Originally Posted by
Recordare88
Signore, ne mislim, ali ne vidim shto je razlika izmedju Deja koji je pretvorio Savez u feudalni posjed njegov i njegovog drushtva, i politicarima tipa tog istog Raska koji to rade sa drugim institucijama.
Pogledaj nastup covjeku, na kraju krajeva. Taj Tomislav KAradzic, poguban po srpski fudbal kakav jeste, makar umije da svezhe dvije u javnosti. Ovaj izgleda kao da je u losem tripu od neke tezhe droge.Uzhas.
Uz to, svi znaju da sam pohvalio sve shto je pozitivno uradio. Ali ove godine je potpuno pogubio konce, nepotizam i cinjenje usluga stavio ispred svega ostalog i ide iz greshke u greshku. Rezultati reprezentacije to samo odslikavaju-svaka utakmica gora od prethodne. Posvadjao se sa Cicom, pa mu je smetao na svaki moguci nacin, pravio probleme oko ugovora, pa ga otpustio, onda doveo Brnovica, pa je ovaj bio prvo privremeno reshenje, pa onda ostao stalno, pa Beciraj od strashne zhrtve CIcove nepravde prelazi put do igraca koji grije klupu vise nego kod Cica(od dolaska Brnovica odigrao je koliko-jedno poluvrijeme?). I za svaku odluku se iznalaze opravdanja-a svaka od tih odluka je vodila sve vecem propadanju, koje je kulminiralo porazima protiv Ceha bez datog gola. Kranjcar nije izgubio ni jednu zvanicnu utakmicu na svom terenu, cak je Filipovic to uspio samo protiv tada zvanicnog prvaka svijeta-a ovaj lik je to uspio protiv Cheha,reprezentacije koja je tu do skoro bila nizhe rangirana od nashe selekcije.
Pazi, nemam ja nishta protiv Deja ovako, sve najbolje mu zhelim. Covjek je legenda nasheg fudbala. Ali Maradona je legenda argentinskog malo veca-pa su oni tamo znali kad je dosta i kad treba podvuci crtu.Ja mogu da opravdam jednu greshku ili dvije-ali covjek prakticno od Wembley-a svjesno srlja iz greshke u greshku, i ne pokazuje nikakve znake ni kajanja zbog toga, ni zhelje da se situacija promijeni nabolje. Isto vazhi i za selektora-kojemu makar svijest o sopstvenom neznanju sugerise da bude malo umjereniji i skromniji u izjavama. U svakom slucaju zakljucak je jasan-tim koji vodi nashu reprezentaciju(da ne pricamo o mladima i skandaloznom drzanju Vlaisavljevica vec 5 godina i unistenju generacija perspektivnih igraca) je nekompetentan. Vrijeme je tim se ljudima zahvaliti i sa novima krenuti dalje. Ukoliko zelimo rezultate, i plasman na velika takmicenja. Opet kazhem-ukoliko nam je dovoljno da smo ucesnici kvalifikacija i da tu i tamo dobijemo poneku utakmicu-ok, neka ih Dejo i Brna i Djurdjevac i ostali dozhivotno. To cemo uvijek imati. Ali to nikako ne bi smjelo da bude dovoljno, ni nama navijacima a ni ljudima koji upravljaju selekcijom.
Bookmarks