A da eto ih je pun forum,Hari,El Re i još gomila drugih. Dako ko izađe u susret![]()
Ja vjerujem da ce to pravnik najbolje sastavit, ali se plasim da dok ga mi nadjemo, da cemo se ohladit i pomirit sa 1,2e uz po koju psovku u sebi, dok uplacujemo
Njak Njak Njak
A da eto ih je pun forum,Hari,El Re i još gomila drugih. Dako ko izađe u susret![]()
Da ih necemo kako uputiti na ovaj topic ili da kao svi normalni crnogorci, cekamo da oni sami nalete![]()
Njak Njak Njak
Ima li ko kakav sajt za suplemente a da nije postarina 30 eura ? :/ Onaj prosport.net 30 eura DHL i jos onaj paypal makse, emergency please?
Ne znam sta se smaramo, samo ce nas iscoolirati, ovo treba da ispitaju novinari Vijesti koji su cesto na ovom forumu.
Bataljujte TinyDeal, LOPOVI KINESKI
Last edited by Rakun; 15-11-11 at 07:38.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja mislim da ne treba odustajati, ja sam cak i od tvoga Telekoma uspio da vratim pare, od parking servisa... Samo se treba malo potrudit.
Eto vidiš trudim se evo 3 mjeseca, trenutno sam na chat-u. Kučka mi čak kaže da je problem do njihove pošte, ali "30% je maksimum što može da mi ponudi"
Da je citiram "it is not expected by us too"
Samo vi batalite sa jbenim TinyDeal-om ili u krajnjem slučaju pređite na DinoDirect (oni bar nisu lopovi)
Prije 3 mjeseca sam naručio ovo:
http://www.tinydeal.com/waterproof-l...66-p-8833.html
Nije došlo za 20-tak dana (koliko je inače trebalo za stvari sa TinyDeal-a) pa sam išao na chat i čovjek mi je rekao da će da provjeri sa poštom i da ga kontaktiram(preko chat-a kasnije), iznenađujuće dobar operater
rekao mi je da je njihova pošta izgubila paket, i kada sam mu rekao treba mi to ali .ebi ga ako već ne mogu da dobijem vrati mi pare(a zaista mi je žestoko trebalo) rekao mi je
vratićemo ti pare samo da centrala potvrdi to, čujemo se za neđelju dana
Ja kažem onda u redu (naručivao sam 100 stvari sa TinyDeal-a pa nisam očekivao probleme)
I što je najgore 20 puta su mi rekli refundiraćemo ti pare čim kontaktiramo našu poštu
Od tada zaključno sa današnjim danom me zajebavaju (ova danas je čak imala drskosti da mi ponudi maksimalno 30%).
Rekao sam joj "popij piće na moj račun", a sa mnom ste završili za sva vremena lopovi
Last edited by Rakun; 15-11-11 at 08:22.
Svasta, ocigledna njihova krivica i nudi 30%. Tako se i Gorostas nedje ranije sa njima komatio oko necega dok na kraju nije izboksovao to sto je htioMoras bit uporan sa njima do kraja...
moji živci vrijede više od 10E, a i svaka nauka se plaća. Učite od mene, ne dozvolite da i vi platite čas iz lopovluka
Eeee,ne umiješ ti. Svakom oni nude 30-50% al na kraju daju sve
![]()
sad 'u da im se naebem matere na njihov forum
Tinydeal, narucio sam neke slusalice za 3 eura, i stignu mi i jedna slusalcia ne radi, ja im velim salijte mi nove boli me q, radi ona imate 5% popusta na iducu kupovinu
ja rekoh saljite mi nove, poslase mi prije 10 dana evo ih maloprije stigle![]()
Kako vi to pričate sa njima ???
da li ih titrate ili im sve po spisku (ja ne umijem drugačije kad popizdim)
Znači, sad sam prekinuo vezu sa nekim Lucas-om. Koji kralj pa to nije normalno
Lucas - Molim Vas sačekajte dok ne dobijemo potvrdu od pošte
Rakun - ČEKATE TU POTVRDU EVO 3 MJESECA. TREBAM LI DA JE ČEKAM DOK NE OSTARIM ???
Lucas - Da
Last edited by Rakun; 15-11-11 at 11:10.
Samo im rečeš da ti je dosta više i da ti to plate ka što treba.
Od titranja nema vajde.
E pa od toga "dosta više" nema vajde. počeli su i da se sprdaju sa mnom
"dokle vi mislite da ja čekam"
"dok ne ostariš"
Upravo sam na njihovom forumu napisao
"molim se vašem Budi da vam pare koje ste mi ukrali budu zadnje koje ste zaradili"
Taman htjedoh ovo napisat
Rakun, kod njih ne smijes cekat da prodje 45 dana od dana placanja (ako placas paypal-om)... te ovako ubuduce planiraj
25i dan- javljas da nije stiglo, oni ti kazu ok, cekaj trta vrta
35i dan- javljas da si cekao dovoljno i da nemas kad vise cekati, i trazis refund
oni ce reci i mi gubimo, sto cemo mi, evo 30% ... kazes ne ocu 100%
Oni opet a ne moze to nikako, 50%... kazes necu da se nerviram 100% refund
Oni kazu ne mozemo.... ti kazes dobro ja cu otvoriti case pa ce mi PayPal vratit
Oni kazu dobro onda nam javi prije nego otvoris case da se dogovorimo... ja otvaram sad case kinzu
Dobro refundirat cemo vas...hvala
I znaju da te ne refundiraju, pa ih treba provjeravat, lukavi su, ali imaju nekih jeftinih stvari, a i brza im dostava
Ako nemas paypal, ne kupuj ni u bunilu od njih
Njak Njak Njak
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks