Kad se junački izgubi i to je pobjeda,bili su junaci večeras od prve sekunde i oni u publika,i ja sam ljut na sve sad ali to mi ne dajje za pravo da ih vrijeđam jer to nijesu zaslužili...
Kad se junački izgubi i to je pobjeda,bili su junaci večeras od prve sekunde i oni u publika,i ja sam ljut na sve sad ali to mi ne dajje za pravo da ih vrijeđam jer to nijesu zaslužili...
Bez Pekovica nema reprezentacije... Hvala mu za sve
Koliko sam ukapirao iz izjave Brnovica on planira i dalje da bude selektor... Nadam se da nece!
Ko je glavni krivac za parolu ovo je ''dobra noc predosjecam''? zasto severina ***** mu mater hahahahahah
Odlicno su odigrali i imali minimum 4 vrhunske sanse, ali smo bukvalno bez srece bili nocas. Svaka cast svim igracima na pozrtvovanju.
Ne zna se ko bolje prica engleski, Ceh ili ovaj nas...
Ja bi se zafalio fudbalerima sto sam na svako gostovanje dje smo bili mogao doma doc uzdigunte glave nismo se obrukali,a zahvalio bih se i Cicu sto nam je sve to omogucio.Ali mi ne bi bili mi da se Dejo nije posrao u sve tako da bih se i njemu zafalio i molim ga ovom prilikom da on i njegov kumara Brna odjebu..
Mirko, Ostroga ti, što ti šće sve ovo noćas?! KAko bi mi grijao klupu...
uprava na celu sa savicevicem i trenerom brnovicem(ako moze uopste da se nazove trenerom)-0 N U L A !
kranjcar,igraci,NAVIJACHI-10+ !
a sto se tice same utakmice,cesi odigrali pametno,strpljivo,cekali svoju sansu(prliku)za gol i docekali su je....
a mi sta smo radili-stvarali sanse,imali smo prilike koje malo dijete sa ulice kad igra fudbal ne bi promasio !a pogotovo vucinic sto je promasio sa pola metra glavom,i poslije se fata za glavu i pita se(boze jel moguce da sam ovo promasio)i poslije naravno slijedi kazna za sve promasaje koje smo promasili,a nismo smjeli !
FILIPOVIC-N U L A
KRANJCAR-10+
BRNOVIC-N U L A
uprava napolje !
pozdrav
Svima,koji su bili na stadion za patriotizam i podrsku nasim momcima, jedno veliko HVALA !!!
Zahvalio bih se sebi sto sam se ovoliko sjekiro ova 2 mecha, hvala Sarumane![]()
Treba samo vratiti Brnovica na mjesto pomocnog trenera a dovesti nekoga, Mateusa mozda ako nije preskup. Ne zaliti para za dobrog selektora. Uf kakva precka Dzeka!
Ovi sto se javljaju par minuta poslije utakmice, sigurno tamo nijesu bili.
Te ovaj "patriotizam"ostavite za po kuci.
Pato za koga si ti navijao večeras,nešto se mnogo sladiš na ovakav rezlutat...
Makar smo pokazali svijetu kako se navija i kako se VOLI reprezentacija cak i kad izgubi. Igraci ce valjda izvuc pouku iz ovih kvalifikacija i bolje odigrati ove za SP , treba da budemo zadovoljni sto smo dosli do baraza...
E VIVA!
Ide kasnije snimak sa emisijom prije i poslije utakmice i tako zaokružimo ove kvalifikacije![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks