Je li bio ko da kupuje karte jutros? Ima li guzve?
Fudbal Plus Milorad Đurković - Sve o crnogorskom fudbalu (12 nov. 2011)
Je li bio ko da kupuje karte jutros? Ima li guzve?
Za zapad bila nekolicina i poslije je taj dio zjapio prazan, dok za sjever i jug je bio dugacak red.
Stvarno nikad necu oprostiti celnim ljudima FS, a ni "treneru" sto su upropastili ovu priliku.
Nosili smo se sa englezima, a nijesmo mogli sa onakvim cesima, nikakvim.
Bas sam nesto ogorcen.
Tu es mon héro!
Ao da mi je da mi neko kupi to za zapad pa da mu refundiram na dan meča... Ne mogu se lomit iz Bara i danas i sjutra. A baš mi se ide na utakmicu!
Da si se sinoc sjetio, ja bih ti vala uzeo.
A i ja sam ogorcen sto smo smanjili ovoliko sanse poslije svega dobrog sto smo uradili, ali jos nije gotovo. Igra se jos 90 minuta.
Kako su tek ogorceni Bosanci. Prosli cikus odlicni bili i dodje im Portugal. Ovaj ciklus opet dobri i useru ih sudije protiv francuza i opet im dodje Portugal.
Za zapad ako je troje bilo pljunite me.SLovom i brojem troje.Za jug i sjever gusti red od saltera pa tamo do onih kola te ih je pauk uzeo.Na moje zaprepascenje sekjuritiji su ovog puta radili svoj posao i nije bilo ni guzve ni guranja ni vike ni dreke no se gospodski prislo i uzele se karte.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bilo ih je za zapad mozda 15ak kad sam dosao, poslije vise nijesam obracao paznju. Oni odmah kupili i ostalo to prazno. I slazem se za sekjuriti, koji je napokon odradio posao kako treba i bez guranja i seljacenja se gospodski uzela karta. Jedino momci na salteru koji ti nijesu dali da biras mjesto, nego samo pitali koja tribina i koliko ces karata i trpaju u ruke prvo sto izbucaju. Samo da nas trse.
Znas kako na pocetak ih je bilo 15 sa 10 sekjuritija.Posle kad sam se ja primaka ostalo je troje.A ovo za karte ja ne znam da su ikad davali da biras no ti tutnu prvo sto im je pod ruku.
Meni su vazda vala dali da biram, kazu dje ima slobodno, pa sta mi odgovara. Ne bih se ja bunio uopste da je normalan stadion, nego ovaj ima milion mrtvih uglova.
Moze li se gledat trening nocas?
Pošto sam se sinoć kasno vratio posle skoro 60 sati puta imam pravo da rečem koju.O Pragu i našim navijačima koji su došli tamo naklon i poštovanje predstavljali smo svoju državu na najbolji mogući način što se ne može reći za grupu igrača koji su svojim nezalaganjem i nezainteresovanošću u najvažnijoj utakmici pljunuli na tri hiljade ljudi koji su se lomili da dođu do Praga da bi im pomogli da zajedno ostvarimo rezultat.O čovjeku zvanom Kapiten ne želim ništa da pričam umjesto vođe imali smo na terenu egocentrika najgore vrste.Nastranu to što je odličan fudbaler i sve to ali je kao čovjek i vođa na terenu nula prekrižena.Joveti mogu da oprostim lošu igru viđelo se da ga nije htjelo i bekovima mogu da oprostim što su puštili amaterski drugi gol i to se dešava mnogo puta su i spasili taj isti gol, Drinčić nije kriv što je Brna stavio igrača koji se posle povrede plaši duel igre, ali slika koja će mi ostati urezana je držanje ruka na bokove i poziranje našeg Kapitena i vođe dok traje utakmica.To ponašanje ga je pokopalo kod mene makar sjutra postigao het trik i biću najsrećniji kad ga više ne bude u reprezentaciji.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Brnović i Vučinić: 'Da ne vjerujemo u prolaz, ne bismo bili tu'
a gdje bi bili?
Kako majstorski koriste ove fraze, posebno Brnovic...
Ne zaboravite kad pominjete Englesku,jeste ona neka reprezentacija ali sila nikako,pa ona od 1966 kada je kuci ukrala(vjerovatno)svjetsko prvenstvo nije se plasirala posle ni u prva 3.Samo su 4 bili prije 20 godina.Znaci Gordi Albion stalno ispadne oko osmine finala.I da sad se najvise ocekuje od Jovete dako da go onako pod raslje neodbranjivo,kao sto je zadnja 3 u Fiorentinu,i Vucina neka barem potrci 80min.I da izgubimo,a necemo,ne treba tugovati i zvizdati ipak smo dogurali dosta
Last edited by .Bole; 14-11-11 at 13:06.
Pa opet ta Engleska dobi preksinoc Spaniju, trenutno najjacu silu na svijetu. A nas nije mogla iz dva puta. I to nesto znaci...
on ovo mora da se sprda o.O.
Brnović je potvrdio da će njegov tim ostati u istoj formaciji kao i u Pragu, te da u Češkoj nismo odigrali loše, već da nam je sreća okrenula leđa.
„U Češkoj nijesmo odigrali loše, dali su efektan gol, pitanje kad će to ponoviti, a drugi našom greškom. I dalje smo čvrsti, protiv nas se ne stvara mnogo šansi, ali je faktor sreće presudan.“
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Jedno je sigurno, momci ce bit napaljeni kao nikad a i od onoga u subotu ne mogu gore. Atmosfera i njihova inspiracija mogu da nas odvedu do chuda, imam neki osjecaj...
Chesi su prosjek, ako ih nacnemo do poluvremena moze bit svasta.
Ma ko ce mu ga vjerovat sto se sastava tice, sjetite se samo sto se cinjelo pred prvi mec. Ali ono sto sam siguran - Delibasic mora odigrati bar 45 minuta u u utorak, jer takvi gol igraci su neophodni u ovakvim utakmicama. A i mislim da bi se bolje uklopio u napad sa Vucinicem nego Damjanovic, jer su se ova dvojica maltene sudarali na terenu...
Sad dobih informaciju da nema vise karata za sjever i jug, ali ih zato za zapad i istok ima dosta...
Pretjerali su sa cijenama ovog puta...sigurno ce im ostat nesto i neprodato...
Vidimo se na jug.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ima co'ek svoju racunicu... Mislimo da je lud, ne razumijemo ga, ali on zna kako. :mrgreen:
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks