View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 924 of 2251 FirstFirst ... 424824874914920921922923924925926927928934974102414241924 ... LastLast
Results 23,076 to 23,100 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Zanimljiva emisija Nogomet: Biznis ili sport?

Maminjo kaze da je greska bila otpustanje Kranjcara koji je sve Crnogorce ujedinio, napravio odličnu ekipu...

http://balkans.aljazeera.net/video/nogomet-biznis-ili-sport

A tek njegova izjava za reprezentaciju Srbije...

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Mijenjat ce ga sigurno. I coravi je vidio da je napravljena gomila gresaka u postavci igre u ceskoj tako da su male sanse da brnovic ostane...
    Osim ako dejo ne odluci drugacije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Necu da ulazim ni u kakve detaljne analize meca. Samo ocu da se OD SRCA zahvalim fudbalerima, jer su nasi junaci, i da kazem da JEDVA CEKAM sljedece kvalifikacije, i nove uspjehe! Za mene su oni pobjednici samo sto su stigli do baraza, a preksinoc su pruzili BAS ONAKVU partiju kakvu sam se nadao da ce pruzit. Jes' da su malo stidljivo poceli, ali kad su napali, napali su junacki. SVI DO JEDNOG su se borili, i samo to sam htio. Stvarali smo sanse, nismo imali srece, i to je sve. I da kazem da je Vucinic konacno odgovorio na kritike svih, i odigrao ODLICNU utakmicu. Grizao je, borio se. Samo to od njih trazim. I naravno, navijanje je bilo fenomenalno, posebno poslije utakmice. Samo pogledajte kakvi su utisci Ceha, jebote, koji su odusevljeni. Ja sam na zapad bio, a bez glasa sam ostao. Mogu reci da sam ja, sa 3 druga digao vecinu zapada na noge. Ne navijanjem, nego jer nisam htio da sjedim :mrgreen: Nisam navikao . Super je bilo, utakmica odlicna, i za pamcenje. SVAKA CAST MOMCI!! BRAZIL NAS CEKA!!!!
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Necu da ulazim ni u kakve detaljne analize meca. Samo ocu da se OD SRCA zahvalim fudbalerima, jer su nasi junaci, i da kazem da JEDVA CEKAM sljedece kvalifikacije, i nove uspjehe! Za mene su oni pobjednici samo sto su stigli do baraza, a preksinoc su pruzili BAS ONAKVU partiju kakvu sam se nadao da ce pruzit. Jes' da su malo stidljivo poceli, ali kad su napali, napali su junacki. SVI DO JEDNOG su se borili, i samo to sam htio. Stvarali smo sanse, nismo imali srece, i to je sve. I da kazem da je Vucinic konacno odgovorio na kritike svih, i odigrao ODLICNU utakmicu. Grizao je, borio se. Samo to od njih trazim. I naravno, navijanje je bilo fenomenalno, posebno poslije utakmice. Samo pogledajte kakvi su utisci Ceha, jebote, koji su odusevljeni. Ja sam na zapad bio, a bez glasa sam ostao. Mogu reci da sam ja, sa 3 druga digao vecinu zapada na noge. Ne navijanjem, nego jer nisam htio da sjedim :mrgreen: Nisam navikao . Super je bilo, utakmica odlicna, i za pamcenje. SVAKA CAST MOMCI!! BRAZIL NAS CEKA!!!!
    Sve si ti to fino napisao drug, samo ovo zadnje "Brazil nas ceka" to ukoliko se rijeshimo pripravnika, ovako ce ostati josh jedan san.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Nešto mi se čini da nikako ljudi da shvate da niko neće da kaže da je Vučinić loš igrač, nego (u najbolju ruku) vrlo prosječan kapiten.

Nego eto, ovaj mali iz Mojkovca će za koju godinu imat' 23 i bit' iskusan pa će bit' prostora za promjene. Kad već nije bilo pameti da se Miloradu da traka dok je na vrijeme.

Milorad se malo kasnije prikljucio, pa je bilo malo kasno za te varijante... Ljudi inace preferiraju te krljace, kad je u pitanju kapitenska traka. Kao oni se bore najvise, ostavljaju srce na terenu... Eto se poklopilo da je i najstariji clan, da ga svi gotive i mogao je biti kapiten. Isto tako niko ne kaze da Zverotic bude kapiten, koji se isto borio kao lav, dao odlucujuce golove... Niko ne kaze jer on nema nesto sto ima Mirko. Postovanje saigraca, dobar status kod sudija (vidjeli smo da je Ricoli par puta odustao od zutog kartona, bas zbog Mirka), sad je vec medju starijima, ima harizmu velikih igraca... Kada bi se glasalo medju reprezentativcima ko da bude novi kapiten, nisam siguran da bi izabrali nekog drugog. Mozda grijesim, ali prije ce biti da ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

K.urac nas ceka sabalalalala..Hahahahaha..salim se naravno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rado bih kapitensku traku gledao na Saviću ili Jovetiću.
    Pametna, zgodna žena u Crnoj Gori može da živi ka' grofica.

Thanks Thanks Given 
    6,163
    Thanks Thanks Received 
    6,720
    Thanked in
    3,207 Posts

Mirko je ovu poslednju utakmicu odigrao pravo kapitenski. Ima li mu ko objasnit zasto on upravo tako mora uvijek igrat za reprezentaciju?
    Fakat je da je on nas daleko najbolji igrac...i mogao bi imat (ako vec nema) veliki autoritet nad saigracima.
    Last edited by avet; 17-11-11 at 17:58.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.index.hr/sport/clanak/72g...ep/583371.aspx

Sram ga bilo.Materijalista stari.Odmah bi ja njemu otkaz:culpability:Isto tako su njemci trebali Leva trebali da maknu kad se nije pojavio na treningu usred SP zbog isteka ugovora.:culpability:

Eeee kakav smo mi narod.Sve je dozvoljeno,samo nam nemojte ruku u dzep zavlačit.I na sve ovo jos ima onih koji podržavaju i poštuju presjednika fudbalskog saveza.Definicija smo poltronskog društva.

Svidja mi se ova vaša priča dje se spominju Blažević,Grof,Zeman,Rehagel....ali mislim da je to čista fantazija.

Veceras u 21.20 Savićević gostuje kod Komnenića.Tu će sve biti jasno,siguran sam da će se izjasnit o budućnosti mjesta selektora....
    Last edited by Insua; 17-11-11 at 18:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Mislim da je glupo što ovđe mnogi napadaju Vučinića. Pošto nama sredina terena ništa ne valja, on kod nas mora da igra i sredinu i napad.
    A u Italiji igra samo napad, jer ima majstore na sredini terena.
    Nekih 20 min pred kraj utakmice sa Česima bio je potpuno izdušio, nije imao ništa snage.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se da ce Savicevic sastaviti jednu prosto prosirenu recenicu.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Sto, zivis li ti od toga?
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E kad bi nam Rehagel dosao, odlicno bi prosli. Brat ima sistem igre koji nama perfektno odgovara. Samo je pitanje koliko bi mu trebalo da se upozna sa nasim fudbalskim prilikama.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Milorad se malo kasnije prikljucio, pa je bilo malo kasno za te varijante... Ljudi inace preferiraju te krljace, kad je u pitanju kapitenska traka. Kao oni se bore najvise, ostavljaju srce na terenu... Eto se poklopilo da je i najstariji clan, da ga svi gotive i mogao je biti kapiten. Isto tako niko ne kaze da Zverotic bude kapiten, koji se isto borio kao lav, dao odlucujuce golove... Niko ne kaze jer on nema nesto sto ima Mirko. Postovanje saigraca, dobar status kod sudija (vidjeli smo da je Ricoli par puta odustao od zutog kartona, bas zbog Mirka), sad je vec medju starijima, ima harizmu velikih igraca... Kada bi se glasalo medju reprezentativcima ko da bude novi kapiten, nisam siguran da bi izabrali nekog drugog. Mozda grijesim, ali prije ce biti da ne.
    Tu se slažemo, kad Mirko grize i ostali grizu kad Mirko ladi m### po terenu i ostali igrači ga prate.Nema šta pravi kapiten koga igrači poštuju i prate u svemu što radi.A da će Savić i Jovetić malo ostarat da zamijene nezamenjivog.I da treneri velikih klubova većinom preferiraju da su im odbrambeni igrači kapiteni.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neće valjda Peković da se povlači?
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vidjeh svoj avatar danas u Kotor. Zabezeknuh se ka malo dijete.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

E kad bi nam Rehagel dosao, odlicno bi prosli. Brat ima sistem igre koji nama perfektno odgovara. Samo je pitanje koliko bi mu trebalo da se upozna sa nasim fudbalskim prilikama.
    I nekih 50.000 mjesečno za platu, minimum.
    Ne može se više naći trener za 7.000 kao Cico, a da je provjereno dobar.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

+ što bi svaki ozbiljni trener tražio da ima totlanu slobodu u radu (mislim na odabit igrača i to).

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by FulhamFC View Post
    + što bi svaki ozbiljni trener tražio da ima totlanu slobodu u radu (mislim na odabit igrača i to).
    što je kod nas veći problem od para..

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Evo ga Savicevic na Vijesti.
    Last edited by Albatros; 17-11-11 at 20:29.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

montenegrino snimaj molim te ako mozes..

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ja ne vjerujem da ovo prica.

Jeste Dejo, isto smo igrali jer je bila ista formacija. Iako smo sa Cicom igrali crvsto na sredini, a kod Brne nije postojala, to je ista igra jer je formacija bila ista.

Sjajno !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eeeee zemljo otvori se

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Znaci Brnovic ostaje, sve je rekao.

Divno.

Page 924 of 2251 FirstFirst ... 424824874914920921922923924925926927928934974102414241924 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)