View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 894 of 2250 FirstFirst ... 39479484488489089189289389489589689789890494499413941894 ... LastLast
Results 22,326 to 22,350 of 56248

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

zna li se mozhe li basha igrat???
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekose Basa se osjeca dobro, ja se nadam da ce igrat svih 90 minuta. Mada Savic je odlicno odradio posao u Pragu pa nece biti problema ako bude morao da ga zamijeni. Problem ce biti po toj lijevoj strani jer koga god da stavi (Bozovic ili Pejovic) imace problema. Neko iz sredine ce morati da se vraca i pokriva tu stranu.

Thanks Thanks Given 
    264
    Thanks Thanks Received 
    190
    Thanked in
    88 Posts

Samo da se zahvalim Recordareu na korektnom i opširnom odgovoru. Nemam nažalost vremena a i dodatna rasprava nema smisla pred meč. Samo ću ti reći: Ako napravimo podvig, ima da mi napišeš 44 posta u roku od 24 sata kako znaš i umiješ

A sjutra ne štedite grla da poguramo ove momke!
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Samo beca da stavi u prve i sve ce bit kako treba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.portalanalitika.me/dijalo...rna-goro-.html

Ako može da se dostavi po jedan primjerak igračima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

11/11/11, mijenjaj nik kumim te svetom kapicom... Kad god ga vidim neka me mucnina obuzme. :mrgreen:
    Prijeki, vala od Beca Maradonu napraviste.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by TheLucas View Post
    CUjete li vi ?I rece li ovo Brnovic da ce igrat isto ka u Prag?Kako misli on da mi prodjemo?
    Evo na IN maloprije reče da ih čeka pakao u Podgorici i drukčija igra...znači neće igrati ka u Prag po ovoj izjavi

Sport TVIN - Branko Brnović poručio Češkoj "čeka vas pakao na našem stadionu" (14 nov. 2011)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    11/11/11, mijenjaj nik kumim te svetom kapicom... Kad god ga vidim neka me mucnina obuzme. :mrgreen:
    I ja sam mislio da će me asocirati na jedno predivno veče, ali... aupičkumaterinu.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Ta zivotinjica je u stanju da cudo napravi samo da ga puste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cijeli dan tripujem da je nocas utakmica.Ajde vise.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Prvi koji napiše nešto "negativno" ima da ga banujem pa nek se usudi samo.. Odlično je da su pozitivni i da jedva čekaju revanš

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Didi, logova' si se na pogresan nalog. :mrgreen:
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ahahahhaha ..muči tamo

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,357
    Thanked in
    1,204 Posts

Sport TVIN - Branko Brnović poručio Češkoj "čeka vas pakao na našem stadionu" (14 nov. 2011)

ja bih voljela da ne šalje poruke no da sprema ovaj tim. Nije ni pretjerani optimizam valjan...no kako bude, svi smo uz sokole i ja se nadam čudu, jer 3 gola da damo ne može se drugačije nazvati nego čudo!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kad prođemo Češku ima sve utakmice kvalifikacija da postavim u dvd,eto to će biti poklon od mene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

ja bih voljela da ne šalje poruke no da sprema ovaj tim. Nije ni pretjerani optimizam valjan...no kako bude, svi smo uz sokole i ja se nadam čudu, jer 3 gola da damo ne može se drugačije nazvati nego čudo!
    Pa mi jesmo zemlja čuda svakakvih pa da uđedemo i ovo ne fali ništa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je varka za protivnika, isto kao i u prvom mecu:stupid:. Tad su "najavili" Beciraja, a od njega ni traga ni glasa. Sad najavljuju da ce igrati isti sastav, mozemo ocekivat Beciraja od pocetka:biggrin:

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

kad čuh šofra đe kaže da niko u zadnjih 15-ak godina nije prošao dalje poslije 2-0, ni u jednom takmičenju pod fifom i uefom, tačno rekoh - MI OĆEMO..

jer mi možemo ono što drugi ne mogu i tačka..

kad smo favoriti ili kad nešto realno možemo postići, tu obavezno kiksamo..

p.s. ali kad reče šofro - jes da nije korektno, ali ako ima ko kakvo slavlje da organizuje, da to učuni u hotelu podgorica.. hahahahahahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Samo da se zahvalim Recordareu na korektnom i opširnom odgovoru. Nemam nažalost vremena a i dodatna rasprava nema smisla pred meč. Samo ću ti reći: Ako napravimo podvig, ima da mi napišeš 44 posta u roku od 24 sata kako znaš i umiješ

A sjutra ne štedite grla da poguramo ove momke!
    Napisacu jedan ogromni
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo cu rec pomeo sam se ka ***** jutros dok sam kartu cekao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam htio da se ukljucujem ali moram posle ovog posta E-1. Kako može neko da kaže da kod Cica nikad nismo izgledali kao ekipa!!! Mora choek malo vise da poznaje fudbal i da svati da u njemu se nista ne desava slucajno. Svi uspjesi koje smo imali bili su zasluzeni i pripadali su nam. PObjede po jedan nula i odbrane golmana. Sav uspijeh koji se desio rezultat je jedne veoma zdrave atmosfere na svim nivoima. Od chistachice u savez, preko igraca, trenera, Deja i samih navijacha. To je u velikom bila Cicova zasluga jer je unio nesto sto ova divlja sredina nema. Kako igraci igraju, koliko trche, kako su motivisani, to su stvari koje zavise od selektora. I mi smo ( Dejo i ekipa ) uspjeli da sve to srusimo. Nesto im je zasmetalo kod choeka i od marta pocinje da se rusi atmosfera i bushi choek direktnim prichama Predsednika koje je prichao i novinarima i samim igrachima. I naravno ojde Cico. I sad shto imamo. Selektor nam je choek koji nikad nije bio trener. Doveo je dva tri druga da mu pomožu. I sad sami Dejo ima vise uticaja, t.j. ima apsolutni uticaj. Imamo primjer da smo u Vels odigrali najgoru utakmicu u poslednje dvije godine a da novi selektor iskopira taktiku od toga dana i predstavi je protiv cheshke. Umjesto da nam Vels bude primjer kako ne treba raditi mi smo opet napravili istu gresku. Ja smatram da je to karakteristika glupih ljudi. Beciraj je bio problem Cicu i jedan od razloga smjene a Brna ga ni na klupu ne stavi u Prag. Sami mech je bio onakav kako se ochekivalo da ce da ga odigra ona ekipa shto je istrchala. Ipak i pored toga u 60 minutu imamo odlichan rezultat . I trener pravi potez kojim planira da zatvori lijevu stranu dok cijeli stadion vidi da nam probijaju desnu i da Rosicki igra mech kakav nije odigra od Borusije Dortmund. I naravno ga primamo sa nase lijeve strane preko rosickog i onoga lijevoga krila koji je opucha Sava. I smatram da je onaj sudija namjerno svirao one bezvezne faulove kad je vidio kako nekakvi trenercic gadno protestvuje pored linije i mase rukama. I druga izmjena totalno bez logike dovela je da Delibasic udje na pozicije desnog krila i napravi jedan od tih gadnih faulova iz koga smo primili gol. Nista nije slucajno i sreca mora da se zasluži. A i da te kazne za pogresne poteze koje pravish. No neka smo zdravo
    Last edited by ljaka; 14-11-11 at 15:02.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by ljaka View Post
    Nisam htio da se ukljucujem ali moram posle ovog posta E-1. Kako može neko da kaže da kod Cica nikad nismo izgledali kao ekipa!!! Mora choek malo vise da poznaje fudbal i da svati da u njemu se nista ne desava slucajno. Svi uspjesi koje smo imali bili su zasluzeni i pripadali su nam. PObjede po jedan nula i odbrane golmana. Sav uspijeh koji se desio rezultat je jedne veoma zdrave atmosfere na svim nivoima. Od chistachice u savez, preko igraca, trenera, Deja i samih navijacha. To je u velikom bila Cicova zasluga jer je unio nesto sto ova divlja sredina nema. Kako igraci igraju, koliko trche, kako su motivisani, to su stvari koje zavise od selektora. I mi smo ( Dejo i ekipa ) uspjeli da sve to srusimo. Nesto im je zasmetalo kod choeka i od marta pocinje da se rusi atmosfera i bushi choek direktnim prichama Predsednika koje je prichao i novinarima i samim igrachima. I naravno ojde Cico. I sad shto imamo. Selektor nam je choek koji nikad nije bio trener. Doveo je dva tri druga da mu pomožu. I sad sami Dejo ima vise uticaja, t.j. ima apsolutni uticaj. Imamo primjer da smo u Vels odigrali najgoru utakmicu u poslednje dvije godine a da novi selektor iskopira taktiku od toga dana i predstavi je protiv cheshke. Umjesto da nam Vels bude primjer kako ne treba raditi mi smo opet napravili istu gresku. Ja smatram da je to karakteristika glupih ljudi. Beciraj je bio problem Cicu i jedan od razloga smjene a Brna ga ni na klupu ne stavi u Prag. Sami mech je bio onakav kako se ochekivalo da ce da ga odigra ona ekipa shto je istrchala. Ipak i pored toga u 60 minutu imamo odlichan rezultat . I trener pravi potez kojim planira da zatvori lijevu stranu dok cijeli stadion vidi da nam probijaju desnu i da Rosicki igra mech kakav nije odigra od Borusije Dortmund. I naravno ga primamo sa nase lijeve strane preko rosickog i onoga lijevoga krila koji je opucha Sava. I smatram da je onaj sudija namjerno svira one bezvezne faulove kad ga je vidio kako nekakvi trenercic gadno protestvuje pored linije i mase rukama. I druga izmjena totalno bez logike dovela je da Delibasic udje na pozicije desnog krila i napravi jedan od tih gadnih faulova iz koga smo primili gol. Nista nije slucajno i sreca mora da se zasluži. A i da te kazne za pogresne poteze koje pravish. No neka smo zdravo
    potpisujem.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Najgore mi je bilo kad vidim da Brnovic na svaki faul koji je i bio dize ruke. Gori je od Murinja. Samo je to znao cijeli mec. A kad je ekipa izgledala nemocno i kad su nas Cesi probijali kako su zamislili, on je samo mirno gledao i cutao. Ni da im vikne ista, samo gleda svoj brod koji tone. Toliko o kapetanu.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Zelim da ovako bude, bar 2 puta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

kad sjutra treba na stadion biti?koliko prije utakmice?

Page 894 of 2250 FirstFirst ... 39479484488489089189289389489589689789890494499413941894 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)