View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 939 of 2251 FirstFirst ... 439839889929935936937938939940941942943949989103914391939 ... LastLast
Results 23,451 to 23,475 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ao mi njih uspijemo naci valjda i ovi iz saveza to rade isto. pa nasli su par nih, valjda ce ontaktirati i ove ako vec nisu
    Shibnite mail Savezu, a posaljite i nekim novinama da obrate paznju na njih.Koliko vidjeh na Transfermarktu,ovaj zekovic vec igra u Malme, koji je solidan shvedski tim. Valjalo bi da shto prije uslijedi poziv za mladu reprezentaciju-chisto da ga obezbijedimo za nas.A chisto sumnjam u skauting sposobnosti Vlaisavljevica.
    Last edited by Recordare88; 21-11-11 at 17:35.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ne govorim ovo zbog Cica, ali meni je taj Djalovic duplo korisniji igrac od,recimo, Damjanovica, koji se sada forsira. Damjanovic, osim shto ima cool nadimak i dao je 2 gola Kipru prije nekih 3.5 godina, ama bash nishta nije uradio za tu reprezentaciju. Djalovic je ipak dao 7 golova(isto koliko i jedan Jovetic recimo), bio tu u kontinuitetu, a i mnogo je korisniji igrac od Damjanovica.

Od njih dvojice Delibasic je bolji shpic, ali je i on na kraju karijere i vec ne mozhe da odigra citavu utakmicu, to je sad ocigledno. Tako da shpiceva bash i nemamo na pretek-shto je inace dobar razlog da se shto prije vratimo na 4-4-2 igru koja ce biti orijentisana defanzivno, i gdje ce Joveta i Mirko igrati napadace, i da se batale sulude taktike sa 5 shpiceva na raznim pozicijama. Djalovic i Beciraj da tu figuriraju kao rezerve/ekstra napadaci kad se juri rezultat,Delibasic ponekad da uleti na 10ak minuta i to je to. Damjanovica, iskreno receno, polako treba pozdraviti, jer je najgori od svih ovih. Beciraj treba da igra iskljucivo shpica, jer jedino to moze da igra normalno.

Shto se tice ovih mladih igraca u Shvedskoj, zvuce dobro,pogotovo ovaj Zekovic.
    a da uporedimo koliko je igrao djalovic i koliko je golova dao a koliko je igrao minuta damjanovic i koliko je golova dao. sad sto nije vise do golova ima i srece a i taktike ali nije mnogo igrao al pri svaom dodiru sa loptom vidi se da ima tehnike , a sa druge strane ako se ko naigrao to je djalovic i za jednog spica malo je golova dao, a ako ga vec uporedjujes sa joveticem treba da se zna da jovetic ne igra klasicog spica nego vise poluspica dok je djalovic ispred samog golmana. sa druge strane sjeti se njegovih prmasaja, primaja lopte i sl. mislim sto se toga tice nisi u pravu iako ga branis , kao i cica sto ga je uvodio ali nema neke osnove da je bolji od damjanovica.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a da uporedimo koliko je igrao djalovic i koliko je golova dao a koliko je igrao minuta damjanovic i koliko je golova dao. sad sto nije vise do golova ima i srece a i taktike ali nije mnogo igrao al pri svaom dodiru sa loptom vidi se da ima tehnike , a sa druge strane ako se ko naigrao to je djalovic i za jednog spica malo je golova dao, a ako ga vec uporedjujes sa joveticem treba da se zna da jovetic ne igra klasicog spica nego vise poluspica dok je djalovic ispred samog golmana. sa druge strane sjeti se njegovih prmasaja, primaja lopte i sl. mislim sto se toga tice nisi u pravu iako ga branis , kao i cica sto ga je uvodio ali nema neke osnove da je bolji od damjanovica.
    Ne cijene se igraci samo po tehnici, to je velika zabluda. Djalovic je mnogo korisniji igrac od Damjanovica i bolje se uklopi u ekipu. Da se razumijemo-nije on nikakvo chudo, ali makar oslobodi Mirka pritiska stalnom agresijom, uspije da presijece koju loptu i nije da ne daje golove. Prosjecan igrac, ali sasvim koristan za ekipu. Sa druge strane, koliko sam ja gledao Damjanovica ne radi nishta na terenu bez shto davi loptu i demonstrira tehniku kojih 2-3 sekunde prije nego shto mu protivnicki bek oduzme loptu. Da ne pricamo da imamo vec jednog tehnicara u napadu-Mirka, i da je mnogo bolja saradnja snagator-tehnicar, nego Mirko i Damjanovic koji igraju istim stilom s tim shto je Damjanovic jedno 7 puta gori.

Po mom misljenju, na shpicu treba da igra Mirko, a Djalovic i Beciraj da se rotiraju kao njegove rezerve. Naravno, kako vrijeme protice, sve vishe forsirati Beciraja, jer je mladji, a kroz koju godinu(mozhda i prije na prijateljskim) ukljuciti mlade igrace kao shto je Luka Djordjevic u pricu. Delibashic mozhe josh da izgura sada, ali ocekivati neshto od njega u sledecem takmicarskom ciklusu je prilicno iluzorno,covjek jednostavno stari.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

RTV Vijesti Načisto sa Petrom Komnenićem -Gost: Predsjednik FSCG Dejan Savićević (nov. 2011)

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala puno!

E aj sad da čuem ovoga stručnjaka...

edti. Ha, ladno je rekao da Brna ostaje za sljedeće kvalifikacije! Razočaran sam jako...
    Last edited by FulhamFC; 21-11-11 at 19:20.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Damjanovic,osim onih golova protiv Kipra jos kod Filipovica nije pokazao ama bash nishta u reprezentaciji, Delibashic teshko da mozhe da izdrzi citavu utakmicu da igra, zato taj Djalovic treba da bude prva zamjena Mirku kad je ovaj povrijedjen. Moguce da ima limitirane tehnicke kvalitete, ali dobar je za presing, ima kondiciju, izdrzljiv, a i dao je vise golova od Delibasica,Damjanovica i Beciraja zajedno.

Opsta sprdnja prema Djalovicu potice od nashih cuvenih pozavalaca fudbala(citaj totalnih neznalica) koji igraca cijene jedino po tome koliko mozhe da dribla i da davi loptu.
    Pocinjem da se pitam koliko stvarno ima zbilje u tvojim postovima... Popularni Boske je jedini koji moze da istrci svih 90min, bez ikakvih problema. On igra u ligi gdje svi igraju dvesta na sat, pa bi tesko mogao da pjesaci... Ne samo da je svaka lopta kod njega bila kao u sefu, vec se izvlacio na svaku stranu, dosta puta vratio nazad... I nijednom ga nisam vidio da se bar zadihao. A vidio sam Beciraja gdje je nakon 30min plazio jezik... Sto se tice popularnog Djala (vidis, umjesto "Krmak", navijaci "Djalo", ali i to ne valja)... Momak je dao samo jedan gol u "zvanicnm" mecevima. Jedan (1). Igrao j 25 meceva, vecinu njih od prvog minuta. Imali smo prilike da vidimo njegove golgeterske mogucnosti, mali milion puta. Protiv Bugarske je bio posluzen na pet (5) metara od gola, i napokon pogodio stopalom u loptu, koja je od stative usla u gol. Zamalo da s manje od pet metara promasi, ali srecom, velikom, dao ga je... Boske, koji nije igrao gotovo nista, ima dva postignuta gola. U kvalifikacionim mecevima. I to dosta dobra. Nakon 0:2, uzeo je stvari u svoje ruke i vratio CG...
    Boske je prvi strijelac korejske lige. Zamalo najbolji u istoriji. Ogromni prelijepi stadioni, izuzetno brz fudbal, vecinom se stize do zavrsnice azijske CL... Djalo je u prsloj Hrvatskoj ligi dao nekih 10-12 golova, za tri sezone...
    Mirko Vucinic je davao samo odlicne i vazne golove. To sto je dao, dao je majstorski, iz nicega. Dosta puta pasom cijepao protivnicke odbrane. Medjutim, cesto taj pas nije imao nikakvu svrhu, jer Djalo nerijetko nije mogao ni da pomisli da stigne loptu...
    Simon Vukcevic. Vezara i neko ko je indirektni krivac zasto nismo uradili nesto vise. Svih ovih godina igra na poziciji gdje veoma malo doprinosi. A odavno ne zna sto je gol... Niko to ne spominje, ali Simon je promasio cijelu loptu, sa dva metra od gola, a nakon toga smo primili gol...
    To je neka moja analiza... Djalo je cak bio losiji i od Simona. Njih dvojica se mogu ruku pod ruku, s tim sto je Simon bar znao loptu cuvati, dok ovaj je ne umije ni primiti.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 21-11-11 at 19:41.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    Evo ja ne znam ove igrače, ali vjerujem da će dobiti poziv ukoliko budu zasluživali. S te strane vjerujem da savez radi dobar posao. Dosta je takvih igrača "iščupao" (Hasan Pepić iz Njemačke, Dino Rebronja i Adnan Rebronja iz Švajcarske, onda upravo iz Švedske Suad Gruda, i slični). Imamo igrača u U19 i U17 selekciji koji su mlađim kategorijama inostranih timova. Ne bi valjalo ni to da precjenjujemo u smislu "ako igraju vani mora da su dobri". Sjetite se Slobodana Lakićevića nekad uzdanice iz Bayer Leverkusena, a sad poslije duže pauze igra u mostarkom Veležu. A sjeća li se ko Stefana Nenadovića koji je svojevremeno igrao za primaveru Intera, čak debitovao za prvi tim Monze, došao u OFK Bar i ni utakmicu nije odigrao? Koliko mogu saznati sad se vratio u Italiju, ali ne igra. A sjećate li se priče i pljuvanja po savezu jer se ne zove jer "vjerovatno nijesu čuli za njega". Evo posta iz 2007 kad je osvojio scudetto sa Interom za uzrast do 16 godina https://forum.cdm.me/showthread.php?...%3B#post575857
    Kasnije je on pozvan za U19 reprezentaciju, ali je sve to uzalud. Valjalo bi samo da smo svjesni da ne treba pljuvati na slijepo i da shvatimo da nije zlato sve što sija i da je ko igra u zapadnoevropskoj zemlji talentovaniji od nekog ko igra ovđe. Evo Mogren izbaca Đorđevića (1994) i Bakića (1993) koji su sigurno talentovaniji od ovih koji igraju vani. Šteta što Budućnost u tim godištima nema tolikih talenata . Naravno, svaki igrač koji u našim mlađim reprezentacijama dođe sa strane uvijek donese nešto novo i miješanje mentaliteta je poželjno. Mene brine ovo što je Dejo pominjao u vezi sa problemima oko izdavanja pasoša igračima koji su porijeklom odavde a žive i igraju u Srbiji poput Vukana Savićevića. Previše nam je mala baza da sve igrače sami stvorimo i ovi iz Srbije su nam neophodni tako da se zaista nadam da će se to riješiti. Druga je stvar kad su naše mlađe reprezentacije listom sastavljene od igrača iz crnogorskih klubova i koji se svi, manje više, znaju. Ali kad dođe neko, recimo iz Zvezde ili Partizana kome je otac iz Crne Gore a oni tamo odrasli, ti mlađi igrači koji igraju u našoj ligi vjerovatno gledaju te igrače drugačije. Ne igraju protiv njih u omladinskoj i kadetskoj ligi, ne poznaju ih lično, znaju da ovi igraju u mnogo jačim i poznatijim klubovima i željni su dokazivanja kako bi dokazali da nijesu ništa gori od njih. Ako se sve zasniva na igračima iz domaćih liga (omladinska, kadetska) to nije dobro zbog same ozbiljnosti tih igrača kad igraju za nacionalni tim, a sad će prodaja naših talenata koji su maloljetni ići sve teže jer su zakoni Uefe ili Fife strožiji nego ranije jer se valjda moraju preseliti roditelji sa njim i naći zaposlenje u zemlji u kojoj taj dječa igra. Srećom, infrastruktura je sada neuporedivo bolja nego ranije kod nas i biće još bolja po pitanju pomoćnih terena i tek treba očekivati talente koje ćemo stvoriti. Klubovi takođe moraju slati te klince da igraju protiv vršnjaka iz drugih država. Svaki cent uložen u ta putovanja će se isplatiti, možda ne odmah ali vrlo brzo. Prije neki dan sam vidio na televiziji 777 pionire Budućnosti (godište 1998 ) kako su osvojili valjda Kup Crne Gore i tu su porazili Župu sa , mislim, 8:0. Trener pionira Budućnosti je rekao kako konkurente ne dobijaju ispod 7:0 a rezultat ide i do 14:0 . Pošto u tom uzrastu očigledno nemaju konkurenciju u Crnoj Gori, klub bi ih morao slati u inostranstvo. U pitanju su dječaci koji su stasavali u fudbalskim školama a imali smo ih priliku vidjeti proteklih godina na onom turniru koji je prenosio Atlas i Vlado Perović koji je tada tamo radio. Kapiten ove ekipe pionira Budućnosti je Balša Banović. Zapamtite to ime.
    Last edited by amnesiac; 21-11-11 at 19:52.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pocinjem da se pitam koliko stvarno ima zbilje u tvojim postovima... Popularni Boske je jedini koji moze da istrci svih 90min, bez ikakvih problema. On igra u ligi gdje svi igraju dvesta na sat, pa bi tesko mogao da pjesaci... Ne samo da je svaka lopta kod njega bila kao u sefu, vec se izvlacio na svaku stranu, dosta puta vratio nazad... I nijednom ga nisam vidio da se bar zadihao. A vidio sam Beciraja gdje je nakon 30min plazio jezik... Sto se tice popularnog Djala (vidis, umjesto "Krmak", navijaci "Djalo", ali i to ne valja)... Momak je dao samo jedan gol u "zvanicnm" mecevima. Jedan (1). Igrao j 25 meceva, vecinu njih od prvog minuta. Imali smo prilike da vidimo njegove golgeterske mogucnosti, mali milion puta. Protiv Bugarske je bio posluzen na pet (5) metara od gola, i napokon pogodio stopalom u loptu, koja je od stative usla u gol. Zamalo da s manje od pet metara promasi, ali srecom, velikom, dao ga je... Boske, koji nije igrao gotovo nista, ima dva postignuta gola. U kvalifikacionim mecevima. I to dosta dobra. Nakon 0:2, uzeo je stvari u svoje ruke i vratio CG...
    Boske je prvi strijelac korejske lige. Zamalo najbolji u istoriji. Ogromni prelijepi stadioni, izuzetno brz fudbal, vecinom se stize do zavrsnice azijske CL... Djalo je u prsloj Hrvatskoj ligi dao nekih 10-12 golova, za tri sezone...
    Mirko Vucinic je davao samo odlicne i vazne golove. To sto je dao, dao je majstorski, iz nicega. Dosta puta pasom cijepao protivnicke odbrane. Medjutim, cesto taj pas nije imao nikakvu svrhu, jer Djalo nerijetko nije mogao ni da pomisli da stigne loptu...
    Simon Vukcevic. Vezara i neko ko je indirektni krivac zasto nismo uradili nesto vise. Svih ovih godina igra na poziciji gdje veoma malo doprinosi. A odavno ne zna sto je gol... Niko to ne spominje, ali Simon je promasio cijelu loptu, sa dva metra od gola, a nakon toga smo primili gol...
    To je neka moja analiza... Djalo je cak bio losiji i od Simona. Njih dvojica se mogu ruku pod ruku, s tim sto je Simon bar znao loptu cuvati, dok ovaj je ne umije ni primiti.
    ne bih nista dodao, potpisi imene ispod. a i ja se pitam isto o ozbiljnosti njegovih postova ali necu da mu kontriram na svaki pomislice da ga mrzim. a nije tako)
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne bih nista dodao, potpisi imene ispod. a i ja se pitam isto o ozbiljnosti njegovih postova ali necu da mu kontriram na svaki pomislice da ga mrzim. a nije tako)
    Pazite ovako momci moji dobri, o Djalovicu i Damjanovicu moze da se raspravlja, nisu ni jedan ni drugi neke igracine, meni je bolji ovaj prvi vama ovaj drugi i super. Ali ovo shto pricate o Vukcevicu(to jeste jedan prica a drugi podrzava) pokazuje ne da ste neozbiljni, nego da vam je znanje o fudbalu jaaaako limitirano(da ne upotrijebim neku goru kvalifikaciju). Signore moguce da goris, u tom slucaju sam se upecao-svaka chast. Ali ako to nije slucaj, moj je iskreni savjet da se prebacis na tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ovo je topik cuda.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kokice spremne.

Opletite.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma nema price Damjanovic je strasan. Kakav je on doprinos dao plasmanu u baraz. Uuuu.

Samo me podsjetite na koliko meceva je bio starter i koliko je golova dao.

Na ovaj forum saznah da je Vukcevic vezara.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Simon nije pružio ono što od njega očekujemo u ovim kvalifikacijama. A očekujemo previše jer poslije Partizana u svakom klubu "ga je trener mrzio". Činjenica je da je svuda rezerva nije bez razloga. Ali svi znamo koliki je njegov talenat pa smo subjektivni. Nažalost, nikad on neće biti igrač koji smo mislili da će biti i nikad neće opravdati svoj nesumnjivi talenat. Ali, uvijek će biti starter u reprezentaciji makar još 4 godine jer boljeg nemamo.

Upoređivati kvalitete Đalovića i Damjanovića je, blago je reći, neozbiljno. Damjanović je imao problema sa klubom koji ga je ucjenjivao u vezi sa ugovorom i zato ga nije bilo u prvom dijelu kvalifikacija. Svaki put bi ga Cico pozvao što je i sam govorio. Neuporedivo je bolji igrač od Đalovića. Đalović daje srce na terenu, veliki je borac, pruža i zadnji atom snage kad igra za reprezentaciju. Ukrako, pruža koliko može. Nevolja je u tome što može užasno malo jer je lišen kvaliteta koji imaju svi ostali napadači. Što će siromah?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pazite ovako momci moji dobri, o Djalovicu i Damjanovicu moze da se raspravlja, nisu ni jedan ni drugi neke igracine
    Vjeruj mi nema tu sto da se raspravlja. Dejan Damjanovic je deveti na listi "all time top scorers" u korejskoj ligi http://en.wikipedia.org/wiki/K-League#2011_season.
    Djalovic nisam siguran da je uopste da gol ove godine za svoj klub, ne znam za proslu. Ako si pogledao barem jedan trening reprezentacije (ja bih izdvojio onaj prije utakmice sa Velsom) uvjerio bi se da je Damjanovic za klasu bolji od Djala. Da je imao vecu minutazu sigurno bi vise pokazao, ovako mu se ne moze suditi iz par zadnjih utakmica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Djalovic nisam siguran da je uopste da gol ove godine za svoj klub, ne znam za proslu.
    24 meca za Amkar, 0 golova.

Ljudi ja ne znam kako ga placaju uopste, stvarno ne znam. Volio bih da imam takvog poslodavca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad necu zaboraviti prijateljsku utakmicu izmedju Italije i SCG koja se igrala nedje u USA. Sjecam se da sam to pratio to preko RAI-a, a legendarni Bruno Pizul je toliko hvalio Vukcevica (a nzm jel imao vise od 18 godina) da sam imao utisak (gledajuci ga na terenu protiv Neste i ostalih) da ce biti neki rang Luisa Figa ili nekog slicnog igraca. Tada je Italija imala vjerovatno najbolju odbranu na svijetu. Ne znam sta mu se desilo, mozda je i pokrao koju godinu (ipak ne moze to biti kljucni faktor) ali znam i to da otkad se nabildovao (imao neku povredu ramena) vidi se da je mnogo izgubio na brzinu a samim tim (ko je igrao ikad fudbal shvatice) izgubio mnogo na osjecaju. Sad davi previse jer nema samopouzdanja da gazi prostorom kao nekad... A naravno sto rece amnesiac, nama ce on biti jedan od glavnijih igraca jos koju godinu, nazalost.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Vjeruj mi nema tu sto da se raspravlja. Dejan Damjanovic je deveti na listi "all time top scorers" u korejskoj ligi http://en.wikipedia.org/wiki/K-League#2011_season.
    Djalovic nisam siguran da je uopste da gol ove godine za svoj klub, ne znam za proslu. Ako si pogledao barem jedan trening reprezentacije (ja bih izdvojio onaj prije utakmice sa Velsom) uvjerio bi se da je Damjanovic za klasu bolji od Djala. Da je imao vecu minutazu sigurno bi vise pokazao, ovako mu se ne moze suditi iz par zadnjih utakmica.
    Čekamo Đalov gol ka' Novu godinu. Evo Mad dog Ko pali narod svakog vikenda . Najgore je što čovjek ima zavidnu minutažu u Amkaru (mislim da je prosjek preko 60 minuta) a skor porazan. 24 utakmice i 0 (slovima nula) golova.
    O Damjanoviću si sve rekao.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Pošto u tom uzrastu očigledno nemaju konkurenciju u Crnoj Gori, klub bi ih morao slati u inostranstvo. U pitanju su dječaci koji su stasavali u fudbalskim školama a imali smo ih priliku vidjeti proteklih godina na onom turniru koji je prenosio Atlas i Vlado Perović koji je tada tamo radio. Kapiten ove ekipe pionira Budućnosti je Balša Banović. Zapamtite to ime.
    Ko da ih poshalje brate?Nisu htjeli da plate Fiorentini da im dodje na prijateljsku a ne da placaju ovoj djeci da idu da igraju utakmice po Evropi...ne razumiju kako fudbal i klub treba da funkcionishe.
    Zato shto klubove u CG vode ljudi koji se ne pitaju 2% sa fudbalom, zato je i vrlo ogranichen broj mladih talenata i vrlo teshko se neki proda vec u ovim 16/17/18 godina kao ovaj mali iz Mogrena...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se Simona tice, mislim da je njega bukvalno unistio Sporting tj. Paulo Bento. Posle njegovih najboljih igara jednostavno ga je prikovao na klupu i od tada pocinje da igra sve losije. Nadam se da ce u Engleskoj dobiti vecu minutazu i da ce opet dobro zaigrati samo da se malo brze oslobadja lopte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako nastavi da igra jos dvije sezone tamo, mislim da mozhe izbit na prvo mjesto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Simon moze mnogo ne brinite se.Nije on glup igrac.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dino i adnan su vec igrali za svajcersku...i bog zna jel bi igrali sad za nas ako bi igrali u nekim jacim klub...mi trebamo svakog igraca koga mozemo da dobijemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja neznam nesto za djordjevica...poredite samo jovetu i njega u svojim godinama...al nadamo se =)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

alo ne mojte mi se sa djalom sprdat odje , covjek trci kao da je na maraton. cudi me da se na ovaj podgoricki nije prijavio, otisao bi n aolimijadu da vazi
    bice mu nedostaje Cico da zaginu nedje u viski.

A vala ga preceraste vise i sa Cicom i alkoholom.Dje ode bas u Iran ako je toliki alkoholicar?
    Sto se tice Djalovica,Boskovica i ostalih igraca koji sluze za sprdnju,ne cini li vam se da od kad oni ispadose,a pocese da nam igraju majstori poput Damjanovica,Drincica i slicnih ne mozemo vise opepelit,niti utakmicu sa manje od dva primljena gola proc?Bice da je sve slucajnost.
    Kad se sve sabere i oduzme,Damjanovic nije uradio nista za reprezentaciju,osim sto je promasio sanse za izjednacenje protiv Velsa,sansu protiv Engleza(bio je ofsajd,ali on to nije znao),protiv Svajcaraca nekoliko,sansu protiv Ceha u gostima i sansu-dvije protiv Ceha u Podgorici.On jeste kvalitetniji igrac od Djalovica i treba ga istrpjet,ali pljuvat Djalovica koji je dao bar taj jedan gol i sa kojim u timu smo osvojili gotovo sve bodove u ovim kvalifikacijama,a dizat u nebesa Damjanovica koji nije gola dao i sa kojim smo osvojili 0 bodova(uz to se nije ni odazivao dok nije vidio da imamo sanse za EURO)je zaista van svake pameti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    A vala ga preceraste vise i sa Cicom i alkoholom.Dje ode bas u Iran ako je toliki alkoholicar?
    Sto se tice Djalovica,Boskovica i ostalih igraca koji sluze za sprdnju,ne cini li vam se da od kad oni ispadose,a pocese da nam igraju majstori poput Damjanovica,Drincica i slicnih ne mozemo vise opepelit,niti utakmicu sa manje od dva primljena gola proc?Bice da je sve slucajnost.
    Kad se sve sabere i oduzme,Damjanovic nije uradio nista za reprezentaciju,osim sto je promasio sanse za izjednacenje protiv Velsa,sansu protiv Engleza(bio je ofsajd,ali on to nije znao),protiv Svajcaraca nekoliko,sansu protiv Ceha u gostima i sansu protiv Ceha u Podgorici.On jeste kvalitetniji igrac od Djalovica i treba ga istrpjet,ali pljuvat Djalovica koji je dao bar taj jedan gol i sa kojim u timu smo osvojili gotovo sve bodove u ovim kvalifikacijama,a dizat u nebesa Damjanovica koji nije gola dao i sa kojim smo osvojili 0 bodova(uz to se nije ni odazivao dok nije vidio da imamo sanse za EURO)je zaista van svake pameti.
    Ova pricha (boldovano) ti bash nishta ne treba, momak je stvorio ime u J.Koreji , prima bash bash dobre pare, koje u Evropi ne mozhe nidje dobit, tako da za tu svotu novca koju on prima, mora bit zachkoljica sa klubom i slichnim stvarima, shto oko ugovora shto oko kluba, jer im je dzabe ako se on povrijedi a oni ga placaju debelo, on je 100x rekao, da pitanje igranja za reprezentaciju nije nikad bilo problem, imao je problema sa klubom.
    Shto njemu znachi da on dolazi da igra za CG sa 30 godina (ako je to radio iz koristi i plasmana na EURO kao shto ti tvrdish) kad se on materijalno obezbijedio u Seulu i bilo bi debilno da dozvoli sebi da mu takav ugovor propada zbog nechega shto ne voli po tebi.
    Putuje momak po 12h avionom i rizikuje svoju chapru i povredu koja mozhe uticat na njegovu finansijsku egzistenciju , tako da je suludo prichat da dolazi ovamo radi necheg drugog, osim iskljuchivo radi toga shto dolazi radi CG reprezentacije.

Page 939 of 2251 FirstFirst ... 439839889929935936937938939940941942943949989103914391939 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)