Osigurac ima, a motor ima senzor koji prekine dovod struje (opet AFAIK).
TAKUMI
Pa to se zove senzor prepreke.
Unutra je u motor (kod VW-a).
Osigurac ti je kod drugih, ali mozda nije osigurac.
TAKUMI
Dobro, zasto ne nadjes glavni + supply i njega spojis direktno na +, ali uz to stavis T osigurac?
TAKUMI
Pa zato jer mislim da je lakse naci njegov osigurac i njega zamjeniti, a ne prespajati, jer je vec haos ziva prespajano, od alarma, svjetala da se pale kad se upali auto, jedna debela od zedera, pa u tome moru zica da ne komplikujem jos vise, mada cim se vrijeme proljepsa, ako ne nadjem osigurac tako ce i da im bude.
imas bimetalni,iza ili iznad kutije sa osiguracima,posebno je postavljen...
pa samo pogledaj sa kojeg ti kabla ne ide ziva struja koja ide na podizace
Dje ima da se uzme motorno ulje 0W20?
Pitanje :
Koliko se vise trosi gorivo za ova dva stila voznje po gradu ....
1. Voznjenje malo agresivnije , do trece brzine - 3ipo K obrtaja max , nista jako pumpanje gasa nego konstantna brzina.
2. Voznje mirno , 1,5-2 K obrtaja max , cesto vozenje 4-tom brzinom na 60km/h , nerijetko ubacivanje cak i u 5-tu bulevarima kad je cisto.
Ovo pitam zbog druga koji kaze da ja ubijam auto o.O , ima li istine u tome i da mi zato auto trosi mnogo vise goriva jer po njemu ne moze to tako.
Zelim neki strucniji odgovor da on ovo vidi...
Hvala
---Chelsea Fc---
Pod 1...
Pod 2.![]()
A jednostavno je zašto, što je veći broj obrtaja motor ima veće trenje tj recimo da u veću brzinu motor odradi 1000 ciklusa i predješ odredjenu distancu, u manjoj brzini će motor trebati da odradi veći br ciklusa za istu predjenu distancu. Opet treba razlikovati benzince i dizelaše naravno, nema smisla sa dizelom ikad ići u visoke jer im toliko opada moment da u suštini imaš manju snagu. Ima tu još stvari (o kojima ne znam previše) ali svugdje gdje sam gledao o savjetima za štedljivu vožnju niski obrtaji su jedan od načina. E sad da li se isplati voziti samo tako to je drugo pitanje,veće brzine i obrtaji su periodično poželjni jer se tako prečišćava ulje, isparavaju neki elementi koji su se rastvorili iz goriva. Učestana spora i kratka putovanja se ubraja u naporan režim rada automobila i neki djelovi se moraju češće servisirati.
Taman sam juče gledao trenutnu potrošnju u kolima, recimo ako drugom na 3-4000 troši blizu 7l, kad ubacim u treću (1,5-2000 obrtaja) a zadržim brzinu potrošnja padne ispod 5l.
Edit: Sad vidjeh da sam permutovao pitanje, pod 1. je veća potrošnja![]()
Last edited by gString; 22-11-11 at 20:38.
Hvala momci![]()
---Chelsea Fc---
Đe kupiti 4 rotkapne za Mercedes.
Prešao sma na zimske gume, pa mi trebaju za čelične felge.
samo nemojte u Gintaš ili u Tuzi, to je smeće šta prodaju za 20€.
Ocete mi rec zasto se potenciraju celicne za zimske gume?
(a da prodje bez sprdnje ili u ogranicenim kolicinama)
Imas otpad Benza na Zabjelo, iza praone.
TAKUMI
Mislim da su mu ovakve specifikacije "SAE 0W20; API SM; ILSAC GF-4:"
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks