View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 930 of 2251 FirstFirst ... 430830880920926927928929930931932933934940980103014301930 ... LastLast
Results 23,226 to 23,250 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zato sto mislim da od oonoga nikad nece bit igraca.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Moj osvrt na Savićevićev intervju

Na samom početku da izrazim nezadovoljstvo diletantskim vođenjem intervjua od strane Petra Komnenića. Toliko loše pripremljen intervju koji sam očekivao je pokazao da je Petar još zelen iako je umislio da je Bog i batina među novinarima. Sve glumi nekog strogog novinara koji postavlja provokativna pitanja, a jedina provokativna koja je postavio su bila neke gluposti koje veze sa fudbalom nemaju. Pita ga čovjek za Berlusconija i njegove afere sa ženama samo da bi prošlo vrijeme za intervjuu. Pita ga o ubistvima funkcionera prije 8 godina, pita ga hiljadu gluposti a ne pita ga suštinska fudbalska pitanja koja su takođe provokativna i na koja bi se Dejo namučio da odgovori. No, mada sam Komnenića vidio sa šalom Ultras Monenegro prije meča sa Bugarima pa mi je on nešto miliji, od lešinarskog medija kakve su „Vijesti“ koje bi vjerovatno najviše voljele da se dogodi neko ubistvo fudbalskog radnika kako bi imali o čemu da izvještavaju (a ako se dočepaju snimaka ubistva da ga puste kao ekskluzivu) ne mogu očekivati bolje. A još kad pita za Stefana Mugošu to on ne pita zbog budućnosti crnogorskog fudbala već zbog toga što je htio da ovaj pomene Miomira Mugošu koji drži Budućnost, a zna se da su M. Mugoša i Vijesti na ratnoj nozi. Šišnjari koji iz svega pokušavaju da izvuču političku korist. Pih.
    No, što je tu je. Govoriću o onome što sam čuo. Svi mi znamo kakav je Dejo i da se sve pita u Savezu. Priče da ne umije dvije svezat su mi baš smiješne jer manje je bitna forma od suštine. Po toj logici, nekadašnji selektor kadeta Ljubomir Petrović koga je bilo milina slušati u kvalifikacijama prije dvije godine je bio naš najbolji selektror. A u utakmici u Nikšiću protiv Danaca naša reprezentacija je izgubila 7:1. Samo sam dao jedan primjer a mogao bih o tome do ujutro. Na osnovu retorike ljudi donose svoj stav što je, malo reći, smiješno pogotovo za bivšeg fudbalera.

Brnović

Saznasmo da od smjene nema ništa i da će Brnović voditi reprezenaciju i u kvalifikacijama za Mundijal. Vjerujem da niko od nas nije oduševljen tom odlukom. Dejo je vješto izbjegao da komentariše zviždanje poslije meča sa Česima od strane južne tribine. Kaže „To je samo grupica“. Nije to, moj Dejo, grupica. Da je prošao pored istoka, zapada i śevera isto bi bilo (ja ne bih zviždao nikome ali kažem za većinu) no morao je neđe izać a izlaz je pored južne tribine. Veli „ja sam rekao da on nije trener za dvije utakmice i ja ne mijenjam svoje mišljenje lako“. A zašto ne, moj Dejo? Tvrdoglavost je odlika zatucanih ljudi i neće nikome ništa bit ako prizna da je pogriješio. No znam ja da se on tamo sve pita i da će tako bit. Loš je to potez jer će se svaki negativni rezultat mnogo dramatičnije posmatrat i kritike ovom selektoru će bit triput veće nego poslije negativnog rezultata nekog drugog. A negativne kritike i atmosfera ne mogu nikako dobroga donijeti reprezentaciji. Uzdržaću se od analiza mečeva baraža pošto sam o tome već govorio, ali Dejova mi nimalo nije ubjedljiva. Može što se mene tiče Brnović ostati još milion godina selektor jer ja ne navijam za selektora nego za reprezentaciju, ali smatram da je to loš potez. I zbog takvog poteza će mnogi zaboravit Savićevićeve zasluge za crnogorski fudbal. No sam je kriv.

Smjena Krnajčara

Večeras smo dobili pravi razlog smjene o kojem nije bilo riječi na konferenciji za novinare. S razlogom jer bi se to tek u medijima prosulo a ovako je ostala javna tajna. Ja sam za Cicov porok saznao na forumu u vrijeme dok je naša reprezentacija bila prva na tabeli i kad smo mirno iščekivali nastavak kvalifikacija. Moram priznati da mi je bilo krivo što to čitam jer sam ga tada doživljavao kao heroja koji nas je doveo dovde i tu priču sam doživljavao kao tračarenje dokonih ljudi. Zašto baš ta priča a on nas je doveo dovde? Ispostavilo se da je sve puno drugačije nego što je to igledalo nama sa strane. Ne uzimam zdravo za gotovo ono što Dejo izgovori, ali bih rekao da je tu bilo svega. Ako je tako kao što kaže, onda oni koji su bili protiv smjene moraju tu stvar uvažiti. Mogu samo ne vjerovati, ali ne i ignorisati ukoliko vjeruju. E ja stvarno ne znam ko pije a ko ne, ali sam gledao trening prije puta za Vels. Podvlačim da nijesam nikakav stručnjak, ali kad tim koji treba da izađe na teren igra neuporedivo gore na treningu i gubi od rezervnog sastava koji uzgred ima 2 igrača manje a i u tih 9 igrača štopera igra Brnović a desno krilo ne znam tačno ko (fizioterapeut ili trener golmana ili nešto treće) što onda očekivati na samoj utakmici. Plus što je sve učinjeno kako bi taj prvi tim dao gol. Samo što nijesu makli rezervnog golmana Janjuševića i dopustili da ga ovi daju. Plus Mirkovo ponašanje na teningu đe viče na pojedine saigrače (Bonja, Simon). Ako je tačno da su se neki igrači žalili, onda zaista kad ekipa nema povjerenja u selektora onda je sve otišlo u tri lijepe. Što biste vi uradili da se to desi.? Je li to tako bilo ne znam i oprezan sam u ocjenama ali svakim danom sam uvjereniji da je Cicova smjena bila neminovan potez. Ne samo zbog remija protiv Engleza koji bi se pod njegovim vođstvom gotovo nemoguće dogodio već što se Savićeviću to nikako nije moglo isplatiti o čemu sam već pisao. Priče da je smijenio Kranjčara da mu ne bi produžio ugovor jer bi se ovaj plasirao na Euro su nelogične. Njemu samom bi bilo mnogo lakše da bude daleko od bilo kakve kritike javnosti i da sa 8 miliona Eura unapređuje naš fudbal. I svi srećni i svi zadovoljni. On je rizikovao i isplatilo se jer smo ušli u baraž. Dvije vrlo važne napomene za one koji ne mogu prežalit Cica Kranjčara a pljuju Deja Savićevića:

1. Dejo se nikad nije miješao Cicu u posao. Da jeste to bi Cico i rekao
    2. Dejo je doveo Cica Kranjčara. Svi koji ovoga drugoga hvale znaju da on nije sam došao i da zaslugu za prvi dio kvalifikacija snosi i onaj koji je je postavio čovjeka sa kojim smo bili prvi u grupi. Da je htio nekoga poslušnika sigurno da bi imao koga naći.

Ovo samo da razbijemo neke iluzije o sujeti jer nema nikakve logike. Cicu veliko hvala za sve, da ne bude nikakve zabune.
    Last edited by amnesiac; 18-11-11 at 06:56.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Klupski fudbal

Vjerovatno su Kotorani poslije ovog intervjua bijesni jer, em što su ostali bez jakog Primorca, em saznaju da su ostali i bez jakog Bokelja prije koju godinu a takođe i bez stadiona sa Uefinom licencom. Slaba je utjeha to što su od uprave grada na sve navikli jer ostati bez jakog fudbalskog kluba je katastrofa. Taj jaki Bokelj je samo mogao unaprijediti crnogorski fudbal umjesto što tavori u drugoj ligi.
    Što se tiče pitanja vezanih za Budućnost, smiješno je da se Deju postavlja pitanje u vezi sa sastavom ekipe. Kao da ni manje ni više on odlučuje ko će igrati u svim klubovima. Naravno da ja znam zašto je to pitanje postavljeno i o tome sam nešto rekao u uvodu.
    Kad govori o regularnosti prvenstva sigurno je da se trudi da ono bude što regularnije što je više puta dokazao. Kad govori za kladionice i zašto su naše utakmice na njima što drugo očekujete od njega? Da govori neke stvari za koje nema dokaza? Nije li produžio ugovor sa T-comom prije desetak dana? Neće valjda reći „Neke utakmice su sumnjive, ali sponzorišite nas“. Neće osim ako je lud. Zamislite da direktor neke firme kaže „Ova firma je raspad, ali ulažite u nju“. Niko da se stavi u ulogu predsjednika FSCG-a. Samo pametovanje i sprdanje.

Akreditacije

Moj stav o neizdavanju akreditacija Danu (koga smatram fašistoidnim listom) se razlikuje od stava većine na ovom forumu, ali stvar je isključivo zbog principa koji kaže da im treba izdati kreditaciju za sve mečeve. Ipak, ta Dejova negativna strana da se inati sa nekim u ovom slučaju postaje pozitivna na neki način. Ukratko, kosi se sa mojim principima ali mi je nevjerovatno milo . Znam da sam kontradiktoran i licemjeran, ali priznajem pa mi se (valjda) pola prašta .
    Kad ga je Komnenić pitao za to i Dejo mu između ostalog da oni ne navijaju za Crnu Goru već za Srbiju, Komnenić kaže „to je vaš stav“ i gleda i folira se kao da smo svi s Marsa pali. Moj Petre, rekao bih ti da ne radiš jednu stvar ali ne mogu jer je vulgarno. Najgore je što poslije tog foliranja „ja nijesam odavde“ Dejo mora da pominje naslove iz tog nazovi lista.

Vlaisavljević

Ovu rubriku moram ostaviti praznu jer zbog amaterskog odnosa Komnenića nijesmo saznali niša više, a da je novinara to pitanje bi mu moralo biti postavljeno. Jedino ko se drznuo nešto da ga pita je Arena nakon debakla protiv Jermenije.

Mladi i budući reprezentativci

Što se tiče birokratskih problema ne znam u čemu je stvar, ali zaista ako neka procedura bude kočila crnogorski sport đavo je sve ponio. Čudio sam se što Vukan Savićević, sadašnji kapiten omladinaca Zvezde nije bio na turniru kadeta prošle godine i rekli su da su imali problem sa pasošem. To je nedopustivo a Dejo je to sad pomenuo i da recimo njemu ni još nekim igračima ne mogu izvaditi pasoš. Nadam se da će se to riješiti ove godine jer zaista ne znam kako da to nazovem i država bi morala o tome povesti računa. Iduće godine su kvalifikacije omladinaca đe će upravo nastupiti generacija 1994 u kojoj je i Vukan Savićević. Zaista se nadam da će se do tada riješti stvar sa pasošem. Previše smo mala država da bi se zbog nekih birokratskih zavrzlama morali odreći nekog potencijalnog budućeg reprezentativca a igrači porijeklom odavde koji igraju u Srbiji su uvijek interesantni. Dobar odnos između FSS-a i FSCG-a je neprocjenjiv u ovom slučaju.

Konačan stav o intervjuu

Moram priznati da sam gledao puno boljih intervjua Deja Savićevića kako sa novinarske tako i sa njegove strane. Osim što me je par puta slatko nasmijao „nijesmo mu dovodili ženu jer se zaželjela fudbala“ ili onog „i pored toga što smo u dobrim odnosima s njima uzeše nam Volkova“ nije da sam oduševljen ostatkom. Doduše, intervju je bio loše i urađen, ali je istakao u prvi plan sve Dejove mane o kojim smo sve i ranije znali. Mnogo sam više bio zadovoljan njegovim intervjuom po završetku prošlih kvalifikacija đe je teško bilo sve ne potpisati. Ipak, nemam ni najmanju dilemu da mi nemamo čovjeka koji će bolje voditi Fudbalski savez od njega. Na sreću ili na žalost. I koliko god imao minuseva uvijek će plusevi prevagnuti. Naravno da poštujem drugačije mišljenje, ali je pitanje svrsishodnosti pisanja previše negativnih komentara kad se nešto jednostavno ne može promijeniti. Zapravo možda i može, ali teško na forumu već protestima, peticijama i ostalim stvarima što je potpuno legitimno. Pa ko voli nek izvoli.

Odužih, po običaju
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    .

Nema sanse da je Basa namjerno propustio baraz. To bi znacilo i da je isfolirao trenera i namjerno odustao od igranja u LS uoci mozda i kljucne utakmice za Lil, sto nema nikakvog smisla. Cinjenica je da bi nam mnogo znacio, pogotovo jer je Savic djelovao odsutno ili nedovoljno koncentrisano u pojedinim situacijama (a i da budemo realni, on jos poprilicno treba da napreduje da bi postigao Basin nivo).

______
    Moj dobri Jal, nema to na zhalost veze sa zeljom Bashe da propusti ili ne propusti utakmicu, vec sa necim sasvim drugim. Ali necu ni ja ovdje o tome, jer ne mogu nicim da dokazem to shto pricam, a i drvlje ce i kamenje odmah po meni i od milion hateova post ce se jednostavno izgubiti a rasprava se degenerisati. Jedna dnevna novina je juce bila na tragu, toliko mogu da kazhem-ali samo na tragu. A izvor mi je sasvim pouzdan, kao i Serhijev.

Nisam uopste htio o ovome da pricam, ali vidim da pljuvacina nije zaobishla Bashu-tako da sam morao reagovati.

Mogu tebi/zainteresovanima poslati PM ukoliko zelite.
    Last edited by Recordare88; 18-11-11 at 08:04.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Moj osvrt na Savićevićev intervju

Na samom početku da izrazim nezadovoljstvo diletantskim vođenjem intervjua od strane Petra Komnenića. Toliko loše pripremljen intervju koji sam očekivao je pokazao da je Petar još zelen iako je umislio da je Bog i batina među novinarima. Sve glumi nekog strogog novinara koji postavlja provokativna pitanja, a jedina provokativna koja je postavio su bila neke gluposti koje veze sa fudbalom nemaju. Pita ga čovjek za Berlusconija i njegove afere sa ženama samo da bi prošlo vrijeme za intervjuu. Pita ga o ubistvima funkcionera prije 8 godina, pita ga hiljadu gluposti a ne pita ga suštinska fudbalska pitanja koja su takođe provokativna i na koja bi se Dejo namučio da odgovori. No, mada sam Komnenića vidio sa šalom Ultras Monenegro prije meča sa Bugarima pa mi je on nešto miliji, od lešinarskog medija kakve su „Vijesti“ koje bi vjerovatno najviše voljele da se dogodi neko ubistvo fudbalskog radnika kako bi imali o čemu da izvještavaju (a ako se dočepaju snimaka ubistva da ga puste kao ekskluzivu) ne mogu očekivati bolje. A još kad pita za Stefana Mugošu to on ne pita zbog budućnosti crnogorskog fudbala već zbog toga što je htio da ovaj pomene Miomira Mugošu koji drži Budućnost, a zna se da su M. Mugoša i Vijesti na ratnoj nozi. Šišnjari koji iz svega pokušavaju da izvuču političku korist. Pih.
    No, što je tu je. Govoriću o onome što sam čuo. Svi mi znamo kakav je Dejo i da se sve pita u Savezu. Priče da ne umije dvije svezat su mi baš smiješne jer manje je bitna forma od suštine. Po toj logici, nekadašnji selektor kadeta Ljubomir Petrović koga je bilo milina slušati u kvalifikacijama prije dvije godine je bio naš najbolji selektror. A u utakmici u Nikšiću protiv Danaca naša reprezentacija je izgubila 7:1. Samo sam dao jedan primjer a mogao bih o tome do ujutro. Na osnovu retorike ljudi donose svoj stav što je, malo reći, smiješno pogotovo za bivšeg fudbalera.

Brnović

Saznasmo da od smjene nema ništa i da će Brnović voditi reprezenaciju i u kvalifikacijama za Mundijal. Vjerujem da niko od nas nije oduševljen tom odlukom. Dejo je vješto izbjegao da komentariše zviždanje poslije meča sa Česima od strane južne tribine. Kaže „To je samo grupica“. Nije to, moj Dejo, grupica. Da je prošao pored istoka, zapada i śevera isto bi bilo (ja ne bih zviždao nikome ali kažem za većinu) no morao je neđe izać a izlaz je pored južne tribine. Veli „ja sam rekao da on nije trener za dvije utakmice i ja ne mijenjam svoje mišljenje lako“. A zašto ne, moj Dejo? Tvrdoglavost je odlika zatucanih ljudi i neće nikome ništa bit ako prizna da je pogriješio. No znam ja da se on tamo sve pita i da će tako bit. Loš je to potez jer će se svaki negativni rezultat mnogo dramatičnije posmatrat i kritike ovom selektoru će bit triput veće nego poslije negativnog rezultata nekog drugog. A negativne kritike i atmosfera ne mogu nikako dobroga donijeti reprezentaciji. Uzdržaću se od analiza mečeva baraža pošto sam o tome već govorio, ali Dejova mi nimalo nije ubjedljiva. Može što se mene tiče Brnović ostati još milion godina selektor jer ja ne navijam za selektora nego za reprezentaciju, ali smatram da je to loš potez. I zbog takvog poteza će mnogi zaboravit Savićevićeve zasluge za crnogorski fudbal. No sam je kriv.

Smjena Krnajčara

Večeras smo dobili pravi razlog smjene o kojem nije bilo riječi na konferenciji za novinare. S razlogom jer bi se to tek u medijima prosulo a ovako je ostala javna tajna. Ja sam za Cicov porok saznao na forumu u vrijeme dok je naša reprezentacija bila prva na tabeli i kad smo mirno iščekivali nastavak kvalifikacija. Moram priznati da mi je bilo krivo što to čitam jer sam ga tada doživljavao kao heroja koji nas je doveo dovde i tu priču sam doživljavao kao tračarenje dokonih ljudi. Zašto baš ta priča a on nas je doveo dovde? Ispostavilo se da je sve puno drugačije nego što je to igledalo nama sa strane. Ne uzimam zdravo za gotovo ono što Dejo izgovori, ali bih rekao da je tu bilo svega. Ako je tako kao što kaže, onda oni koji su bili protiv smjene moraju tu stvar uvažiti. Mogu samo ne vjerovati, ali ne i ignorisati ukoliko vjeruju. E ja stvarno ne znam ko pije a ko ne, ali sam gledao trening prije puta za Vels. Podvlačim da nijesam nikakav stručnjak, ali kad tim koji treba da izađe na teren igra neuporedivo gore na treningu i gubi od rezervnog sastava koji uzgred ima 2 igrača manje a i u tih 9 igrača štopera igra Brnović a desno krilo ne znam tačno ko (fizioterapeut ili trener golmana ili nešto treće) što onda očekivati na samoj utakmici. Plus što je sve učinjeno kako bi taj prvi tim dao gol. Samo što nijesu makli rezervnog golmana Janjuševića i dopustili da ga ovi daju. Plus Mirkovo ponašanje na teningu đe viče na pojedine saigrače (Bonja, Simon). Ako je tačno da su se neki igrači žalili, onda zaista kad ekipa nema povjerenja u selektora onda je sve otišlo u tri lijepe. Što biste vi uradili da se to desi.? Je li to tako bilo ne znam i oprezan sam u ocjenama ali svakim danom sam uvjereniji da je Cicova smjena bila neminovan potez. Ne samo zbog remija protiv Engleza koji bi se pod njegovim vođstvom gotovo nemoguće dogodio već što se Savićeviću to nikako nije moglo isplatiti o čemu sam već pisao. Priče da je smijenio Kranjčara da mu ne bi produžio ugovor jer bi se ovaj plasirao na Euro su nelogične. Njemu samom bi bilo mnogo lakše da bude daleko od bilo kakve kritike javnosti i da sa 8 miliona Eura unapređuje naš fudbal. I svi srećni i svi zadovoljni. On je rizikovao i isplatilo se jer smo ušli u baraž. Dvije vrlo važne napomene za one koji ne mogu prežalit Cica Kranjčara a pljuju Deja Savićevića:
    1. Dejo se nikad nije miješao Cicu u posao. Da jeste to bi Cico i rekao
    2. Dejo je doveo Cica Kranjčara. Svi koji ovoga drugoga hvale znaju da on nije sam došao i da zaslugu za prvi dio kvalifikacija snosi i onaj koji je je postavio čovjeka sa kojim smo bili prvi u grupi. Da je htio nekoga poslušnika sigurno da bi imao koga naći.
    Ovo samo da razbijemo neke iluzije o sujeti jer nema nikakve logike. Cicu veliko hvala za sve, da ne bude nikakve zabune.

Procitao sam oba posta sa paznjom.Pozdravljam sve,sem ovog.

Kratak opis slike:
    Jedina zajednicaka stvar njegov i Dejova je da vole brzo trenere da smjenjuju.Legendarnog Dzona Tosaka s lijeve,i bugarskog selektora sa desne je odmah ispratio.Sa Fabio Kapelom na vembliu ostvario istorijski remi,i to bez Vucinica i Jovetica.Fudbalskog maga kao sto je Hicfild je zasluženo pobijedio na domacem terenu,sto je ovaj velikan i priznao.Ta utakmica je meni najmilija licno jer smo nadigrali svajcarsku,i postigli gol za fudbalske spice...

Dejo sinoc rece a da ga je dao Vukcevic u drugo cesima sve bi bilo drugacije....Sto bi bilo da ga je Jovanovic dao englezima,gdje su milimetri odlucivali????'Kranjcar bi poslije toga morao pojacati dozu alkohola stvaaaaarno,red bi bio,a bili ga Dejo od principa i tada smijenio...Sam sebe hvata,nego steta sto ga onaj fudbalski nepismeni novinar nije bolje spopadao.Prosle su mu neke kafanske price....a da je ovo,a da je ono......

Bicu grub.Da se u venu bo,nije smio da ga smijeni.

Jos jedna stvar.Svako ko je bio na treninge reprezentacije mogao je da vidi,zbog cega je selektorsko mjesto mozda i presudno,je ta disciplina koju je on nametnuo.Ono je bila vojska.Brnovicu se biju na treninge,na video snimke sa televizije udara jovetica i vucinica po guzici...nekakvi smijeh i zabava...aloooo??

Tako da Amnesiac brat moj koji me hrani argetinskim filmovima,necemo se slozit.Dejo se kao igrac navika na slavu,ali se isto bio istripova' da mu je ovaj uze....

Ovim zakljucujem pricu o bivsem selektoru....Potrebno mi je da kritikujem savez,jer mi je unistio san,koji sam prosle godine sanjao....Ne da ga je unistio,nego je dovodjenjem onih neozboljnih i neiskusnih ljudi,napravio od njega nocnu moru!
    Last edited by Insua; 18-11-11 at 10:17.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

amnesiac, kao i uvijek odlicna analiza. Ne bih se slozio samo sa kritikom na racun Komnenica kao novinara (generalno), jer mislim da je, pogotovu za nase prilike odlican novinar, ali da je ono sinoc moglo mnogo bolje da se odradi slazem se. Ali ipak, on nije sportski novinar niti poznaje i prati fudbal (sto je i sam sinoc rekao) tako dobro i pomno da bi umio da mu postavi sva pitanja kako treba, kao sto po mom misljenju to dobro radi kad mu u goste dodje bilo koji drugi gost iz oblasti politike i javnog zivota.

Sto se tice Savicevica i njegove price, ako na stranu stavimo njegov ne bas sjajan (daleko od toga) vokabular rijeci kojima barata, kao i neka losa pitanja Komnenica i neka koje uopste nije ni postavio (Vlaisavljevic?!?), meni je intervju u nekoliko djelova bio interesantan, u nekoliko los. Ono sto mi je svakako bilo najinteresantnije zbilo se na pocetku intervjua, a tice se ispadanja iz baraza, Brnovica i njegovog daljeg bitisanja na mjestu na kom se trenutno nalazi, te smjene Kranjcara.

Savicevic se kod price o dvomecu posteno nalupao, da ne kazem da je lagao. "Igrali smo istu formaciju kao citave kvalifikacije" pfffff. A keako je Desha majstore. Trebao je samo dodati vec cuveno "mozda cete misliti da sam lud" ispred toga i to bi bilo to. Tu sam rekao Dejo ne dipr (ne bih se ustrucavao, a i nije pregruba rijec to je prica za malu djecu i one koji nemaju pojma o fudbalu. Svima, pa i najvecim fudbalskim laicima je bilo jasno da je formacija u Pragu bila potpun promasaj, kao i Brnoviceve izmjene. Da sam na mjestu Elsada Zverotica imao bi mu sto rec sigurno.

Dalje, saznadosmo da Brnovic ostaje selektor. Samo cu rec lele meneeee LjuuuuubO! Kaze "rekao sam kad sam ga postavio za selektora da je rjesenje i za kvalifikacioni ciklus za SP a ne samo za ove dvije utakmice i tako ce i biti, jer ja ne mijenjam tako lako odluke"! E ovo je upravo Dejov najveci problem i nesto zbog cega je on kod mene pao u ocima, tvrdoglavost i egoizam, adje da ne kazem sujeta. A sto velis to prijatelju, pa kako mislis da sa Brnovicem ikoga dobijes led te ubio. Oli i A tim da ukopas ka mlade sto si sa onom karikaturom te ga drzis na klupu ka da ti je rod rodjeni. Veli on je bio dobar igrac, trenirali su ga dobri treneri i nije neki anonimus hahahah a ko ga zna ka trenera jadan ne bio. Ne znam jeste li primijetili, gledao sam snimak meca iz Praga, kako mu se onaj Bilek par puta bas nasmija u facu zbog njegovih reakcija pored terena. O sudiji da ne pricam, svira mu je u inat ja vjerujem. ZasU brate, zasU.

Savicevicu, ako citas ovo a ne citas, ali ti mozda neko prenese, iskopaj nekoga iz naftalina ka sto si Kranjcara i probaj da nas obradujes ka sto si u ovim kvalifikacijama, kumim te kapom nemoj da nas Branko vodi. Peticiju ako treba da pisemo nije problem. S Filipovicem se opet druzis vidim i gledate mlade, kukala nam kuka. Bice da nam Moldavci sad budu nezgodan i tezak protivnik bojim se.

Sto se tice Kranjcara, bez kojeg nista od ovog ne bi bilo, ne vjerujem da je ista od onoga slagao. Cico se izgleda mrcio od alkohola. I to je, kako Dejo rece poceo s tim poslije Vemblija. Ako je tako, a nesto cisto sumnjam da nije, jer je djelovao preiskreno (a i zar je Dejo lik koji bi onako pred kamere ikoga mogao da slaze nesto), onda je Saviceviceva greska bila ta sto ga nije makao odma poslije Bugara i rekao istog trena, bez okolisanja, nije problem ovaj remi nego Cicov problem s alkoholom i odnos prema poslu. Ono sto je sinoc ispricao su ozbiljne optuzbe, zenu mu je spominjao, zabranu tocenja alkohola u hotelima, i kako su probali na sve nacine da ga izvuku ne iz sanka no iz boce vjerujem da ce se i Kranjcar povodom toga oglasiti u slucaju da nesto nije istina. Greska je onda maci ga pred poslednja dva meca, moga je vala skinut jos koju bocu tog viskija, istrpjet ga jos tih mjesec dana. To je moje misljenje. Ja cojeka kad god sam vidio ( Cica ) djelovao je trezveno, svaki press mu je bio vrhunski, svaka rijec na svom mjestu, znaci covjek se iskusno nosio s tim problemom ali opet, ako je istina sve to **** ga, moralo se desit nesto ovako...

Dio za novinare Dana je za rubriku malo smijeha. Zbog onoga jednostavno morate da volite Dejana kako da kazem Savicevica! Kakav brat. Komneniceva faca i pogubljenost tu je bila za zoom in. I ono oko karata, izmedju ostalog kad rece i za ove iz saveza po dvije karte, moraju nedje sjest

Ostatak intervjua ispod prosjeka, za jedva prelaznu ocjenu i za njega i za Komnenica.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post

Dejo sinoc rece a da ga je dao Vukcevic u drugo cesima sve bi bilo drugacije....Sto bi bilo da ga je Jovanovic dao englezima,gdje su milimetri odlucivali????'Kranjcar bi poslije toga morao pojacati dozu alkohola stvaaaaarno,red bi bio,a bili ga Dejo od principa i tada smijenio...Sam sebe hvata,nego steta sto ga onaj fudbalski nepismeni novinar nije bolje spopadao.Prosle su mu neke kafanske price....a da je ovo,a da je ono......

Jos jedna stvar.Svako ko je bio na treninge reprezentacije,zbog cega je selektorsko mjesto mozda i presudno,je ta disciplina koju je on nametnuo.Ono je bila vojska.Brnovicu se biju na treninge,na video snimke sa televizije udara jovetica i vucinica po guzici...nekakvi smijeh i zabava...aloooo??

Ovim zakljucujem pricu o bivsem selektoru....Potrebno mi je da kritikujem savez,jer mi je unistio san,koji sam prosle godine sanjao....Ne da ga je unistio,nego je dovodjenjem onih neozboljnih i neiskusnih ljudi,napravio od njega nocnu moru!
    kakvo razočarenje u komnenića, nevjerovatno loše pripremljen intervju.. mora da mu je brnović pozajmio bilježnicu sa tezama.. čak ga je dejo par puta tako spuštio, da je ovaj ostao bez teksta.. zvuči čudno, ali je tako bilo..

brnović sa igračima jedino tako i može/smije da se ponaša, drugarski, ka ispred zgrade, jer to mu i uloga.. ali na taj način nema discipline u dovoljnoj mjeri da bi protiv jakih reprezentacija ili važnih utakmica bili pravi i ličili na vojsku..
    ako pokuša da nametne nešto autoritetom, mislim da bi sa maskom vodio prvi naredni trening..

za ovaj podvučeni dio posta imaš +1, čim budem u mogućnosti..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Procitao sam oba posta sa paznjom.Pozdravljam sve,sem ovog.

Bicu grub.Da se u venu bo,nije smio da ga smijeni.

Jos jedna stvar.Svako ko je bio na treninge reprezentacije,zbog cega je selektorsko mjesto mozda i presudno,je ta disciplina koju je on nametnuo.Ono je bila vojska.

Dejo se kao igrac navika na slavu,ali se isto bio istripova' da mu je ovaj uze....

E ovo su poente citave price. Bravo,svaka cast! I da, ponovo savjetujem svima da izgooglaju(kako mrzan izraz) ime Brian Clough, i procitaju shto vishe o tom imenu.

I ja ovim zakljucujem pricu o Cicu, uz konstataciju da zamjeram navijacima shto mu nisu makar jedno oproshtajno "Cico majstore" skandirali protiv Engleza.Nego nash mentalitet jbg-koga smijene sa funkcije taj se brzo zaboravi.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    E ovo su poente citave price. Bravo,svaka cast! I da, ponovo savjetujem svima da izgooglaju(kako mrzan izraz) ime Brian Clough, i procitaju shto vishe o tom imenu.

I ja ovim zakljucujem pricu o Cicu, uz konstataciju da zamjeram navijacima shto mu nisu makar jedno oproshtajno "Cico majstore" skandirali protiv Engleza.Nego nash mentalitet jbg-koga smijene sa funkcije taj se brzo zaboravi.
    Ovo je vec VELIKA SRAMOTA i zbog toga ja nisam bio na stadion tu utakmicu i propustio ono ludilo u 92 minutu. Ni transparent ni skandiranje! Bruka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sta sad radi Ante Miročević, znam da je dosta davno radio sa pionirima Buducnosti? Eto mozda i najbolje rjesenje za selektora jer valjda njemu nema ko zamjeriti da je pocetnik i da ne zna.
    Dosta davno, jeste. Mene je trenira 92-ge godine. Jedna budala teska, preteska. Izivljavanje nad djecom. Ili cisto nije volio Zabjelcane. Zato Sanjo, svaka cast.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ante i Janko su odlicni treneri, ko rece drugacije nema pojma o fudbalu
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by situser View Post
    Dosta davno, jeste. Mene je trenira 92-ge godine. Jedna budala teska, preteska. Izivljavanje nad djecom. Ili cisto nije volio Zabjelcane. Zato Sanjo, svaka cast.

je li i tebe pucala pištaljka po glavi?

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ante i Janko su odlicni treneri, ko rece drugacije nema pojma o fudbalu
    jesu za mlađe kategorije..
    bio sam prije desetak dana da gledam utakmicu kadeta budućnosti i fortune, na onom kamenjaru iza titeksa!

kad sam vidio i čuo te momčiće-trenere kojima je povjereno usmjeravanje, po meni najvažnijeg uzrasta za oblikovanje sportista, kako vode utakmicu, galame - odmah postaje jasno zašto nemamo mladih talenata kao nekad..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa oni i treniraju mladje kategorije
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    je li i tebe pucala pištaljka po glavi?
    ne pitaj... psihicko izivljavanje. nikakav pedagog. dzabe mu znanje ako nije ucitelj.
    na srecu, brzo sam odusta od njegovih treninga. vazda sam kao klinac zamislja da ga isklapam kad porastem. sad sam veliki ali ne smijem :adoration:

Thanks Thanks Given 
    8,777
    Thanks Thanks Received 
    3,899
    Thanked in
    2,331 Posts

Shto god da je Cico radio u privatnom zivotu,pio ili ne pio,ovo ili ono,ovi su mu se trebali klanjat kad ga vide jer je jednostavno IME za sve njih i to se i vidjelo odmah i uveo je red tamo dje ne bi Dejo mogao nikad pa ni tad,uostalom svaki postignut gol i proslava nakon gola da se samo to pogleda sasvim dovoljno govori o tome ko je i shta bio Cico ovdje !
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    Samo mi nemojte Alica spominjat da vas zamolim.Ne no Radoslav Batak.A Batrovic je kolko me sjecanje sluzi sa 14 godina proglasen vanserijskim talentom kakvog nema u svijet.E ne moze to na dobro izac da jebe oca.
    ja odavno pisah odje da batrovic nece nista uradit, tada me svi psovase. a evo i zasto se to desilo, tj zasto sam znao da momak nema sanse u pro fudbalu:

Ja sam njega pratio bas odavno, jer sam eto imao priliku da pratim omladinske selekcije mnogih klubova, i naravno on je bio proglasen za najveceg talenta 94 godiste naseg fudbala. I zaista njegova tehnika u omladinskom periodu je bila toliko superiorna u odnosu na ostale da je mogao da radi sta mu se cefne, bio je bukvalno za njih ono sto recimo iniesta radi na najvecem nivou. Ali njegov najveci problem je konstitucija. On je previse slab da bi se nosio sa bilo kim u duelu. Dok je igrao za svoje godiste sve je to bilo super. Cim je presao da igra sa 93 poceli su problemi. Bili su jaci, godinu stariji, i imao je mnogo manje vremena za odluke, a plus dobro su ga cuvali tako da je i rijetko dolazio u kontakt sa loptom. Sjecam se jedne utakmice koja je bila organizovana samo za njega, jer su dosli neki skauti da ga gledaju. To je bilo prije mozda 2 godine. Igrali su protiv sutjeskinog 93. Rezultat na poluvremenu je bio 4 0 za sutjesku, a batrovic za 45 minuta nije dovatio loptu. Onda je sutjeskin trener izveo drugi tim u drugom poluvremenu, al njegove muke su se nastavile. osim jednog slobodnog udarca koji je izborio neko drugi, on nije imao suta. jednostavno sa stoperima drincicem ( sad u celiku ) i cukovicem koji su obojica po 1.90 on nije mogao da se sastavi. I kao sto sam rekao, on zna da igra, ali je nesto tipa cetkovica samo mnogo manje zilav, i mnogo manje jak u odnosu na njega. takvi igraci su mozda mogli nekad da igraju, ali danas nema sanse. Steta, ali tako obicno i bude sa svim tatinim sinovima. Jos jedan primjer je Zarubica, koji je standardno u repki, a momak ne zaigrava vec duze u Zvezdinoj omladinskoj skoli. Ali tajo odje finansira pa je on opet u repki...

P.s. Recordare, moze pm o bashi?
    Last edited by Prekidi_stvarnosti; 18-11-11 at 11:12.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Recordare, ajde napisi na PM koji je to problem sa Basom, zivo me zanima.

Jos samo da dodam jedno pitanje koje je Komnenic zaboravio da postavi, nebitno al' ajde sad. A to je skauting nasih igraca iz inostranstva, koji je da kazemo prilicno skroman. Tu ne racunam igrace iz Srbije, jer su ti igraci maltene ispred nosa nasem savezu. Kako to da u A selekciji imamo samo jednog pravog stranca - Elsada Zverotica? U mladoj i omladinskoj selekciji su jos cetvorica : braca Rebronje iz Svajcarske, Hasan Pepic iz Njemacke kao i Danilo Sarkic iz Belgije (hvala Hari na ispravci) . A svi oni su dosli na licnu inicijativu, bar sam za prvu trojicu siguran za to. Za Zverotica niko nije bio cuo dok je igrao u svajcarskom drugoligasu, a danas nam je, bez pretjerivanja, jedan od kljucnih igraca. A ukoliko uzmemo u obzir da je dijaspora Crne Gore jednako brojna kao sama drzava (rijeci naseg nasmejanog Ministra spoljasnjih poslova), onda tu dolazimo du neobicne disproporcije.
    Last edited by Socrates; 18-11-11 at 13:13.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Treba odmah smijeniti Deja Savićevića i dovesti nekog drugog.

Kandidat br. 1 Peđa Mijatović....ups.... mislim da ima neke druge planove.
    Kandidat br. 2 onaj naš stari poznati igrač koji ima dobre veze u UEFA-i, kako se ono zvaše....aaaaaaa.......
    Kandidat br. 3 naš poznati fudbalski stručnjak koji ima dobre veze u UEFA-i, kako se ono zvaše....aaaaaaa.......
    Kandidat br. 4 Tomislav Čelebić
    Kandidat br. 5 demokratska volja građana

Da ne nabrajam dalje, baš ima dosta zdrave konkurencije.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Vjerovatno su Kotorani poslije ovog intervjua bijesni jer, em što su ostali bez jakog Primorca, em saznaju da su ostali i bez jakog Bokelja prije koju godinu a takođe i bez stadiona sa Uefinom licencom. Slaba je utjeha to što su od uprave grada na sve navikli jer ostati bez jakog fudbalskog kluba je katastrofa. Taj jaki Bokelj je samo mogao unaprijediti crnogorski fudbal umjesto što tavori u drugoj ligi.
    Kotorani su sve to znali i bez Komnenica. Uprava kluba je tu skoro koliko i DPS na vlasti i oni su jedini razlog za propadanje kluba. Zbog njih Bestije ne dolaze na utakmice. Za cuvenog Rusa su svi znali, ali nasa pametna uprava je htjela da im neko napravi klub za evropska takmicenja, da oni ne maknu guzicom a da i dalje odlucuju o sudbini kluba.
    Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Moj dobri Jal, nema to na zhalost veze sa zeljom Bashe da propusti ili ne propusti utakmicu, vec sa necim sasvim drugim. Ali necu ni ja ovdje o tome, jer ne mogu nicim da dokazem to shto pricam, a i drvlje ce i kamenje odmah po meni i od milion hateova post ce se jednostavno izgubiti a rasprava se degenerisati. Jedna dnevna novina je juce bila na tragu, toliko mogu da kazhem-ali samo na tragu. A izvor mi je sasvim pouzdan, kao i Serhijev.

Nisam uopste htio o ovome da pricam, ali vidim da pljuvacina nije zaobishla Bashu-tako da sam morao reagovati.

Mogu tebi/zainteresovanima poslati PM ukoliko zelite.
    PM meni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da ocete vise jednom sjahat s Kranjcarem.Cojek je stavljen ad akta i zdrao.Ajde vise kolko deklamujete s njim,necete ga vratit s tom pricom niti cete sto naskodit savezu.Eto smo sinoc dobili tu radosnu vijest da je Brnovic i dalje selektor i to nam je sto nam je.Pogleda sam jos jednom emisiju i iznervira se kako ga onaj strucnjak od Komnenica nije pita nista kako treba no mu Desha prodaje price raznorazne.Onu emisiju nije treba on da vodi,tj Dejo je treba da gostuje kod nekog drugog.No se bojim da u CG nema novinara koji bi to odradio da valja.Jer nema novinara koji ili ne bi Deja gleda ka bozanstvo ili ne bi proba da mu se uvuce i podilazi.Evo i ovaj sinoc ga je gleda ka da je neki govornik ne znam ni ja kakav i sve mu klima gavom,plus sto ne zna o fudbalu.Ja ne znam sto je to,i Sofro njegov drugar,kad ga nesto pita ka da dijete pita majku,majko smijem li u igru?Smijemo li ovo rec?
    E ovako je Desha reka sinoc.Ceska nije tim koji nije mogao da se prodje,ali imali smo problema oko sastava,nije nam odgovara onaj teren u Pragu i nasi najbolji igraci su odigrali veoma lose.Pa sto ih ne prodjoste ljepotani nasi?Problema nismo imali pred prvu utakmicu nikakvih.Cus nije im odgovara teren.Dje ste vi igrali rodjace da niste na teren Drezge?Bilo im je zima.Ka nama ka njima.Jes sve su igraci krivi i oni su odigrali lose u onoj bug formaciji s PES-a.Ja ne mogu da budem zadovoljan kad mi se ovakva prica prodaje na tv a vascijeli narod u CG zna da nije ovako i novinar cuti.
    Pa onda ide ono za formaciju.Novinar pita zasto je Brnovic iskopirao formaciju koja se zamjerila Kranjcaru a ovaj ladno veli.Mi smo cijele kvalifikacije igrali istu formaciju.Nije tacno.Od Velsa smo promijenili.Nije stvar u tome sto se vratio Jovetic i stavljen je na lijevo krilo.Neka ga.Nego u zadacima na terenu i nacinu igre.Po meni mi od tada igramo 4-5-1.S tim sto ova trojica prednjih veznih su vise napadaci no vezni.Znamo svi kako je to proslo u Vels,kako je proslo u Prag.Englezi su posebna utakmica.U Utorak vece smo vratili na 4-4-2 i odigrali duplo bolje no i u Prag i Kardif zajedno.Tako da je o formaciji i ostalim stvarima moglo da se diskutuje dobro a ne da mu se klimne gavom.Ono pitanje kolko smo golova primili s Brnovicem je prelagano iskulira.
    E ovaj put sam bas obratio paznju i doslovice je ovako reka:''Ne mogu da kazem da je on podbacio,podbacili su igraci,jer igraci su ti koji igraju na terenu.Prema tome B.B.ce i dalje biti selektor u sledecim kvalifikacijama''.Ovo treba izjavit obraza mi.Brnovic nije pokaza nista da bi ga ostavio tu dje je.Ja Deja gotivim sto se tice CG fudbala,ne znam stvarno privatno kakav je i sto radi ali se dobro bavi CG Fudbalom.E isto tako mi se cini da je sad izio *****.Ja bi volio kad bi nas taj brnovic odveo na to svjetsko,ja bi volio bilo ko da nas odvede nego on je sad tu.Ali ubijedjen sam da ovaj nece.E sad,sjetite se,ovako su mnogi pricali pred baraz i evo bili u pravu.Znaci,posto se stalno ovako prica,onda njegov kvalitet je upitan.Znaci,trebalo ga je mac posle Ceske, ali kao sto rekoh mi se tu nista ne pitamo.Mi samo treba da navijamo za te momke i milo mi je sto cujem na tv-u i ovako, pitanje: kad je prva sledeca prijateljska?
    I ovo zaboravih.Veli pred Vels mi dolaze 2 igraca imam li uticaja na selektora jer ovo kako cemo sjutra da igramo ne valja,kocka je i prosucemo sve sto smo napravili.
    E onda braco on veli da nije mijenjano nista no cijele kvalifikacije igramo isto.
    A onda Brnovic u Prag iskopira to isto koje nije valjalo(eo me ka Popaj kad predstavlja Mila u onaj klip ja ako ne promijenim treba li da promijenim)i dakle on iskopira to isto,posere se u nas prolaz na Euro i onda su blago nama igraci krivi i oni su tik oji su podbacili.
    Desha Legendo.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se mi malo vratimo u realnost, cisto da se ne izgubimo u vremenu i prostoru:concern:.Nas trener je Branko Brnovic svidjali se to nama il ne , mi tu nista promjenit ne mozemo.Kiksao je ovaj baraz to stoji, al ne mozemo samo reci da je to njegova greska sjetite se igre nasih igraca koja je jadna i zalosna bila.On ce od mene dobiti podrsku nadam se i od vecine vas , iako bih ja volio da ga sto prije ispratimo.Medjutim ono sto zelim da naglasim da smo mi postali repka koju ce sada svi da uvazavaju, sto ce se vidjeti od kvalifikacija za World Cup.Ono sto zelim je da kazem da ako ne prodjemo makar u baraz za mene ce biti 4 KORAKA UNAZAD.Vise nismo prosjecna repka mi smo postali repka koja mora da jurisa na dva prva mjesta.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    pitanje: kad je prva sledeca prijateljska?
    ovo i mene zanima...

+rep kad budem mogao
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Komnenovic je sinoc, kad vec nema pojma o fudbalu, trebao da zovne nekog strucnjaka/fudbalskog radnika. Ja bih recimo doveo Brana Milacica (coek bez dlake na jeziku) pa nek emisija traje i 2 sata. Dobro bi bilo i da su gledaoce malo ukljucili u raspravu. Ne bi Dejo znao okle mu puca... Ali...ma ka svaki nas posa... Sve je u q.

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    @Recordare, ajde napisi na PM koji je to problem sa Basom, zivo me zanima.

Jos samo da dodam jedno pitanje koje je Komnenic zaboravio da postavi, nebitno al' ajde sad. A to je skauting nasih igraca iz inostranstva, koji je da kazemo prilicno skroman. Tu ne racunam igrace iz Srbije, jer su ti igraci maltene ispred nosa nasem savezu. Kako to da u A selekciji imamo samo jednog pravog stranca - Elsada Zverotica? U mladoj i omladinskoj selekciji su jos cetvorica : braca Rebronje iz Svajcarske, Hasan Pepic iz Njemacke kao i Danilo Sarkic iz Belgije (hvala Hari na ispravci) . A svi oni su dosli na licnu inicijativu, bar sam za prvu trojicu siguran za to. Za Zverotica niko nije bio cuo dok je igrao u svajcarskom drugoligasu, a danas nam je, bez pretjerivanja, jedan od kljucnih igraca. A ukoliko uzmemo u obzir da je dijaspora Crne Gore jednako brojna kao sama drzava (rijeci naseg nasmejanog Ministra spoljasnjih poslova), onda tu dolazimo du neobicne disproporcije.
    Ovo je vrlo interesantno i važno pitanje. U Njemačkoj se najozbiljnije radi sa mladim kategorijama, ta njihova nova politika im je donijela nevjerovatno moćnu generaciju sa Ozilom, Kedirom i ostalima koja će tek da vlada. I iz tog ulaganja Njemaca je Srbija profitirala sa Subotićem i Kuzmanovićem... Marka Marina nisu uspjeli... možda i mi možemo nešto iskopat tamo...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Page 930 of 2251 FirstFirst ... 430830880920926927928929930931932933934940980103014301930 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)