katastrofa stvarno. Pazi ti njima ponasanje predstavnika firme...
Nego,i kinezi su se dosjetili.Par nekih sitnica(neki nakit od 1-2e) mi nije stiglo.I ja kažem nije stiglo itd. On da ponovo pošalju.Ja refund tražim pa ću naručit opet a oni ne,ne nego da se pošalje.I tako 2-3 stvari mi nisu nikad stigle.Pretpostavljam da i oni čekaju da istekne onih 40 dana i onda prijatno.
Isplati li se kupovat komponente za desktop preko neta? Dajte mi neke dobre sajtove...
kupuj sa dealextreme... i ja se cimam za jedan paket na tinydeal eo 2 mjeseca. a sa dealextreme su mi jednom vratili 150 dolara. a ta stvar je stigla poslije 5-6 dana:applouse:
da li je neko naručivao sa http://www.batterycentury.com ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pazite ovo, saljem paket iz Amerike,
Los Angeles -> Beograd - 4 dana
Beograd -> Podgorica - 1 Dan
Podgorica -> Bar - 4 Dana !!!
A sto je sa nasom postom maaaaaaaaaaaaajkooooo
Boli ih penis,eto to je. Al zato usluge naplaćuju ka da su royal mail u najmanju ruku.
Mislim da sam i ja završio sa TD. Naručio sam neke stvari prije 4 dana.I provjeravam i vidim da nisu poslate.Cimam na čat i kažu mi biće za 2 dana. 6 dana im treba da pošalju paket,i još koliko da stigne do mene iz Kine.Na takav način rada pretpostavlja da će im brzo opanut promet pa će onda bit u mogućnosti da brže ispunjavaju zahtjeve.
Ja od njih samo kad nemam gdje drugo... milije mi je na ebay platit i euro vise, ako ce mi bez pogovora vratit, a sa ovima zivce gubim
Njak Njak Njak
Samo da pitam - Imam druga u USA koji bi kupio za mene jednu stvar vrijednosti oko 600 eura (fotoaparat) sa Amazona(kao prodavac je sam Amazon). I sad moje je pitanje, ako mi ga on pošalje, da li ću ja izbjeći plaćanje carine u CG? I druga stvar, da li je pametno raditi o takvim stvarima tolike vrijednosti zbog mogućnosti da se zagubi paket i slično? Ušteda je ogromna jer ovdje je 300 eura skuplje. Ako je neko radio slične stvari neka mi javi, i je li skup i koliko bi koštao shipping za ovo preko DHL-a ili nečeg sličnog za šta je sigurno da mi neće zalutati. Do sad stvari koje sam naručivao sa interneta bile su uglavnom do 100 eura pa me je frka zbog toga..
Last edited by RMD; 17-11-11 at 23:47.
Poslao drug ili poslala firma, sve jedno je... carina ce se naplatit ako oni utvrde da je skuplji od 150e... ako napises na deklaraciju na paket da je vrijednost 100e, i ako ga ne otvore, neces imat problema...
Ako saljes DHL-om nemas brige, osim +100e troska (na slanje i prijem ovdje, mozda malo manje ali racunaj 100)
ako saljes obicnom americkom postom, onda neka bude registrovana da se moze pratit paket, stici ce za mjesec dana najvise, ne bi trebalo da se zagubi
Njak Njak Njak
Pa neka ga fino raspakuje itd. i unutra ubači neko pismo glupo tipa da je aparat popravljen itd. i da ti ga šalje nazad. Neka naravno pošalje sa preporučenom poštom i nemaš frke. Jer ako ovi krenu da ti naplate ti im fino otvoriš paket i pokažeš pismo. Obavezno nek na paketu napiše da je u pitanju poklon. Mislim da može proći
.Ništa DHL nego fino USPS priority mail.
Edit:Gorostas, sa USPS p.m. stiže za max 10 dana i ima praćenje. Više puta sam proba a zadnji prije nedelju dana.
Meni su ljudi sa TD tako cudni da vise ne kupujem kod njih. Za DE imam samo rijeci hvale, jeste da su malo sporiji ali sve dolazi i sve mi je preporuceno...
Njak Njak Njak
Ako postoji mogućnost da mi ga ocarine, onda se ja ne bih sa tim igraoNego će se štekati još tih 300 eura.. Jer razmišljat hoće li ti se zagubit ili hoće li ti ga ocarinit velika je nafaka
![]()
Ne može ti se zagubit stvar sa preporučenom pošiljkom to ne brini.Ja bih na tvom mjestu rizikova.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks