Ovo treba dozivjeti!
Ovo treba dozivjeti!
LPGTECH 067 854 548
SVEMOCNI !!!
Sa trke...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Mrakaca!!!
TAKUMI
Sve u svemu Vetel od prevelike želje da se odmakne u startu izvan DRS zone je preforsirao gume i trka je bila odlučena.
Alonso je odvozio prilično dobru trku ali je box bio neobjašnjivo spor. A i da je bio brži box ne bi pretekao Hamiltona ali bi vjerovatno bio u zoni DRS-a. Masa ispod prosjeka, onaj momak se ove sezone taman kao i Weber izbugio.
Hamilton bez greške do pobjed ei komplikacije za 2 mjesto u generalno plasmanu. Biće fin Brazil.
Inače odlična trka. Šumaher objasnio i bio brži od Rozberga. Prosto ostaje nejasno kako je završio iza njega dosta trka kad je konstantno na live timming brži od njega. Vjerovatno računanje vremena ima neki bug. Odrao klinca svaki put ka' mesar jarca.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
DRS zona - da utakneš prvom iza tebe više od 1s. Možda zona nije najbolji izraz ali svakako se razumije što sam htio da kažem.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
bruka kako mu je legla :applause:
zaista, najbrzi vozac, a oni se samo kockajuNego, jel ovo trostruka il cetvorostruka pobjeda bila? :sneakiness:
ma to ga je Gumi namjerno pustio (citat ide malo kasnije)
a to se ne objasnjava, oni nisu gledali taj dio kvala
ovo prvo je jedina REALNA stvar koju si rekao na ovom topiku u zadnjih 2 god. A ovo drugo ko vazda, budalashtina zbog koje bi trebalo da se pokrijes ushima posle trkeanda:
daj, jbt, nadjite mu hitno neko opravdanje, neko ***** koje je stekalo i sto ga je sprijecilo da uzme prvo mjesto. Proslo je vise od 24h od trke, a jos nema opravdanja zasto se najmanji jos jednom posrao u svoju trku??? :? Ti i Petronas me totalno razocaravate
zar i ti nemas neku teoriju zavjere?? Ada onaj cigo mu je skidao tegice sa tockova, losha balanserka, ili je mozda imao proliv od Abu Dabijske hrane? :redface:
prvo se raspitaj zbog cega nosi brkove, pa komentarisi. A riba je imao sa kakvima se ja i ti u zivotu necemo ni rukovati
http://www.google.me/search?q=jenson...O&ved=0CB8QsAQ
ada puhstio je Rozbega namjerno, on je pravi dzek i nece vise da se penje na podijume, veli da mu je dosta titula, i da bi mogao i dalje sve da dere, al nece. Evo kaze on:
"I had a reasonable start, a nice battle with Nico, but I did not want to give him too much of a hard time."
:lolblue:
(nečitko)
Verbalni ti se uvrijedi nesto covece!
LPGTECH 067 854 548
ma jok, samo ne diraj mi u najbrkatijeg :mrgreen: FYI http://www.huffingtonpost.com/2011/1...n_1074615.html
a fakat je da on i Kultard imaju najbolje ribe u F1. Ne bi mi smetalo da sam tako "ruzan", pa da se druzim sa MichibatomNego, pusti pricu, i ajmo svi da trazimo razloge zasto je Gumaher jeeeedva prosao Q1, jeeeeedva prosao Q2, i bio za sec sporiji od timskog kolege u Q3? Moramo ja i ti smislit nesto, kad su vec Fabiola i Petronas ostali bez ideja!?
:lolblue:
(nečitko)
Nesto ga ne FALE, mora da im je javio da malo spuste loptu u vezi njegovog velicanja.
Nenadjebiv je !
Last edited by Petronas; 15-11-11 at 22:24.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
(nečitko)
naravno da je nedadjebiv!
beeeeeeeeee!
a u ostalim vijestima, Texas GP doveden u pitanje:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/15750083.stm
nije ni cudo, cim se Berni domogao Njujorka, 'ebe mu se za Texas :ass:
Last edited by verbalni_fajter; 16-11-11 at 12:22.
(nečitko)
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...arijem-za-2013 Kubica prošle godine potpisao predugovor s Ferrarijem za 2013.
LPGTECH 067 854 548
Kazu da je Vettelu pukla guma zbog pushing spulje.
Ono sto si ti rekao onaj dan...
TAKUMI
a ko to kaze? BRB nije iznio podatke
(nečitko)
british rallying bastards! Nemas pojma
:mrgreen:
(nečitko)
Jesu li ispušni plinovi doveli do pregrijavanja gume?
Autosport je upozorio i na još jednu mogućnost, a riječ je o komplikacijama koje u Red Bullovom slučaju mogu nastati zbog pregrijavanja gume, budući da preko nje prelaze ispušni plinovi.
Red Bull Racing po tom pitanju nije želio dati službeni komentar.
LPGTECH 067 854 548
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks