Radovica je zvao svojevremeno Filipovic, ali se ovaj u poslednjem trenutku predomislio, tako da sumnjam da je on u pitanju. Marko Perovic ne znam ni koliko bi nam valjao, nisam siguran da bi nam donio neki potreban kvalitet. Ali kad se vec gadjemo imenima, ja bih najradije tu vidio Dusana Tadica, takav igrac bi nam mnogo valjao, mada je to veoma teska misija...
Radovic je kukumaka sto ga ne zovu za Srbiju, pricao kako bi pjeske dosa', ..., a sad kad su ga zovnuli, za Veliki prekookeanski pohod, on rece da je povrijedjen... Mozda ima tu neceg drugog.
Edit: Basa opet nije igrao za Lil. Ne povlacim sto sam pisao za njega, jer sam i tad obrazlozio o cemu se zapravo radi.
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 22-11-11 at 19:59.
Ti si neki dezurni sprdac odje?
Ja nidje nisam napisao da je Djalovic kvalitetniji(i talentovaniji) od Damjanovica,nego upravo suprotno,ali ova sprdnja sa pojedinim igracima na ovom topiku je jadna.Bolje da ne budem vulgaran i da ne pisem sta me boli za to dje ko igra i sto je "Boske" dao 1000 golova u Koreji i sto "Drina" ima jedan od najboljih centarsuteva u Evropi kad na utakmici ne moze nabost ni jedan.Svaka njima cast,ali oni tek treba da dokazu da zasluzuju da ih se dize u nebesa,a to svejedno ne znaci da treba pljuvat Djalovica,Boskovica,Kascelana,Novakovica,Zverotica i ko je sve odje bio predmet sprdnje,jer su oni dosli do baraza i drugog sesira.Takvi kakvi su,ograniceni,nesposobni i sta sve ne,oni su odradili posao,vecim dijelom zajedno sa Kranjcarem,volio ga neko ili ne i to je prosto fakat,neoboriva cinjenica.A ako cemo vec o cinjenicama,Djalovic je odigrao 1467 minuta za reprezentaciju i dao 7 golova,sto znaci da mu je prosjecno trebalo 211 minuta za gol(http://www.transfermarkt.co.uk/en/radomir-djalovic/leistungsdaten-vereindetail/spieler_28954_11953.html).Damjanovic je odigrao 660 minuta i dao 2 gola,sto znaci da mu je trebao 331 minut za gol(http://www.transfermarkt.co.uk/en/dejan-damjanovic/leistungsdaten-vereindetail/spieler_42434_11953.html).I o karijerama kad pricamo,Djalovic je takav kakav je stigao da igra i neka polufinala i finala prvenstava za igrace ispod 21 godine,mislim da je stigao da se proba i u Bundesligi,a Damjanovic je otisao da igra fudbal u Koreji.Sve objektivne cinjenice su na strani Djalovica,a s obzirom na (ne)talenat koji posjeduju,ja mu skidam kapu za ono sto je postigao.Nego eto,poslije ove izjave,mislim da ga necemo vise gledat u reprezentaciji,tako da je taj veliki problem rijesen i stetocina uklonjena,pa ce i Damjanovic imat priliku da se razmase ;-) .
Hm, ja najiskrenije ne vidim da se neko sprdao sa svim tim igracima, eto mozda poneko za Djalovica ali je cinjenica da je mozda i jedinstven slucaj napadaca koji na 24 meca nije postigao gol. Da Miodrag Bozovic nije tamo trener davno bi ga ovi pozdravili bojim se. A za to je li bolji Damjanovic ili Djalovic se vjerovatno nikada necemo mnogi usaglasit na ovaj forum, ali opet, mi i nismo ti koji treba da se usaglase. Meni licno je Djalovic veoma drag igrac iz razloga sto uvijek daje 100% mogucnosti i ne stedi ni sebe ni protivnika, ali jednostavno mislim da to nije dovoljno. A eto, velika je vjerovatnoca da je i zavrsio epizodu u nacionalnom timu, tako da to na kraju krajeva nije sve ni bitno.
Da, po starim pravilima. Nova kazu da nema prava jedino ako nastupi u takmicarskom mecu. Mozes provjeriti i na sajt FIFA-e.
Evo ti ovaj igrac na primjer :
http://en.wikipedia.org/wiki/Jermaine_Jones
Igrao je 3 utakmice za reprezentaciju Njemacke, a kada je shvatio da tu za njega nema mjesta, odlucio je da predje da igra za reprezentaciju SAD-a.
Da se osvrnem na ovaj post.
Apsolutno se slazem. Dajte mi jednog spica sa losijom formom.
Sto se Grofa tice, on je tamo tek 5, 6 kola tako da nije to toliko vazno. Covjek je iz Rijeke preso u Amkar direktno na potpis (bez probe), sto je produkt kvalitetne veze i sto je rijetka praksa za igrace tog ranga. Covjek je imao blizu 100 kila u tom periodu i njegova karijera je visila o koncu.
Opet, tacno. Ali mislim da je pravo pitanje zapravo drugo. Kojim je zaslugama Djalovic pretplacen na reprezentaciju? Onim sto se od spica najvise i trazi, golovima?
I konacno, da razjasnim neke stvari. Ja covjeka ne pljujem, samo potenciram nedostatak kvaliteta i nevjerovatno losu formu, za ginisa. I nastavicu to da radim sve dok ljudi ne shvate da je on placen da daje golove.
Last edited by Mad_dog_KO; 22-11-11 at 20:43.
GreatMontenegro, evo ga pravi topic za tebe https://forum.cdm.me/showthread.php?...sve-ostalo-%29
Pusti nas sto volimo ovu reprezentaciju da je s mirom komentarisemo... Cus, igrao za mlade SiCG, i jos stigao do nekih polufinala... Ni da je igrao ne znam dje... Ada Matic iz Mogrena je igrao i finale. I to bio u prvoj postavi. Djalo je bio rezerva Danku i Delibasicu... I Bjelorusija, Ukrajina, ..., su stizale do polufinala...
Beeeeećiraj, atacante Montenegrino...
kako ga dade beco?
Glavom,aaaaaaaaaaaaaaa BECOOOOO el grandeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Beco!
Vucinicu na klupu ce brzo pa drz' kukove do mile volje BECO MAJSTORE.
Kako ga bocnu BećirajVrhunski...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
bravo majstore![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks