kako te bolan nije sramota? niti branim vucinica ,niti hvalim bilo koga ,ali to je covjek od koga je kretala svaka nasa akcija koja se moze pomenuti kao ozbiljna.a vidjecemo sta ce se pricati posle njegove "ere" u reprezentaciji. da sam na njegovom mjestu ,i da cujem komentare ljudi iz CG(koji bi trebalo da ga podrzavaju), nikad ne bih igrao za reprezentaciju,jer ne igra se za sebe nego za drzavu,a njega ljudi odje ocigledno ne podrzavaju.....negoopricekace boljeg
Bećo zna da igra fudbal, zna da daje golove, jak je ka bik, puno se vraća i pomaže odbrani, kvari igru protivnika ima kondicije maksimalno. Zverotić sve to, samo što znamo da nije napadač.
U Pragu se ne bi Rosicki onako šetao po sredini, da je igrao Zverotić. Komentator RTS-a je na samom početku utakmice u Pragu rekao: "Čudno, ne igra Zverotić, a odigrao je sve utakmice u kvalifikacijama i dao dva važna gola."
Dejo je doveo početnika Brnovića da se vježba u odlučujuće utakmice! Bravo Dejo genije!
Jes' viđi, bolan, evo sjedim doma i sve se crvenim oko ušiju od sramote teške koja me pritisnula. Inače mi uopšte ne smeta da on igra za reprezentaciju, samo ako traku nosi neko ko u stvar ulazi sa malo više strasti i svega ostalog što se karaktera tiče.
Neću da se prepucavam niti da kokošarim ođe, nije mi to cilj nikakav. Imam državu i reprezentaciju i treba mi kapiten (bolji). A o tim 'erama' ne bih, evo se za 20 godina izmijenja 45 era, nemam ti što reć' ni o jednoj.
Pozdrav.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ja sam cuo da atmosfera u reprezentaciji nimalo nije dobra.
Na drum palo nebo malaksalo...
Boli mene q crvenis li se ti od sramote.
ti ,kao i svi drugi, koji ne traze ,sportsko-nacionalne uspjehe u svemu ovome,vec politicko-debilne razloge da okrive nekog(tj nesto najbolje sto cemo imati u fudbalu u nekom duzem periodu), mogu da produze nekim drugim putem,a ja se nadam da ce se brzo pojaviti neki novi vucinic koji ce voditi nasu reprezentaciju.
Vi mozhda mislite da sam ja lud, ali ja se i dalje nadam.. O.o
Slazem se.
Odlično su odigrali,uz ovakvog trenera i ovu taktiku, bolje nisu ni mogli, sve mečeve smo dobijali uz odličnu odbranu, i konstantno napadanje protivničke uvjek se lagano čekalo da se izrodi neka prilika.Noćas smo morali da jurimo rezultat it proslog meča kada je bilo pogrešna taktika i kad se išlo na napadanje umjesto da se branimo i čekamo priliku kući,i mislim da smo svi bili podcijenili Češku reprezentaciju,evo ide to prvenstvo pa ćemo ih vidjet.
Na kraju hvala momcima, hvala navijačima
CRNA GORO VJEČNA DA SI.
Vi mozda mislite da sam lud al ja se i dalje nadam da cu bit selektor.Crni humor.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kako me odusevila Becova izjava ,kao da je na vr' Lovcena rodjen.
Stvarno se nema kome sto zamjerit ,barem za ovu vecerasnju partiju . Tako ja gledam , znaci dali su svi sve od sebe .. Hvala im puno , jesam tuzan ali ujedno sam i srecan jer se jasno vidjelo da su momci izginuli nocas na terenu ..
BISOGNA VINCERE !
nepravedno pljujete vucinica, jete i ja ga psujem nekad ali ruku na srce sta vi ocekujete da svaku utakmicu sam rijesi. pa ne igra sam kao prvo, kao drugo kad on nema njega tek nemamo sanse. kao trece, po nekim sitnicama znam da mu je stalo vise do reprezentacije nego do bilo cega. a za kraj moze li biti tuznija i vise samokriticna izjava. kad ono nisam dao i nisam majstor.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
crna goro,tebi fala i vjecna da si! vi fudbalski nepismeni ljudi,da vas je sramota pljune li ko po ijednome igracu iz crne nam gore,ovo sto su oni nama pruzili da se borimo za EP nam niko nikad predvidio nije i zato treba da smo najponosniji na svijet! zato im fala do kad su zivi,i za mene su svi heroji!
ZIVJELA TI MENI GORO CRNA DOK JE OVE PLANETE I BOG TI POMOGA!
BBNSC
Sad stigoh doma... Ne znam... Izmijesana su mi osjecanja... Tesko da mogu prokomentarisati na pravi nacin utakmicu i igru ali potpuno sam siguran u sljedece: vecerasnje navijanje a pogotovo NAVIJANJE OD 80 MINUTA PA NA DALJE MI JE POTJERALO SUZE RADOSNICE NA OCI I PREDSTAVLJA JEDAN OD NAJEMOTIVNIJIH I NAJRADOSNIJIH MOMENATA U MOME ZIVOTU. I ovo kazem bez i malo pretjerivanja... Zagrlio sam ekipu oko sebe i pjevao iz svega mozga ponosno, srecno, podignute glave! Za ovo se zivi, za ovo se navija, za ovo se mre!
Pozdrav i hvala svima za ovo veceras....
Reprezentacija ce postojati i dalje... Vidimo se u narednom ciklusu.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Kad smo primili gol jedna cura pored mene je pocela da place i nije prestala do kraja meca. Hvala joj na tome.
ne izmišljajte o tuči na treningu jer to nije istina! Sticajem okolnosti sam gledala trening reprezentacije juče ovdje u kampu FSCG i potpuno slučajno sam uslikala momenat kad Simon pada i sledeći kad su svi oko njega okupljeni i kad ga izvode sa treninga...izbaciću vam sliku sjutra!
igrali su imedju sebe na treningu i tad je pao i slomio nos!
kako izmišljate i kako se glupirate!
Last edited by zvoncica; 16-11-11 at 01:58.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
postalo je jako ogavno ovo pljuvanje Mirka Vucinica. nije niko od nas savrsen, pa ni on. ali je nocas pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije i dresa crnogorskog. pa mu mogu i oprostit sve mane.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Uz svo duzno postovanje, Mirko je Boda dozivotni. Nk je Nk. Zaebi stvar.
Ali, posto mi Niksicani, imamo sluha za raju, kad se o revolucionarnim promjenama radi... Imamo i novog eru za novu eru CG fudbala - novog kapitena:
Jes da je Niksicanin, ali.. neka neko kaze da ne sagara.
I za sve lijep pozdrav uz NIGHTWISH i The end of an era.
Za Cika Dzoa posebno.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks