E da, American Horror Story - neće me opet prevariti, odgledao sam prvu sezonu Glee od istih autora, sve dok nije otišla totalno u idiotizam, Nip/Tuck im je bio ista stvar, a po svemu što vidim vezano za AHS, opet to rade. Neka hvala.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
E da, American Horror Story - neće me opet prevariti, odgledao sam prvu sezonu Glee od istih autora, sve dok nije otišla totalno u idiotizam, Nip/Tuck im je bio ista stvar, a po svemu što vidim vezano za AHS, opet to rade. Neka hvala.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Hejtujte me sad, ali meni je Morena bila dobra samo u Firefly/Serenity... Odje... meh.
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Friends,Joey,Two and a half men,Ljubav,navika i panika,That 70's show,Spin city...
Ne brate,meni su ovo omiljene
Iako kudim kvalitet pete sezone The Big Bang Theory, moram priznati da me je 9. epizoda oduševila. Just like old times. Sheldon: "Come back Lovey Dovey"
I ne mogu da vjerujem da su je na b92 preveli "Štreberi" ! #obrazabez ! Užas.
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
gleda li neko ovo novo od Ricky Gervais-a ?
Life´s Too Short ?
Na slici iz serije Gervais-a i Johnny Depp-a kako guraju patuljka u WC šolju
Do sada su bili Liam Neeson i Johnny Depp
Last edited by Rakun; 20-11-11 at 02:00.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
da nema ko slucajno dragonball Z seriju,sinhronizovanu ili s prevodima?
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Community ipak malo poceo da davi... Pocetak mi se dopao..
Patuljak - Warwick Davis, najpoznatiji po Harry Potter-u. Mozda odgledam zbog njega i JD-a, jer zbog Ricky-a sigurno ne bih. Mentol.
Nego, kad pomenu Ricky-a, odma se prisjetis i legende Karl-a. Eo nesto prije An Idiot Abroad.
"There was some scientist on the radio saying that I might not be bald, I just have got very fine hair." :lolblue:
I am so post-rock I shit sad birds.
Ja skidoh prvu sezonu The Ricky Gervais Show. Dodje sa nekakvim audiom, kao uvod u seriju. Inace, ucesnici su Ricky, Merchant i naravno Karl![]()
DICIOTTO
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks