View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 926 of 2251 FirstFirst ... 426826876916922923924925926927928929930936976102614261926 ... LastLast
Results 23,126 to 23,150 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uglavnom, osim sto je svojski i bez argumenata branio Brnovica i njegovu "bezgresnu" taktiku, ostalo je bilo ok. Moga' ga je Komnenic zaista pitat sto se drzi ono stvorenje na klupi reprezentacije, a i moga' ga je podsjetit da i nas kosarkaski savez ima pravilo da ekipe moraju ispunjavat odredjenu kvotu mladih igraca. A za ono sto isprica za "Dan" - svaka mu cast.

Jos da dodam, ne mogu da vjerujem da je drzava obezbijedila pasose Kuku, Deforz, Beciraju i jos nekima koji nemaju dodirnih tacaka sa Crnom Gorom, a ne moze da se to pitanje rijesi za nase mlade fudbalere iz Srbije. Pih...

PS ali kad rece "eto uzeli su nam Volkova..." - umro sam od smijeha
    Last edited by Socrates; 17-11-11 at 21:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fino je objasnio sve u vezi Kranjcara za sve vas koji i dalje placete za njim. Covjek je imao veliki problem sa alkoholom i to ga je kostalo posla. Nije mi milo sto ce Brnovic biti selektor u sledecim kvalifikacijama, ali sto da se radi. Ja cu i dalje bodriti te momke i mislim da mozemo opet izboriti baraz. Brnovic ce imati i nekoliko prijateljskih prije pocetka kvalifikacija pa cemo vidjeti kako ce to da odradi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

sto se mene tice i ovaj brnovic nek se lesi od alkohola samo ako ce bolje rezultate postizat..to mi ne bi smetalo ali ni malo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Samo se nadam da ce bar jedan od tih uvoznih igraca bit neki solidni vezista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Jedina zamjerka na priču o regularnosti domaćeg prvenstva, ispade sve kao iz bajke, "naša liga je dostupna u svjetskim kladionicama" - a na kraju prošlogodišnjeg prvenstva okupio klubove kako bi ih molio da ne namještaju utakmice.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Kinetic, on je to uradio, za razliku od drugih koji em pricaju tako, em ne cine nista, em guraju svoje klubove. Ako se iko u okruzenju bori protiv toga, to je Dejan. I nema on sto da to objasnjava, dok god se trudi da ucini sto je u njegovoj moci da toga ne bude. Koliko puta je sudija zbog jedne greske odmarao po par mjeseci od sudjenja... Nije zbog greske, koliko zbog sumnje da je namjerno pogrijesio... Recicu samo da Tole Karadzic tvrdi da im u ligi nema namjestanja i da je liga regularna. Ovaj bar se probao izvrdat iz toga, iako se mozda najmanje namjesta, u odnosu na okruzenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ne, on je njega pitao u smislu - da li sumnja da postoje neke neregularnosti u prvenstvu, da li smatra da postoji mogućnost namještana utakmica... a ovaj reče da ne sumnja, sve super; zato čekah par minuta da ga Komnenić pita zašto je onda sazivao klubove da ih preklinje da ne namještaju utakmice, ali se nije sjetio.

Za Kranjčara sam se presmijao... "Što mislite da je dolazila njegova žena, nije se nagledala fudbala?"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dejo hvala ti sto si mi omogucio da budem ponosan i da kazem moja Crna Gora je ispred jedne Engleske.Dejo hvala to za sve sto si do sad uradio.Dejo hvala ti sto cu Evropsko gledati kuci, hvala ti sto si doveo neznaliyu Brnovica.Hvala ti Dejo za sve tvoje neargumente nocas.

Dejo postojao je jedan covjek koga su navijaci zavoljeli ko da je Crnogorac , a ti to nisi mogoa da istrpis.Njegova je stvar je volio alkohol il nije al je on nama donio nadu, on nam je usadio vjerovanje u nas u repku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio sam da ce ga Petar bolje izdriblat ali ocigledno nema veze s fudbalom. Ispade da, kako da kazem, genije nije najvazniji coek saveza i da se nista ne pita. Ne mogu ja ovo, ne mogu ja ono... E kukala ti majka a bogomi i nama s tobom.

Sent from my Galaxy S using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ljudi ne shvataju da nije problem sto neko pije. Neka ga. Moze mu se. Ima jetru dobru, s tim kvalitetnim organom se rodio, zasto da ne iskoristiti maksimalno... Problem je sto sve prouzrokuje to ponasanje, i sto sve moze prouzrokovati. Ja kad vidim pijanca on mi se odmah nekako steski. Dobijem neku zelju da ga fino odalamim. Jer, bolje da ga ja osamarim dobro, pa se malo otrijezni, nego da zgazi nekog... Cico koji dolazi pijan na treninge, vec ujutru se pokazuje raspojasan pred svojim igracima, ..., je sve sem autoritet. Toga je mozda bilo u par prvih meceva, ali posle nema sanse da ga je vise bilo. Svaka cast igracima sto su prelazili preko toga i dovoljno kvalitetno odradjivali svoje obaveze. Vjerovatnu su mu se, iza ledja, posprdavali i bio je glavne tema za posalice, ali su ocigledno ispostovali, koliko je to moguce bilo, njegove godine i trenersko iskustvo.

edit. Clapton, znas li ko moze? Rajo Bozovic, Miomir Mugosa, Rasko Konjevic (nikad nije loptu taka', ali sigurno da voli reprezentaciju)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Što se čini sa Cicom ođe,puštite čoeka ne može od štucanja više ni čašu da popije,još će postati trezvenjak i to sve zbog vas

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Što se čini sa Cicom ođe,puštite čoeka ne može od štucanja više ni čašu da popije,još će postati trezvenjak i to sve zbog vas
    Vala si mogao i ovu emisiju ipratit jebala te pjaca:P

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

ada snima je fukara no namjerno nece da je okaci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Fino je objasnio sve u vezi Kranjcara za sve vas koji i dalje placete za njim. Covjek je imao veliki problem sa alkoholom i to ga je kostalo posla. Nije mi milo sto ce Brnovic biti selektor u sledecim kvalifikacijama, ali sto da se radi. Ja cu i dalje bodriti te momke i mislim da mozemo opet izboriti baraz
    Filipe, googlay ime Brian Clough. Iscitaj shto vishe o tom covjeku.

Ponovni ulazak u barazh je neuspjeh ukoliko isti ne prodjemo. To znaci stagnaciju.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace, nocas ste mogli vidjeti zashto sam poprilicno uvjeren da nam ne gine nazadak sa sadasnjom garniturom u Savezu i strucnom shtabu. Ukoliko onako treba da govori predsjednik Fudbalskog saveza jedne drzave, onda je sve propalo.

I da, samo da ne zaboravim, neko pomenu rezultate u prijateljskim-one nisu nikakvo mjerilo za uspjeh. FIlipovic je dobijao vecinu tih prijateljskih, a svi znamo kakva je igra bila sa njim, i kakvi rezultati su bili.
    Last edited by Recordare88; 17-11-11 at 22:23.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Inace, pridruzi se ovim studentima, koji su gotovo svi clanovi nekih stranki. Onda navucite dzempere, pa u promjene... Ja sam ubijedjen da boljeg od Deja gledat' necemo. Moze nas vrlo lako zapasti Rasko... Ne trazi djaola, Recordare... A ako mislis da sam beskicmenjak, koji ide samo linijom manjeg otpora, onda ne ostala vecina stanovnistva nekakve zelatinske strukture...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Filipe, googlay ime Brian Clough. Iscitaj shto vishe o tom covjeku.

Ponovni ulazak u barazh je neuspjeh ukoliko isti ne prodjemo. To znaci stagnaciju.
    Naravno da sam mislio da prodjemo baraz, podrazumijeva se. Nego ti bi prihvatio da imas selektora alkoholicara koji pije prije i poslije treninga/utakmica i to sve na kraju utice na tim? Cicu je to islo odredjeno vrijeme, ali na kraju su i igraci poceli da se zale, a vidjeli smo i kakvi su rezultati poceli da se nizu. Sto mislis dje bi nas tek to dovelo? Mozda bi neko i napustio reprezentaciju.

Inace, nocas ste mogli vidjeti zashto sam poprilicno uvjeren da nam ne gine nazadak sa sadasnjom garniturom u Savezu i strucnom shtabu. Ukoliko onako treba da govori predsjednik Fudbalskog saveza jedne drzave, onda je sve propalo.

I da, samo da ne zaboravim, neko pomenu rezultate u prijateljskim-one nisu nikakvo mjerilo za uspjeh. FIlipovic je dobijao vecinu tih prijateljskih, a svi znamo kakva je igra bila sa njim, i kakvi rezultati su bili.
    Nego koga bi ti doveo? Sto rece gore Signore, mozda Rajo Bozovic ili Mugi? Tesko je naci nekoga ko je toliko vremena proveo u fudbalu kao Dejo, a ko bi uzeo da vodi nas savez. Prilicno sam siguran da se recimo jedan Mijatovic nikad nebi dohvatio te funkcije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Govornik je koliko i Džordž Buš, ali nema čovjeka koji će se ikad zalagat da uradi nešto za dobrobit crnogorskog fudbala više od Deja.
    Kao što reče neTko_iz_mase neđe ranije, jedino je ispod Dejovog imena devedesetih za vrijeme igranja u Italiji pisalo 'Montenegro'.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Inace, pridruzi se ovim studentima, koji su gotovo svi clanovi nekih stranki. Onda navucite dzempere, pa u promjene... Ja sam ubijedjen da boljeg od Deja gledat' necemo. Moze nas vrlo lako zapasti Rasko... Ne trazi djaola, Recordare... A ako mislis da sam beskicmenjak, koji ide samo linijom manjeg otpora, onda ne ostala vecina stanovnistva nekakve zelatinske strukture...
    Signore, ne mislim, ali ne vidim shto je razlika izmedju Deja koji je pretvorio Savez u feudalni posjed njegov i njegovog drushtva, i politicarima tipa tog istog Raska koji to rade sa drugim institucijama.

Pogledaj nastup covjeku, na kraju krajeva. Taj Tomislav KAradzic, poguban po srpski fudbal kakav jeste, makar umije da svezhe dvije u javnosti. Ovaj izgleda kao da je u losem tripu od neke tezhe droge.Uzhas.

Uz to, svi znaju da sam pohvalio sve shto je pozitivno uradio. Ali ove godine je potpuno pogubio konce, nepotizam i cinjenje usluga stavio ispred svega ostalog i ide iz greshke u greshku. Rezultati reprezentacije to samo odslikavaju-svaka utakmica gora od prethodne. Posvadjao se sa Cicom, pa mu je smetao na svaki moguci nacin, pravio probleme oko ugovora, pa ga otpustio, onda doveo Brnovica, pa je ovaj bio prvo privremeno reshenje, pa onda ostao stalno, pa Beciraj od strashne zhrtve CIcove nepravde prelazi put do igraca koji grije klupu vise nego kod Cica(od dolaska Brnovica odigrao je koliko-jedno poluvrijeme?). I za svaku odluku se iznalaze opravdanja-a svaka od tih odluka je vodila sve vecem propadanju, koje je kulminiralo porazima protiv Ceha bez datog gola. Kranjcar nije izgubio ni jednu zvanicnu utakmicu na svom terenu, cak je Filipovic to uspio samo protiv tada zvanicnog prvaka svijeta-a ovaj lik je to uspio protiv Cheha,reprezentacije koja je tu do skoro bila nizhe rangirana od nashe selekcije.

Pazi, nemam ja nishta protiv Deja ovako, sve najbolje mu zhelim. Covjek je legenda nasheg fudbala. Ali Maradona je legenda argentinskog malo veca-pa su oni tamo znali kad je dosta i kad treba podvuci crtu.Ja mogu da opravdam jednu greshku ili dvije-ali covjek prakticno od Wembley-a svjesno srlja iz greshke u greshku, i ne pokazuje nikakve znake ni kajanja zbog toga, ni zhelje da se situacija promijeni nabolje. Isto vazhi i za selektora-kojemu makar svijest o sopstvenom neznanju sugerise da bude malo umjereniji i skromniji u izjavama. U svakom slucaju zakljucak je jasan-tim koji vodi nashu reprezentaciju(da ne pricamo o mladima i skandaloznom drzanju Vlaisavljevica vec 5 godina i unistenju generacija perspektivnih igraca) je nekompetentan. Vrijeme je tim se ljudima zahvaliti i sa novima krenuti dalje. Ukoliko zelimo rezultate, i plasman na velika takmicenja. Opet kazhem-ukoliko nam je dovoljno da smo ucesnici kvalifikacija i da tu i tamo dobijemo poneku utakmicu-ok, neka ih Dejo i Brna i Djurdjevac i ostali dozhivotno. To cemo uvijek imati. Ali to nikako ne bi smjelo da bude dovoljno, ni nama navijacima a ni ljudima koji upravljaju selekcijom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

Naravno da sam mislio da prodjemo baraz, podrazumijeva se. Nego ti bi prihvatio da imas selektora alkoholicara koji pije prije i poslije treninga/utakmica i to sve na kraju utice na tim? Cicu je to islo odredjeno vrijeme, ali na kraju su i igraci poceli da se zale, a vidjeli smo i kakvi su rezultati poceli da se nizu. Sto mislis dje bi nas tek to dovelo? Mozda bi neko i napustio reprezentaciju.

Ja bih ne prihvatio nego potpisao, ukoliko cemo sa tim selektorom u svakim kvalifikacijama biti u poziciji u kojoj smo bili u momentu njegovog otpushtanja.

Quote Originally Posted by Filip pg
    Nego koga bi ti doveo? Sto rece gore Signore, mozda Rajo Bozovic ili Mugi? Tesko je naci nekoga ko je toliko vremena proveo u fudbalu kao Dejo, a ko bi uzeo da vodi nas savez. Prilicno sam siguran da se recimo jedan Mijatovic nikad nebi dohvatio te funkcije.
    Zasto, recimo, jedan od brace Mirocevic da ne bude u Savezu? Ne mora da bude predsjednik, ali da je clan tima. Ili jedan Guzo Vujovic? Ova mi imena sad padoshe onako posle minut razmisljanja na pamet. Siguran sam da ih ima josh. Na kraju krajeva, nije sramota ukljuciti pojedine ljude iz jakih firmi(takve kakve su) u fudbal i Savez, pogotovo ukoliko ce to da doprinese povecanju budzeta(to se spominje kao jedan od glavnih problema). Ali najbitnija stvar- da odlucuje TIM, a ne JEDAN COVJEK. Pa makar to bio covjek koji je dao gol Zubizareti prije 17 godina koji svaki ljubitelj fudbala, ukljucujuci i mene, drzi na svom compu snimljen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Govornik je koliko i Džordž Buš, ali nema čovjeka koji će se ikad zalagat da uradi nešto za dobrobit crnogorskog fudbala više od Deja.
    Opet to zalaganje. Ljudi, zalaganje bez rezultata ne znaci nishta. To vazhi i za samu igru i za vodjenje ekipe i za chitavi zhivot, ako cemo iskreno. Ja ne osporavam ni Brni motivaciju i zalaganje-osporavam mu znanje(covjek jednostavno nije imao prilike da nauci) i osporavam rezultate-svi znamo zashto. Pustite vishe to zalaganje molim vas. Ono je za poshtovanje, ali nishta dalje od toga. Ja Deja Savicevica poshtujem i kao igraca i kao covjeka, Branka Brnovica takodje. Samo mislim da trenutno nisu pravi izbor za mjesta na kojima sjede. Mislim da predsjednik fudbalskog saveza jedne drzave, to jest predsjednik institucije koja se bavi organizacijom svih vidova ubjedljivo najvaznijeg sporta i to na drzavnom nivou, mora da bude timski igrac, da ne bude diktator, da se ne mijesa u posao onima kojima to po prirodi stvari ne treba da radi(a Dejo, priznacesh, samo sto josh ne uskoci na teren i zaigra mjesto igraca,shto i ne bi bilo toliko loshe kad se bolje razmisli),i isto tako da ima neki osnovni nivo elokvencije, snalazenja u javnim nastupima i tako dalje, jer je on javna licnost. Opet kazhem-uz svo poshtovanje Deju, koje nije malo bar sa moje strane, on se ne kvalifikuje ni po jednom od ovih uslova. Plus shto je njegovo vodjenje citave stvari u poslednjih godinu dana donijelo prilican nazadak u odnosu na proslu jesen-tu se moramo sloziti.

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih ne prihvatio nego potpisao, ukoliko cemo sa tim selektorom u svakim kvalifikacijama biti u poziciji u kojoj smo bili u momentu njegovog otpushtanja.
    U momentu njegovog otpustanja smo bili na drugom mjestu na tabeli, 3 boda ispred Svajcarske i veoma je bilo neizvjesno ocemo li izboriti baraz. A mogli smo biti nekoliko bodova ispred Engleske na prvom mjestu. Znaci tebi je ok kad se igraci zale, sto takodje znaci da je atmosfera u timu bila losa. Nerealno si zaljubljen u tog covjeka, moras malo sagledati cinjenice i sto bi prouzrokovalo da je on ostao. Vjerovatno jos veci konflikti u timu.

Zasto, recimo, jedan od brace Mirocevic da ne bude u Savezu? Ne mora da bude predsjednik, ali da je clan tima. Ili jedan Guzo Vujovic? Ova mi imena sad padoshe onako posle minut razmisljanja na pamet. Siguran sam da ih ima josh. Na kraju krajeva, nije sramota ukljuciti pojedine ljude iz jakih firmi(takve kakve su) u fudbal i Savez, pogotovo ukoliko ce to da doprinese povecanju budzeta(to se spominje kao jedan od glavnih problema). Ali najbitnija stvar- da odlucuje TIM, a ne JEDAN COVJEK. Pa makar to bio covjek koji je dao gol Zubizareti prije 17 godina koji svaki ljubitelj fudbala, ukljucujuci i mene, drzi na svom compu snimljen.
    Nemam ja nista protiv da prikljuce savezu bilo koga od bivsih fudbalera, mada vjerujem da dosta tih ljudi i nebi prihvatilo taj posao jer onda bi "radili za Deja", a to bi ipak bilo ispod casti za dosta njih.

Jedna stvar koja je po meni itekako bitna, a vezano za predsjednika saveza je novac. Dejo je davno zaradio pare i nije mu potrebna ta plata iz FSCG to sam siguran. Bilo ko drugi da dodje gledat ce da sto vise uzme za sebe, jer tako ti je to kod nas.

Da se razumijemo i ja mu zamjeram neke stvari. Pod broj jedan je Vlaisavljevic i zao mi je sto ga Komnenic nocas nije pitao u vezi toga. Takodje sam prije rekao da Brnovic nebi trebao da bude selektor u sledecim kvalifikacijama, ali to se nece promijeniti. Nebih unaprijed davao neke pesimisticke prognoze sto se tice naseg fudbala jer ne znamo sto ce bit. Vrijeme ce pokazati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Signore, ne mislim, ali ne vidim shto je razlika izmedju Deja koji je pretvorio Savez u feudalni posjed njegov i njegovog drushtva, i politicarima tipa tog istog Raska koji to rade sa drugim institucijama.

Pogledaj nastup covjeku, na kraju krajeva. Taj Tomislav KAradzic, poguban po srpski fudbal kakav jeste, makar umije da svezhe dvije u javnosti. Ovaj izgleda kao da je u losem tripu od neke tezhe droge.Uzhas.

Uz to, svi znaju da sam pohvalio sve shto je pozitivno uradio. Ali ove godine je potpuno pogubio konce, nepotizam i cinjenje usluga stavio ispred svega ostalog i ide iz greshke u greshku. Rezultati reprezentacije to samo odslikavaju-svaka utakmica gora od prethodne. Posvadjao se sa Cicom, pa mu je smetao na svaki moguci nacin, pravio probleme oko ugovora, pa ga otpustio, onda doveo Brnovica, pa je ovaj bio prvo privremeno reshenje, pa onda ostao stalno, pa Beciraj od strashne zhrtve CIcove nepravde prelazi put do igraca koji grije klupu vise nego kod Cica(od dolaska Brnovica odigrao je koliko-jedno poluvrijeme?). I za svaku odluku se iznalaze opravdanja-a svaka od tih odluka je vodila sve vecem propadanju, koje je kulminiralo porazima protiv Ceha bez datog gola. Kranjcar nije izgubio ni jednu zvanicnu utakmicu na svom terenu, cak je Filipovic to uspio samo protiv tada zvanicnog prvaka svijeta-a ovaj lik je to uspio protiv Cheha,reprezentacije koja je tu do skoro bila nizhe rangirana od nashe selekcije.

Pazi, nemam ja nishta protiv Deja ovako, sve najbolje mu zhelim. Covjek je legenda nasheg fudbala. Ali Maradona je legenda argentinskog malo veca-pa su oni tamo znali kad je dosta i kad treba podvuci crtu.Ja mogu da opravdam jednu greshku ili dvije-ali covjek prakticno od Wembley-a svjesno srlja iz greshke u greshku, i ne pokazuje nikakve znake ni kajanja zbog toga, ni zhelje da se situacija promijeni nabolje. Isto vazhi i za selektora-kojemu makar svijest o sopstvenom neznanju sugerise da bude malo umjereniji i skromniji u izjavama. U svakom slucaju zakljucak je jasan-tim koji vodi nashu reprezentaciju(da ne pricamo o mladima i skandaloznom drzanju Vlaisavljevica vec 5 godina i unistenju generacija perspektivnih igraca) je nekompetentan. Vrijeme je tim se ljudima zahvaliti i sa novima krenuti dalje. Ukoliko zelimo rezultate, i plasman na velika takmicenja. Opet kazhem-ukoliko nam je dovoljno da smo ucesnici kvalifikacija i da tu i tamo dobijemo poneku utakmicu-ok, neka ih Dejo i Brna i Djurdjevac i ostali dozhivotno. To cemo uvijek imati. Ali to nikako ne bi smjelo da bude dovoljno, ni nama navijacima a ni ljudima koji upravljaju selekcijom.
    Ja bih i Grguru zbilja:frog: dao neku funkciju u savezu...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

A znate li zasto ga Komnenic nije pitao za Vlaisavljevica?? Jer mozda se samo na ovoj temi provlaci ta prica o njegovom nekvalitetu, dok ostale izgleda ne zanima previse mlada reprezentacija... Mislim da jos nijedan stampani medij nije vrsio neki pritisak sto se Duska tice...

Grgur? Zasto da ne. Zna covjek svoj posa', a i fakultetski je obrazovan. Mozda da radi na izdavanju nekih licenci i diploma.

Page 926 of 2251 FirstFirst ... 426826876916922923924925926927928929930936976102614261926 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)