i muzičku da im ispunim![]()
Ja nebih... bolje skupi pa kupi kod nas + imas garanciju
Njak Njak Njak
i muzičku da im ispunim![]()
Inače, pošto sam TD-u je8ao mater na njihov forum
dobio sam ljubavno pismo:
"Dear Mr. Jovanovic, This is kelvin, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further. We have dispatched the following item 475788001496866061 to you on 2011-9-6. Shipping Address: Jovanovic,Svetozara Markovica 18 - Tagor,Podgorica,81000,Montenegro Generally, Most of the items will be delivered in 2-3 weeks, while some may take up to 4 weeks. Since it has been a long time, we would like to give you a full refund for the item first, could you please give back the money when you get the item in future? We really appreciate you can leave us positive feedback and 5 stars in all DSR we will send cancel request to cancel the transaction later, please agree it is appreciate you can repay the money back to us when you received the item in the future thanks"
Pa kada sam rekao "aj' u redu"
Dobio sam ovo>
"Dear raccoon, This is kelvin, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further. we have refunded you all thanks "
Pitanje:
koliko treba vremena da legne refund na karticu ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
nedelju
Njak Njak Njak
Znači uz to što nemamo paypal i računi nam jedva funkcionišu
a nedelju je na paypal, tj od kad ti refundiraju, pa dok ti to mognes da provjeris na karticu...
Njak Njak Njak
Nisam preko PayPal-a
Obaramo rekorde... najmanja posiljka za sad za koju sam (tj brat, ne ja) platio euro (bez 0.20 centi)
Ova je zaista mala, koverte su ove velicine pa i vece...
Za sad kolekcija paketica na koje sam (tj sve brat mrceni) platio harac
Ali znaci, nije mi postar moj donio, nego neki drugi, ja ga pitah zasto nije moj postar dosao, on kaze "od sad je to na nas prebaceno"... valjda ove za haracem posiljke...
Sve se plasim da cete se naviknut na ovo i od one nase zalbe nista da nece biti...
Njak Njak Njak
Donese mi nocas u 6 postar mali paket ko ovaj gore za euro, igra![]()
rm -rf /
Ja sam uvijek za rizikovanje kad je tolika ušteda u pitanju... Ja sam isto tako kupio fotoaparat u HK, ustedio 300 eura, i poslao ga običnom postom... Nisu ga ni otvorili... Sa Priority Mailom nema zime, neka ti napise manju cijenu i stavi da je polovna stvar...
Sto se tice refunda, meni dodje za 3-4 radna dana kod CKB banke...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Meni refaund preko ebay legne odmah poslije privatne poruke na ebay... Na karticu ne provjerama jer ga opet potrosim na kupovinu
Tesko da ga mozes odma' potrosit... legne svakom odma', ali na karticu se pokaze tek posle par dana... Ne mozes odmah posle refund-a raspolagat sa parama... barem ne sa mojom karticom
Njak Njak Njak
Ovako ja sam im dostavio, Pasosh, Samo karticu brojeve i ime ostalo zatamnio, i pismo koje mi je stiglo skoro samo adresu da vide da je tacna i merchant stavio paypal ebay, i ja sam mislio da je nesto mnogo ali svega
Usput ljudi meni stizu stvari sa td-a i to kao ova Gorostasova posiljka i nikakve naplate nemam sto je to![]()
Last edited by Saruman; 19-11-11 at 01:41.
Da li neko ima iskustva sa trgovinom preko Google Wallet-a (prije se zvao Google Checkout)? Ja sam uspio da se registrujem sa Visa Electron, i da odradim neke kupovine, doduse to su bile usluge i aplikacije sa android marketa, pa me interesuje da li je neko uspio da kupi neku robu, ima li iskustva oko isporuke itd?
Vidim da ima dosta sajtova koji prihvataju google wallet placanje.
http://www.google.com/checkout/deals.html
google checkout je siguran,ali sajtovi koji ga prihvataju nemaju dobre ponude,ni dobre cijene...
ukucam tracking number odje kod nas na postu , iskoce mi neke informacije o proizvodu dal to znaci da je paket stigao u PG ?
Fakticki da...
kad mogu ocekivati da ga podignem ?
Sjutra vjerovatno, najkasnije preksjutra...
mogu li da okrenem , ima li neki broj da pitam mogu li doc da to preuzmem da ne cekam postara ?
Nema potrebe, to se ionako pakuje u vrece, i salje lokalnim postama, tako da ces to sigurno sjutra dobiti... Prati tracking broj, pa vidi kad dodje u tvoju postu, pa onda porani da zaebes postara![]()
Kad na sajt pise "posiljka otpremljena" tek tad je mozete podic... dje trcite odma', moze ona biti u BG a da pise na nas sajt nesto
Njak Njak Njak
dje dodje posta br. 81201 ?
1.Da li je neko plaćao preko Moneybookers-a na EBay(piše da prodavac prihvata, ali nema opcije prilikom plaćanja) ?????
2. Po nekom mom računu više mi se isplati da otvorim PayPal nalog preko Entopay-a nego da plaćam preko MoneyBookers-a (Posto mi uvjek trazi verifikaciju kreditne kartice koja kosta 1~3 E)
2. Da li je neko odavde naručivao odijelo (iz Italije)
Ako budem otvarao nalog na Entropay-u da li da ga otvorim na pravu adresu (Montenegro) ili na lažnu ????
EDIT:
WTF.
Otvorio sam Entropay i PayPal mi je podigao 1 za verifikaciju. Još mi se nije prikazala transakcija
Last edited by Rakun; 23-11-11 at 09:47.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks