Mijenjat ce ga sigurno. I coravi je vidio da je napravljena gomila gresaka u postavci igre u ceskoj tako da su male sanse da brnovic ostane...
Osim ako dejo ne odluci drugacije.![]()
Zanimljiva emisija Nogomet: Biznis ili sport?
Maminjo kaze da je greska bila otpustanje Kranjcara koji je sve Crnogorce ujedinio, napravio odličnu ekipu...
http://balkans.aljazeera.net/video/nogomet-biznis-ili-sport
A tek njegova izjava za reprezentaciju Srbije...
Mijenjat ce ga sigurno. I coravi je vidio da je napravljena gomila gresaka u postavci igre u ceskoj tako da su male sanse da brnovic ostane...
Osim ako dejo ne odluci drugacije.![]()
Necu da ulazim ni u kakve detaljne analize meca. Samo ocu da se OD SRCA zahvalim fudbalerima, jer su nasi junaci, i da kazem da JEDVA CEKAM sljedece kvalifikacije, i nove uspjehe! Za mene su oni pobjednici samo sto su stigli do baraza, a preksinoc su pruzili BAS ONAKVU partiju kakvu sam se nadao da ce pruzit. Jes' da su malo stidljivo poceli, ali kad su napali, napali su junacki. SVI DO JEDNOG su se borili, i samo to sam htio. Stvarali smo sanse, nismo imali srece, i to je sve. I da kazem da je Vucinic konacno odgovorio na kritike svih, i odigrao ODLICNU utakmicu. Grizao je, borio se. Samo to od njih trazim. I naravno, navijanje je bilo fenomenalno, posebno poslije utakmice. Samo pogledajte kakvi su utisci Ceha, jebote, koji su odusevljeni. Ja sam na zapad bio, a bez glasa sam ostao. Mogu reci da sam ja, sa 3 druga digao vecinu zapada na noge. Ne navijanjem, nego jer nisam htio da sjedim :mrgreen: Nisam navikao. Super je bilo, utakmica odlicna, i za pamcenje. SVAKA CAST MOMCI!! BRAZIL NAS CEKA!!!!
DICIOTTO
Milorad se malo kasnije prikljucio, pa je bilo malo kasno za te varijante... Ljudi inace preferiraju te krljace, kad je u pitanju kapitenska traka. Kao oni se bore najvise, ostavljaju srce na terenu... Eto se poklopilo da je i najstariji clan, da ga svi gotive i mogao je biti kapiten. Isto tako niko ne kaze da Zverotic bude kapiten, koji se isto borio kao lav, dao odlucujuce golove... Niko ne kaze jer on nema nesto sto ima Mirko. Postovanje saigraca, dobar status kod sudija (vidjeli smo da je Ricoli par puta odustao od zutog kartona, bas zbog Mirka), sad je vec medju starijima, ima harizmu velikih igraca... Kada bi se glasalo medju reprezentativcima ko da bude novi kapiten, nisam siguran da bi izabrali nekog drugog. Mozda grijesim, ali prije ce biti da ne.
Rado bih kapitensku traku gledao na Saviću ili Jovetiću.
Pametna, zgodna žena u Crnoj Gori može da živi ka' grofica.
Mirko je ovu poslednju utakmicu odigrao pravo kapitenski. Ima li mu ko objasnit zasto on upravo tako mora uvijek igrat za reprezentaciju?
Fakat je da je on nas daleko najbolji igrac...i mogao bi imat (ako vec nema) veliki autoritet nad saigracima.
Last edited by avet; 17-11-11 at 17:58.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
http://www.index.hr/sport/clanak/72g...ep/583371.aspx
Sram ga bilo.Materijalista stari.Odmah bi ja njemu otkaz:culpability:Isto tako su njemci trebali Leva trebali da maknu kad se nije pojavio na treningu usred SP zbog isteka ugovora.:culpability:
Eeee kakav smo mi narod.Sve je dozvoljeno,samo nam nemojte ruku u dzep zavlačit.I na sve ovo jos ima onih koji podržavaju i poštuju presjednika fudbalskog saveza.Definicija smo poltronskog društva.
Svidja mi se ova vaša priča dje se spominju Blažević,Grof,Zeman,Rehagel....ali mislim da je to čista fantazija.
Veceras u 21.20 Savićević gostuje kod Komnenića.Tu će sve biti jasno,siguran sam da će se izjasnit o budućnosti mjesta selektora....
Last edited by Insua; 17-11-11 at 18:47.
Mislim da je glupo što ovđe mnogi napadaju Vučinića. Pošto nama sredina terena ništa ne valja, on kod nas mora da igra i sredinu i napad.
A u Italiji igra samo napad, jer ima majstore na sredini terena.
Nekih 20 min pred kraj utakmice sa Česima bio je potpuno izdušio, nije imao ništa snage.
Sto, zivis li ti od toga?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
E kad bi nam Rehagel dosao, odlicno bi prosli. Brat ima sistem igre koji nama perfektno odgovara. Samo je pitanje koliko bi mu trebalo da se upozna sa nasim fudbalskim prilikama.
DICIOTTO
Tu se slažemo, kad Mirko grize i ostali grizu kad Mirko ladi m### po terenu i ostali igrači ga prate.Nema šta pravi kapiten koga igrači poštuju i prate u svemu što radi.A da će Savić i Jovetić malo ostarat da zamijene nezamenjivog.I da treneri velikih klubova većinom preferiraju da su im odbrambeni igrači kapiteni.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Neće valjda Peković da se povlači?![]()
Vidjeh svoj avatar danas u Kotor. Zabezeknuh se ka malo dijete.
+ što bi svaki ozbiljni trener tražio da ima totlanu slobodu u radu (mislim na odabit igrača i to).
Evo ga Savicevic na Vijesti.
Last edited by Albatros; 17-11-11 at 20:29.
to je govedo..klasicno govedo !
montenegrino snimaj molim te ako mozes..
Ja ne vjerujem da ovo prica.
Jeste Dejo, isto smo igrali jer je bila ista formacija. Iako smo sa Cicom igrali crvsto na sredini, a kod Brne nije postojala, to je ista igra jer je formacija bila ista.
Sjajno !
Znaci Brnovic ostaje, sve je rekao.
Divno.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks