrača takvih karakteristika. A zamisli da nema ni njega ni Flavija u jednoj utakmici na što bi igra Budućnosti ličila.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks