dok kvalitetno ne patchuju Skyrim, zabavljam se ovom igrom: Bastion. Pored prelijepe 2D grafike nudi i dobar light hack and slash rpg gameplay. I naratora sa zajebanim glasom
Gameplay:
Radi Skidrow crack i sa Theta verzijom.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
dok kvalitetno ne patchuju Skyrim, zabavljam se ovom igrom: Bastion. Pored prelijepe 2D grafike nudi i dobar light hack and slash rpg gameplay. I naratora sa zajebanim glasom
Gameplay:
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
rm -rf /
^ to je to - muzika totalno dopriosi atmosferi koja je odlična.
Last edited by Tyler; 20-11-11 at 19:31. Reason: morao sam ovu pjesmu stavit pa nek ide život.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Kad cje vishe ovaj Guild Wars 2
One Ring to Rule them all...
Nece jos po godine ಥ_ಥ
rm -rf /
preporucite mi neku igru dobru sa dobrom grafikom.
ja volim warcraft,age of mitrology i strategije gde gradim grad.
Civ5, Tropico 4?
rm -rf /
Izasao Batman Arkham city 16 ipo giga težine, samo se čeka krek.Kakvi su to problemi sa Skyrimom te se čeka patch pošto ja je igram i nemam nikakvih problema sa njom i jesam instalirao neki update.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Counter Strike:Global Offensive beta 30 novembra.
Sve zavisi ko je shta skidao i instalirao... Ja sam na nervno imao da zawrshim... Prvo bugova je bilo da je to nerealno... Tuchesh monstera od jednom ga nestane, nema dropa nema nishta... Zawrshavash quest i krashuje ti se igrica... jednom mi se u sat ipo 4 puta krashovala igrica... imao sam na nervno da zawrshim.. Pa scena u main questu nece npc-evi da prichaju sa tobom.. Uh
One Ring to Rule them all...
ja ljudi ama bash nikakvih problema nisam imao sa igrom....jedini bug koji sam ja imao je da nekad ne odradi animaciju kritikala i to mi se mozda 3 puta do sad desilo
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
e da izashao je i rayman origins ali nema josh kreka mada nisam od juche provjeravaoi
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Dobih pozivnicu od Lucas Artsa da budem Beta tester Star Wars The Old Republic večeras skidam igru da vidim kako to izgleda
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
dobih i ja, ali kad sam video da trazi 20 gb prostora na hard disku, odustadoh
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Чини се да је пред нама (2012) један сјајан спин-оф франшизе познате по свом бескомпромисном хард-кор приступу.
Last edited by Geralt of Rivia; 22-11-11 at 20:50.
od kad je ovooooooooooobash star trailer inache
Јесте..
Иначе,када смо већ код тога, ово је на неки бизаран начин,макар када сам ја у питању,испуњење једне,никад остварене,жеље да видим спин-оф серијал Багз Банија са оним ликом што непрестано виче Хасан сецкати док омиљени нам зека никако да се сјети како оно бјеше:
Сурдулице отвори се...не...Сутормане отвори се...не...
А ако питаш,признајем,клинички сам случај.Тјеши ме што видим да нисам усамљен.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks