Originally Posted by
El Re
Nijesu to bili nacionalisti, već crnogorski nacisti. Sve je ono fašistička ološ Sekule Drljevića...

Šalu na stranu, moram da priznam da me je baš "drmnulo" kad su u osjećanju bespomoćnosti (nakon što su zapjevali sve što se na utakmicama obično pjeva) počeli na tribinama da pjevaju i himnu ne bi li ikako podstakli igrače da iz sebe izvuku i ono što nemaju...
Malo kad sam bio ponosan na svoj narod ko sinoć i taj detalj je zaista bio za pamćenje... Valjda smo počeli u većini da pomalo shvatamo što je domovina, da smo mi (svi) zapravo Crna Gora, i da sem jedni druge na ovom Svijetu drugih bližih nemamo.
Možda smo izgubili od Čeha, ali Česi (i svi oni s kojima se na sportskim borilištima ogledamo) pomažu nam da tako (u zajedničkoj tugi) svi osjetimo malo više međusobne bliskosti. Makar onima među nama koji se nijesu potpuno odrodili od ovog naroda i žele biti nešto drugo. Ovo tim prije što (interesantno) tokom obije utakmice mi zapravo nijesmo imali priliku/razlog da se proveselimo ni minut. Pa ipak to nas nije utuklo i bačilo u apatiju, već bilo podstrek da pokažemo još više inata da nas je moguće pobijediti no ne i slomiti.
BTW (iako nije tema) mislim da Brnoviću još danas treba zahvaliti na "pregnuću". Mnogo je ovo bilo za njegova pleća. A možda je i čovjek malo baksuz...
Cesi su pokazali da nas postuju vise nego sto mi sami sebe postujemo. Otpjevali su himnu do kraja, a mi na nasa takmicenja je stopiramo na pola.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Bookmarks