FRINGE... Odushevljen
One Ring to Rule them all...
E pa odlicno. Samo zbog njega sam i skinuo
![]()
DICIOTTO
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Jeste, 20 min su epizode, a ovaj audio, dje njih 3 palamude traje po 55 min. Nekoliko ih ima. E ako je tako dobar, ima da se ismijem.
Btw, TBBT se u zadnje 3-4 epizode bas popravio. Mnogo manje outside karaktera. Vrti se sve oko Sheldona opet, i odmah se primjecuje rast u kvalitetu.
DICIOTTO
maloprije slucajno ufatih zadjin 5min na hbo.valjda je bio karl sa djevojkom na izlet u prirodu,i kaze kao 'ljudi izadju u prirodu da bi vidjeli nesto,uzivali,bla bla...ja sam samo uspio u toku voznje da vidim dvije mrtve macke i rakuna po cesti...' ahhahahaahahahahaha!!!car!
1993-2020
Sporo ide napredak. A nije fazon da se vrti oko Sheldona, to je konstanta u seriji, nego su se vratili na izvor komedije: naučnici, nerds i geeks. Previše je bilo banalne priče oko toga ko je s kim i problemi u vezama - to radi svaki sitkom. TBBT je najbolji kad su likovi "u elementu". Ako ikad dođu to Wolovitzovog odlaska u svemir, biće prejako.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
e, moram vi priznat da sam odgledala prvu epizodu 'Žena sa Dedinja'..i to samo i jedino zbog Mićanovića..
Oh mene...kakav je macan...Slavuj sa Buvljaka
Last edited by KRKNA; 21-11-11 at 20:36.
Sell the Vatican, Feed the World!
pokušaj...
komedija drame...
Sell the Vatican, Feed the World!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Topla preporuka svima:
i ovo:
Da se primijetit' kako je dobra mjuza na Misfits, ao. Predobra.
DICIOTTO
Nastavi Rakune. Zamjena mu je dobra. Nije bas kao on (naravno), ali dostojan.
DICIOTTO
Ahahaahahaahahah Rakune i ja batalih nervira me novi lik i nisam snage imao posle druge da ga gledam mnogo je odvratan.
Taman htjedoh reci... nekako je glibav!
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks