View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 914 of 2251 FirstFirst ... 414814864904910911912913914915916917918924964101414141914 ... LastLast
Results 22,826 to 22,850 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by RMD View Post
    Sinišu Mihajlovića, ne bi trebalo da je skup nešto
    On bi bio sjajan, ali za pare za koje je Cico radio nikada više neće "genije" naći trenera takvog kvaliteta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Duška Vlaisavljevića za selektora seniorskog tima:biggrin:
    :lolblue: :lolblue: :lolblue:

:yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    8,809
    Thanks Thanks Received 
    3,919
    Thanked in
    2,341 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    ja ne mogu da razumijem ovo pljuvanje mirka i svaljivanje sve krivice na njega. pa jbt ne igra 1 covjek protiv 11, ne moze uvijek on da odluci. koju je utakmicu odlucio jovetic za repku? dje je bio zadnje tri utakmice????? ginu svi, ali ne moze uvijek da se pokaze sve, a ako ovako stvarate presiju da mora on sve da rijesi jos je teze. ne glupirajte se, pogledajte realno situaciju. kao sto sam i rekao prije neki dan, englezi pljuju rooney-a, argentinci messija, a portugalci ronalda, mi mirka. pokusajte da nadjete vezu....
    Bitno je da se taj ljakse danas vozao pola dana i turirao umjesto da je sjedio sa onima s kojima je trebao,uh ne pominjite ga vishe,dje ga ne makoshe da dobijemo u pm,pi.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    Prvo da se zahvalim momcima koji su večeras odigrali odličan meč. Savić odličan, Džudović kao i uvijek malo krut ali odličan, Ćetković bez nekih značajnijih grešaka, Savo Pavićević majstor. Veznom redu na čelu sa Drinčićem i Zverotićem - prelijepo. Stvarno sam bio ponosan kako su pokrivali, poklapali i povezivali se. Bećiraju na borbenosti uprkos tome što je igrao izvan pozicije, za državu iz koje nije porijeklom (ništa loše ne mislim, nisam od Drljevića) i igru koja je prilično teška centarforu. Jovetiću na svemu što je izbacio na teren večeras, Damjanoviću na odličnoj partiji (iako sam bio skeptičan kad sam vidio da igra), svaka čast. Trebalo bi pomenut' i Bašu (ne znam zašto nije igrao, pretpostavljam povreda, tu nema što) i Milorada Pekovića. Miloradov sam doživotni fan, pa čak ako i kad batali fudbal počne da se bavi kisjeljem kupusa. Andrija Delibašić koji je par puta dobro oduzeo loptu u vazduhu, Đalović koji je uradio što je mogao. Simon tu i tamo, ali odavno znamo da nije najbistriji.

Sjever, svaka čast. Liše one tuče ljigave nekih blavora koju nemam što pominjat' jer nas je valjda sve blam zbog toga (sem te momke vjerovatno), odlično. Prelijepo. Zbog onoga na kraj srce mi je bilo kao kuća i pored poraza i pored svih sranja koja sam morao da gledam od nekih ljudi na terenu.
    Jug isto. Svi su vikali koliko su mogli. Bilo je nekih peckih fora ali bolje i to nego tuča. Praštajte.

E sad.

Mirko Vučinić je čovjek koji NE ZASLUŽUJE kapitensku traku. Ponašanjem, zalaganjem i odlukama na terenu odavno nisam zadovoljan, ali sam valjda gutao onu priču da 'boljeg nemamo' i te fore. E pa ako boljeg nemamo, da damo traku bar nekom kome je stalo? Za promjenu. Davljenje lopte, nepoštovanje defanzivnih obaveza kad je prebačen na desnu stranu, nekakva suluda ležernost i opšta nezainteresovanost kad nije iz prve šanse dao gol u utakmici u kojoj smo imali tu zadnju šansu da odemo... Neđe.
    Ne znam što to znači. Meni je kapiten neko ko izgara, trudi se da povuče, rizikuje, ko je na terenu karakter. Ovoga jednostavno zabolje k*rac i to je to. To što je iz Nikšića i igra za Juventus niti je alibi niti je interesantno više. Dok je davao golove, moglo se tolerisat'. Sad jednostavno nema smisla.

Brnine izmjene, izjave, rusku salatu, javno MNJENJE itd. neću pratit' neko vrijeme, a sjutra ću demonstrativno da kupim DAN samo da bih na balkon zapalio sportski dodatak.

Pozdrav drugari, tamo do septembra '12. ili neke fanki prijateljske.

E da, čestitke bracudubrovniku i ostaloj ekipi iz Hrvatske ako ima još koga tuda.
    kako te bolan nije sramota? niti branim vucinica ,niti hvalim bilo koga ,ali to je covjek od koga je kretala svaka nasa akcija koja se moze pomenuti kao ozbiljna.a vidjecemo sta ce se pricati posle njegove "ere" u reprezentaciji. da sam na njegovom mjestu ,i da cujem komentare ljudi iz CG(koji bi trebalo da ga podrzavaju), nikad ne bih igrao za reprezentaciju,jer ne igra se za sebe nego za drzavu,a njega ljudi odje ocigledno ne podrzavaju.....negoopricekace boljeg

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Svaka ti je sveta !!!
    Kad je zamijenio Beqiraja predosjetio sam da cemo loshe proc,ipak svaka chast na atmosferi za vrijeme i nakon utakmice !
    Bećo zna da igra fudbal, zna da daje golove, jak je ka bik, puno se vraća i pomaže odbrani, kvari igru protivnika ima kondicije maksimalno. Zverotić sve to, samo što znamo da nije napadač.
    U Pragu se ne bi Rosicki onako šetao po sredini, da je igrao Zverotić. Komentator RTS-a je na samom početku utakmice u Pragu rekao: "Čudno, ne igra Zverotić, a odigrao je sve utakmice u kvalifikacijama i dao dva važna gola."
    Dejo je doveo početnika Brnovića da se vježba u odlučujuće utakmice! Bravo Dejo genije!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes' viđi, bolan, evo sjedim doma i sve se crvenim oko ušiju od sramote teške koja me pritisnula. Inače mi uopšte ne smeta da on igra za reprezentaciju, samo ako traku nosi neko ko u stvar ulazi sa malo više strasti i svega ostalog što se karaktera tiče.

Neću da se prepucavam niti da kokošarim ođe, nije mi to cilj nikakav. Imam državu i reprezentaciju i treba mi kapiten (bolji). A o tim 'erama' ne bih, evo se za 20 godina izmijenja 45 era, nemam ti što reć' ni o jednoj.

Pozdrav.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Bećo zna da igra fudbal, zna da daje golove, jak je ka bik, puno se vraća i pomaže odbrani, kvari igru protivnika ima kondicije maksimalno. Zverotić sve to, samo što znamo da nije napadač.
    U Pragu se ne bi Rosicki onako šetao po sredini, da je igrao Zverotić. Komentator RTS-a je na samom početku utakmice u Pragu rekao: "Čudno, ne igra Zverotić, a odigrao je sve utakmice u kvalifikacijama i dao dva važna gola."
    Dejo je doveo početnika Brnovića da se vježba u odlučujuće utakmice! Bravo Dejo genije!
    I? Da li stvarno vjerujes da je taj komentator gledao meceve CG?? Vidio covjek na wiki podatke i zacudio se zasto nema standardnog i jos strijelca dva gola...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam cuo da atmosfera u reprezentaciji nimalo nije dobra.
    Na drum palo nebo malaksalo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes' viđi, bolan, evo sjedim doma i sve se crvenim oko ušiju od sramote teške koja me pritisnula. Inače mi uopšte ne smeta da on igra za reprezentaciju, samo ako traku nosi neko ko u stvar ulazi sa malo više strasti.

Neću da se prepucavam niti da kokošarim ođe, nije mi to cilj nikakav. Imam državu i reprezentaciju i treba mi kapiten. A o tim 'erama' ne bih, evo se za 20 godina izmijenja 45 era, nemam ti što reć' ni o jednoj.

Pozdrav.
    Boli mene q crvenis li se ti od sramote.
    ti ,kao i svi drugi, koji ne traze ,sportsko-nacionalne uspjehe u svemu ovome,vec politicko-debilne razloge da okrive nekog(tj nesto najbolje sto cemo imati u fudbalu u nekom duzem periodu), mogu da produze nekim drugim putem,a ja se nadam da ce se brzo pojaviti neki novi vucinic koji ce voditi nasu reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Vi mozhda mislite da sam ja lud, ali ja se i dalje nadam.. O.o
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Odlično su odigrali,uz ovakvog trenera i ovu taktiku, bolje nisu ni mogli, sve mečeve smo dobijali uz odličnu odbranu, i konstantno napadanje protivničke uvjek se lagano čekalo da se izrodi neka prilika.Noćas smo morali da jurimo rezultat it proslog meča kada je bilo pogrešna taktika i kad se išlo na napadanje umjesto da se branimo i čekamo priliku kući,i mislim da smo svi bili podcijenili Češku reprezentaciju,evo ide to prvenstvo pa ćemo ih vidjet.

Na kraju hvala momcima, hvala navijačima

CRNA GORO VJEČNA DA SI.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vi mozda mislite da sam lud al ja se i dalje nadam da cu bit selektor.Crni humor.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Kako me odusevila Becova izjava ,kao da je na vr' Lovcena rodjen.

Thanks Thanks Given 
    6,121
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Kako me odusevila Becova izjava ,kao da je na vr' Lovcena rodjen.
    a i Drincica: "Ovo je najtuzniji dan u mom zivotu."
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Bitno je da se taj ljakse danas vozao pola dana i turirao umjesto da je sjedio sa onima s kojima je trebao,uh ne pominjite ga vishe,dje ga ne makoshe da dobijemo u pm,pi.
    sta tebe boli q sta je on radio sa kolima danas? jesi mu ti mozda mama? ili eventualno baka?
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno se nema kome sto zamjerit ,barem za ovu vecerasnju partiju . Tako ja gledam , znaci dali su svi sve od sebe .. Hvala im puno , jesam tuzan ali ujedno sam i srecan jer se jasno vidjelo da su momci izginuli nocas na terenu ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post

samo da kazem... Informacija 1/1 kapiten posrani je udario na treningu namjerno vukcevica i slomio mu nos.... Pih posro jedan!
    ima li ko da potvrdi ovo ?????? Je li moguce da se Ćuti o ovome ako je istina ????

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

nepravedno pljujete vucinica, jete i ja ga psujem nekad ali ruku na srce sta vi ocekujete da svaku utakmicu sam rijesi. pa ne igra sam kao prvo, kao drugo kad on nema njega tek nemamo sanse. kao trece, po nekim sitnicama znam da mu je stalo vise do reprezentacije nego do bilo cega. a za kraj moze li biti tuznija i vise samokriticna izjava. kad ono nisam dao i nisam majstor.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

crna goro,tebi fala i vjecna da si! vi fudbalski nepismeni ljudi,da vas je sramota pljune li ko po ijednome igracu iz crne nam gore,ovo sto su oni nama pruzili da se borimo za EP nam niko nikad predvidio nije i zato treba da smo najponosniji na svijet! zato im fala do kad su zivi,i za mene su svi heroji!
    ZIVJELA TI MENI GORO CRNA DOK JE OVE PLANETE I BOG TI POMOGA!
    BBNSC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sad stigoh doma... Ne znam... Izmijesana su mi osjecanja... Tesko da mogu prokomentarisati na pravi nacin utakmicu i igru ali potpuno sam siguran u sljedece: vecerasnje navijanje a pogotovo NAVIJANJE OD 80 MINUTA PA NA DALJE MI JE POTJERALO SUZE RADOSNICE NA OCI I PREDSTAVLJA JEDAN OD NAJEMOTIVNIJIH I NAJRADOSNIJIH MOMENATA U MOME ZIVOTU. I ovo kazem bez i malo pretjerivanja... Zagrlio sam ekipu oko sebe i pjevao iz svega mozga ponosno, srecno, podignute glave! Za ovo se zivi, za ovo se navija, za ovo se mre!

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Crna Gora vs Češka - Crnogorska himna i Goro Moja ( druga utakmica baraža za EP - 15 nov. 2011)
    Pozdrav i hvala svima za ovo veceras....
    Reprezentacija ce postojati i dalje... Vidimo se u narednom ciklusu.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Kad smo primili gol jedna cura pored mene je pocela da place i nije prestala do kraja meca. Hvala joj na tome.

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

ne izmišljajte o tuči na treningu jer to nije istina! Sticajem okolnosti sam gledala trening reprezentacije juče ovdje u kampu FSCG i potpuno slučajno sam uslikala momenat kad Simon pada i sledeći kad su svi oko njega okupljeni i kad ga izvode sa treninga...izbaciću vam sliku sjutra!
    igrali su imedju sebe na treningu i tad je pao i slomio nos!
    kako izmišljate i kako se glupirate!
    Last edited by zvoncica; 16-11-11 at 01:58.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ne izmišljajte o tuči na treningu jer to nije istina! Sticajem okolnosti sam gledala trening reprezentacije juče ovdje u kampu FSCG i potpuno slučajno sam uslikala momenat kad Simon pada i sledeći kad su svi oko njega okupljeni i kad ga izvode sa treninga...izbaciću vam sliku sjutra!
    igrali su imedju sebe na treningu i tad je pao i slomio nos!
    kako izmišljate i kako se glupirate!
    Evo zvoncica je objasnila.

Ne mogu da vjerujem da je neko toliko dokon da izmislja da je Mirko nekog udario namjerno. Mada, vise me nista ne iznenadjuje.

Thanks Thanks Given 
    6,121
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

postalo je jako ogavno ovo pljuvanje Mirka Vucinica. nije niko od nas savrsen, pa ni on. ali je nocas pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije i dresa crnogorskog. pa mu mogu i oprostit sve mane.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Jes' viđi, bolan, evo sjedim doma i sve se crvenim oko ušiju od sramote teške koja me pritisnula. Inače mi uopšte ne smeta da on igra za reprezentaciju, samo ako traku nosi neko ko u stvar ulazi sa malo više strasti i svega ostalog što se karaktera tiče.

Neću da se prepucavam niti da kokošarim ođe, nije mi to cilj nikakav. Imam državu i reprezentaciju i treba mi kapiten (bolji). A o tim 'erama' ne bih, evo se za 20 godina izmijenja 45 era, nemam ti što reć' ni o jednoj.

Pozdrav.
    Uz svo duzno postovanje, Mirko je Boda dozivotni. Nk je Nk. Zaebi stvar.

Ali, posto mi Niksicani, imamo sluha za raju, kad se o revolucionarnim promjenama radi... Imamo i novog eru za novu eru CG fudbala - novog kapitena:

Jes da je Niksicanin, ali.. neka neko kaze da ne sagara.

I za sve lijep pozdrav uz NIGHTWISH i The end of an era.
    Za Cika Dzoa posebno.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Page 914 of 2251 FirstFirst ... 414814864904910911912913914915916917918924964101414141914 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)