Super je to Kimi.
Ono sto je u Benzu ok, je to da su uvijek free to race.
A po tome vidim da nemas pojma.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Skoro kao pocetak poredak...
Ganjola uze pobjedu, Vetel casti, ali i pored toga odlicna voznja. Zalonso, takodje.
Britni dobar danas, NAJVECI prosjecan. Nikad nije bilo ove godine sem ovu trku da nije brzi po krugovima od Britnija, ali evo vidjecemo sta ce reci, meni se ipak cini da je imao nekih problema sa bolidom.. jer je to bilo konstantno...
Ne znam sto je bilo, konstantno je gubio...
TAKUMI
imam osjecaj da ce ih vettel unistit sledecu, jer on nije navikao da ovako zavrsava vikend, i sigurno ce bit zeljan voznjealonso je odlicno odvozio danas, najbolje s onim sto je imao rekao bih.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Imao je dobar start i onda je vozio bez greske.
TAKUMI
Na kraju je izvukao minimum, a Rosberg maksimum. Razlika je bila sto se Schumacher trkao sam Force Indijom a Rosberg sa RB i Ferrarijem i sto mu je trebao jedan krug da pretekne Micheala i vrati izgubljenu poziciju na startu.
Za Lewisa fina pobjeda. Imao je ogromnu srecu da Vettel odma otpadne. Sa njim u igri bi bilo mnogo, mnogo, mnogo teze.
Alonso iznenadjujuce dobar.
Massa standardno los.
Webber opet uproprastio trku na startu.
Release Yourself
jes, ali realno webber je imao i tehnickih problema sa pitom, da ne bi toga mislim da bi glat bio ispred buttona, koji je danas vozio prilicno lose. meni se cinilo da je webber bas gurao danas
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ja sve vise imam utisak da je Massa kalibar Algersuarija, Petrova, ili Pereza, i da ga izvlaci samo onaj dobar bolid.
Svake trku nekako podsvjesno cekam da on uradi nesto dobro, ali niceg ni na pomolu.
Mislim da bi Ferrari vec za sledecu sezonu da traze nekog...
Start je bio dobar, stintovi su bili prosjek. Ali bez greske, to je tacno.
U svakoj trci do sad je tempo isao na gore, u ovoj je Rozberg vozio brze u 95% krugova... Strategija je u jedno vrijeme cak isla na ruku NAJVECEM, jer su Nicu bile odrane gume skroz, ali ni tada nije bio brzi od Nica...
Tako da sam zbog toga pomislio da je bolid u pitanju, jer da je bilo sve ok, GAZDA bi pritiskao jace sigurno...
Manje mi je vjerovatno da je upao u neki los tempo, i da nije imao ni motivacije da pritiska...
No evo, da sacekamo NJEGA da vidimo sta je bilo...
Button, VEBA, Buemi, Changhok...
TAKUMI
Ich hatte einen ordentlichen Start und dann ein schönes Duell mit Nico", beschreibt Schumacher die ersten Meter des Abu-Dhabi-Rennens. "Ich wollte ihn aber nicht zu sehr beschäftigen. Ich wusste, dass er die besseren Reifen hatte, also versuchte ich, mich einfach auf das noch Kommende zu konzentrieren."
TAKUMI
Sa Massom se borio nakon njegove greske. Na kraj je zavrsio samo dvije sekunde iza Masse i bio je dosta brzi od njega ali je falilo krugova. Sa Webberom se ipak na kraj nije trkao jer je Webber s mekim gumama bio prebrz.
Razumijem da je Brazil vazan za Fiat grupu ali koliko jos treba da trpe Massu.
Rekao sam ja, Hamiltonove budalastine sa Massom su nesto najbolje sto se brazilcu moglo dogodit. Drukcije, niko ga po nicemu nebi zapamtio ove sezone.
Release Yourself
Uf, sad ispane da je odlicno da se sudaraju ove budale sto ne mogu do podijuma sa jakim bolidima.
TAKUMI
2011 Abu Dhabi GP: Nods and Nays
HONOUR ROLL
Drivers of the Race: Fernando Alonso
Honorable Mention: Lewis Hamilton
Overtaking Move of the Race: Alonso on Button, Lap 1
Race High Point: Vettel in smoke
HORROR ROLL
Driver off the Pace: Michael Schumacher
The Lewis Hamilton Bonehead Move of the Race Award goes to: McDonalds, twice avoiding the blue flag
Race Low Point: Felipe's half spin, potentially costing him P4
Pmuk.
TAKUMI
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks