Vrijeme bi bilo da prijateljsku na proljece odigramo sa nekom malo jacom reprezentacijom, a bice ih dosta na raspolaganju pogotovo ovih sto ce se spremati za EURO.
Mene sad samo jedno zanima sto mislite momci kakva ce biti posjecenost prvoj sledecoj utakmici ja glavu dajem da ce biti poluprazan stadion, jer smo mi takav narod
Vrijeme bi bilo da prijateljsku na proljece odigramo sa nekom malo jacom reprezentacijom, a bice ih dosta na raspolaganju pogotovo ovih sto ce se spremati za EURO.
Saznade li se ko je slomio nos Simonu na trening prekjuce ?
Dooobra tuca je bila![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
zna li se vec kad su sledeci termini za prijateljske???
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Svaka čast momcima na svemu, pa do godine da pospremimo sve i pravac u Brazil!
Inače, mogli bi smo Lipija dovest, evo traži reprezentaciju da je vodi u Brazil....
Eo Hidink slobodan sa njim cemo do Ria lagano
Napišeš ovo a onda nastaviš ovako:
Ne misliš li da i ti pomalo pretjeruješ?
Imate reprezentaciju koja bi u najidealnijim uvjetima, što je, priznat ćeš valjda, skoro pa nemoguća misija, mogla parirati samo nekim reprezentacijama iz drugog šešira. Pod najidealnijim uvjetima se podrazumijeva da su svi prvotimci zdravi i u punoj igračkoj formi jer vama nedostaje kvalitetna klupa.
Božović je osrednji golman koji je još uvijek daleko od neke visoke klase. U nekim trenucima je blistao ali nema konstantu.
Obrana vam i nije tako loša no problem je klupa. Vaša klupa je prekratka pa je izostanak jednoga igrača iz prve postave problem. Da ne govorim o dvojici ili više njih.
Zverotić je solidan igrač koji više igra srcem. Mogao bi zaigrat i u nekom većem klubu ali za to treba puno rada. Uglavnom samo solidan igrač i trenutno ništa više od toga.
Vukčević je dobar igrač koji će vjerojatno zaigrat i u većem klubu od Blacburna.
Za Jovetića se slažem. Pred momkom je velika karijera.
Vučinić je također veliki igrač ali majstore današnji nogomet je prilično brz pa napadači moraju pomagati obrani. Za primjer uzmi Olića ili Madžukića koji unatoč svojim pozicijama u vrhu napada imaju podjednaku minutažu i u obrani. Pogotovo Olić. Igrači na Vučinićevoj poziciji moraju biti kondicijski puno spremniji od onih koji igraju pozadi. Je*eš igrača čija se igra zasniva na par poteza po utkamici a ostatak odgleda sa rukama na bokovima.
O navijačima ne bih jer da bi se uživio u taj "film" trebao bih odgledati neku vašu utkamicu uživo.
Da rezimiram: Bez ljutnje ali imate samo solidnu reprezentaciju čiji je trenutni domet čak manji od postignutog. Kad krenete od takve pretpostavkle onda će vam ovi porazi od Češke lakše pasti. Međutim postigli ste stvarno više nego što je bilo tko (osim Cica Kranjčara) očekivao. Plasirali ste se u baraž što, ja mislim (da ne provjeravam), nikad ni jednoj reprezentaciji veličine i broja stanovnika Crne Gore te tako malog financijskog proračuna u povijesti nije uspjelo. Samom tom činjenicom trebate biti ponosni, ali isto tako bi trebali biti malo realniji, nadati se uspjehu, ali s obje noge biti na zemlji pa će neuspjeh manje boljeti.
[QUOTE=bracodubrovnik;2480236]
Ne mislim da pretjerujem, ama bas ni malo. Rekao sam da je u pitanju moje misljenje, za koje sam se trudio da je sto objektivnije, mada je mozda i subjektivno. Svako ga moze dozivjeti kako zeli.
U uslovima koji nisu bili ni priblizno idealni: izostanak Jovetica u prvom dijelu kvalifikacija, izostanak Vucinica u prvom mecu protiv Engleza, izostanak Boskovica vec nekoliko utakmica ostvarili smo vise nego dobre rezultate. Priznaces, Englezi ne pripadaju drugom sesiru?Ostvaren je progres u odnosu na prve kvalifikacije koje smo imali, u narednom ciklusu ocekujem jos bolje rezultate.
Kazes da je Bozovic osrednji golman. Svakako da nije na nivou Ceha i nije u 5-10 svjetskih golmana. Ja nisam ni rekao da je golman top svjetske klase. Ono sto sam prethodno htio reci to je da imamo Bozovica koji je sasvim solidno branio iako je daleko od top forme imajuci u vidu to da je rezerva u svom klubu.
Slazem se da je klupa prekratka i nadam se da ce za naredni ciklus doci i neki novi klinci...
Zverotic je sinoc Rosickog stavio u dzep. Zverotic je borben igrac, trkac, koji umije da da pas a ima i dobar sut. Mlad je i sigurno ce biti jos bolji u buducnosti.
Sto se tice Vucinica, ne kazem ja da ne treba da trci, vec da je kritikovan po meni previse, imajuci u vidu da je nas kljucni igrac. Bez njega tesko da bismo trenutno i primirisali baraz, stoga mu ja ne zamjeram to sto ne moze non stop da trci gore, dolje, lijevo, desno. Ipak nije on Gatuzo i njegovo osnovno zaduzenje je da postigne gol.
Cini mi se da ne pretjerujem..
Slažem se u većini ovoga što si napisao ali svjedoci smo da u današnje vrijeme veličina i broj igrača ne igra bitnu ulogu u uspjehu neke repezentacije ili kluba.Primjer je Apoel iz Nikozije koji ima vrhunskog trenera koji je sa jednim minornim klubom skoro pa ostvario plasman u narednu rundu Lige šampiona pored mnogo skupljih i većih timova.Da je naša reprezentacija limitrana to jeste ali da ne može bolje od ova dva meča baraža, može to ti tvrdim jer ne ostane svako protiv Engleza neporažen u dvije utakmice.Ti i tvoja reprezentacija to najbolje znate.Mislim da je Cico ostao u baražu da vodi Crnu Goru mi bi smo prošli Čehe jer ono što su Česi prikazali u dva meča nije me ubijedilo da su previše bolji od nas već su samo reprezentacija u kojoj se zna ko šta radi i đe je kome mjesto dok je naš problem bio što nije bilo selektora da usmjerava igrače napravi taktiku, izvrši praviu zamjena.Nije bilo kapitena da povuče ekipu svojim primjerom i nismo imali raspoložene najbolje igrače.Zalud borba i trčanje kad je sve to bilo stihijski i neorganizovano više srcem nego pameću. I naravno kad zajebeš stvari u prvoj utakmici teško se posle vraćati.
Last edited by goldfinger; 16-11-11 at 15:44.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vukčević je vrlo talentovan, on odlično barata sa loptom, ali se grdno varaš da on može da igra u bilo kojem klubu Enleske premier lige, ili Španije ili Njemačke ili Italije, zato što nenormalno guši igru. Uzme loptu i počne da je rola po pola minuta, za to vrijeme cijela odbrana protivnika se bez problema postavi i spremi. Zato ga svaki trener (Sporting, Blackburn) pošalje odmah na klupu. Treneri traže brze akcije, dodir ili dva sa loptom, brzo osvajanje prostora, a Vukčević to ne može nikako da sprovede na terenu.
- Bilo je veoma tužno, Drinčič i još neki fudbaleri su plakali, svesni su šanse koja je propuštena, ali ponosan sam i na momke i na publiku. Mnogo sam tužan posle scena u svlačionici, to je mnogo uticalo na moje raspoloženje. Razočaran sam - rekao je Brnovi prosto ti nesto u ovo ne vjerujem
Pripazi na izražavanje!
Last edited by amnesiac; 16-11-11 at 22:49.
Ceska je zasluzeno otisla na Euro.Rezultat to jasno pokazuje.Bili su organizovaniji i bolje stajali u polju, takticki potkovaniji.
Iza nas je jedan odlican ciklus, svakako napredak u odnosu na prosli. Igracima cestitke, izvlacili su pojedini i vise od svog maksimuma. To je najupecatljivije bilo u jesen 2010g. kad smo i stvorili zalihu bodova koja nam je i donijela baraz. Valjda ce i ubuduce istim entuzijazmom dolaziti na okupljanja.
Smatram da je greska bila smjena Kranjcara i to nakon prvog poraza. Dakle, rezultat nije razlog smjene i utoliko je potez Savicevica bio stetan. Ne sumnjam u njegove najbolje namjere al ga sjeba ego i sujeta, zajeban je za suradnju. A onda jos gori potez: 4 tipa koja nikad nijesu bili treneri, ni krivi ni duzni, dobise jednu reprezentaciju,pred vratima baraza, u "ruke". Umjesto "pozitivnog soka" jedan remi i tri poraza. Ostaje mi da nagadjam da li bi mozda ovaj baraz odigrali makar takticki bolje da se ovo nije desilo.
Volio bih i da kapiten se promijeni. Vucinic ima fudbalske kvalitete, ali nije jednostavno stvoren za vodju. Mentalni sklop i karakter mu to ne dozvoljavaju.
Sve u svemu, igracima najvise pluseva, Kranjcaru zahvalnost za ogroman udio, navijaci za odanost i posvecenost 10! Savez sa ovim novim strucnim stabom uz malo vise gresaka ali , rekoh, radili su kako su mislili da je najbolje.
Bar ode Hrvatska na Euro od okoline! Srecno im tamo bilo.....
ovdje je postalo takmicenje ko ce napisati sto duzi post. i sve se jedno te isto vrti, malo smori to citati, ajde jedan dva ali moram 5 njih procitatia na kraju isto sve. posebno ima par njih ovdje koji uvijek pisu uveliko od toga 2/3 placu za cicom i tako svaki dan po par puta dnevno iste osobe.
sto se utakmice tice, zeleni smo nista vise
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rekao mi je da takve atmosfere nema nigdje i nekoliko puta ponovio "vjerujte mi, vjerujte mi". Mada, znali smo i da Crnogorci pomalo znaju da pretjeraju, da im skromnost nije baš jača strana. Ali, ispostavilo se da ovoga puta nije pretjerao. Stara tribina stadiona pod Goricom zbog fanatizma navijača činila mi se kao Vembli, Nou Kamp ili Alijanc arena. Takvo iskustvo možete ponijeti samo iz zemalja bivše Jugoslavije ili Turske. Kada Mirko Vučinić dobije loptu na protivničkoj polovini, Crnogorci skaču kao jedan, a neodoljiv huk se širi. Crnogorski navijači opravdali su pakao ", napisao je "Isport".
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Navijanje je bilo dobro,ali ne i odlicno,moze to jos mnogo bolje i da bude sto raznovrsniji repertoar pjesama...da se ne vrti 30min.. TI SI NASA PRVA LJUBAV....I da se pod hitno kupe novi megafoni ono je sve prdoseknulo...sve u svemu,bilo je fno,pratiti reprezentaciju,dace Bog opet,da se pokazemo u jos boljem izdanju...
Vidi, ako si ti zadovoljan da ti se reprezentacija drzave ne plasira na veliko takmicenje, da ucestvuje turisticki u kvalifikacijama(Filipovicev ciklus), i ukoliko ti je dovoljno da ti par puta godisnje dodje neka jaca ekipa pod Goricom-super. Pusti nas koji nismo zadovoljni samo tim da napisemo shto mislimo, da kritikujemo shto je za kritiku i pohvalimo shto je za pohvalu. Ako ti smeta-ko te tjera da citash. Ima milion drugih topica na forumu. Svi mi koji ovdje "placemo za Cicom" volimo ovu reprezentaciju isto koliko i ti, ali ponavljam-voljeti nekog ne znaci ponashati se kao noj, pa zabijati glavu u pijesak i kulirati realnost. Pa valjda i voljenim osobama kazhesh shto mislish, a ne krijesh neshto od njih i drzish ih u lazhnoj nadi i/ili sigurnosti. Ja sam se na ovom forumu vec, unfortunately, susrijetao sa osobama koje su tvrdile da je reci nekome iskreno misljenje nemoralna stvar(u manjoj ili vecoj mjeri), ali sudeci po tvom angazmanu na ovom topicu ti nisi od takvih. Dakle, poshtujem razlicito misljenje, ali ukoliko hoces vec da ga izlazhesh potkrijepi ga argumentima a ne pricom "dosadni ste", "smarate" i tako dalje, koja zvuci kao da potice od razmazene 15ogodisnje djevojcice. Ukoliko neces da pricas o reprezentaciji-pusti nas koji hocemo.
Deserve's got nothing to do with it.
To too tih zadnjih 10-12min je bilo odlicno kad bi postigli da od prvog do zadnjeg minuta bude tako mislim da bi mizerno bilo rec najbolji na balkanu,jer tih zadnjih nekoliko min.je pokazalo da imamo potencijal,samo malo da se organizujemo...I neamaju se vodje sto ljutit na navijace i pravit tenzije svi smo mi tu bili s jednim ciljem da podrzimo nase,samo oni da se opet ponavljam(ORGANIZUJU) malo bolje
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Sport&datum=2011-11-16&clanak=306647
?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
Here and There
"...napravili kapiten Mirko Vujačić i selektor Branko Brnović..."
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=306647
mislim suvise bilo koju rijec vise trositi kada neznaju igrace a kamoli da znaju sta drugo o nasem fudbalu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks