Pomoc......
nema mi u setingsu opcija za podesavanje kontakata,maila..... i ne mogu nikako da prebacim kontakte sa sim kartice..... u telefon
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
mogu li kako da dignem ios 5.1 a da mi na njega radi gevey koji je za vrzuju od 4.3.3 do 4.3.5 ?????? firmeware 04.10.01
ako ne onda kako mogu da skinem verziju 4.3.5 i da je instaliram ako imam samo verziju 4.3.3 itunes mi nudi samo update na 5.1 :sad:
http://ih8sn0w.com/ koliko vidim jeste ali valjda gevey nece radit posto mi je firmeware 04... tako sam ja svhatiop.s. znas li kako mogu slucajno da istaliram onda 4.3.5 cisto da znam ako od petice ne bude nista :-)
Ako ti je firmware 04.10.01, gevey radi na njemu.
ok ovako malo sam zbunjen ako uploudujem ios5.1 isti firmware ce da ostane i moci cu da upalim karticu ali pod uslovom da jalibreakujem telefon sa ovim snowbreze-om ?
i taj jalibreak bi trebao da odradim kad uploudujem ios 5 ? izvini sto te ovoliko pitam ja pojma nemam pa...![]()
Sa sn0wbreez-om prvo pravis custom firmware sa ios 5.0.1. Custom firmware je firmware koji u sebi nema informacije o baseband-u u ovom slucaju. Kako bi ti se sacuvao baseband koji ti je trenutno u telefonu. Nakon sto napravis custom fw, onda ga stavljas na telefon.
jel taj fw da skinem odavde http://www.idownloadblog.com/iphone-downloads/ nisam ukapirao jel too trebam da uradim prije nego sto ubacim u telefon preko itunesaa ios5 lol kako sam glup![]()
Nikako ne radis regularni update na 5.0.1 jer s njim bi bio odradjen i baseband upgrade.
ook ipak necu staavit ios 5 jer i dalje nesto mi bas nije jasno pojma nemam kako da napravim custom firmware samo me interesuje kako da predjem na ios 4.3.5
hvala webmaster na odgovorima![]()
da li se isplati sada uzeti iPhone3GS?
Pomoc...... nema mi u setingsu opcije mail,contact settings........tako da ne mogu da prebacim brojeve sa sim-a u kontakte......
Prebaci te brojeve u neki tel.koji mozes sinhronizovati sa outlook-om, pa onda prebaci na iphone
kod koga da ponesem iphone 4 (nije moj) na popravku jer ima problema sa ekranom (desi se da ne reaguje ekran kako treba i da se ikonice zamrznu)?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
intresuje me dje mi je opcija setings mail,contact.....
Last edited by Komandir; 14-11-11 at 19:54.
Kako da stavim neku od pjesama iz iphone-a da mi bude ringtone?
Tu es mon héro!
Nije bas tako jednostavno. Izaberes pjesmu koju oces i ubacis je u itunes. Desni klik na pjesmu i "create aac version". Onda My Computer/Music/iTunes/iTunes Media/Music i tu nadjes pjesmu. Posto treba da promijenis extenziju zaboravio sam da prije svega ovoga a mozes i sad naravno da odes u My Computer/Organize/Folder and Search option/View i maknes strik sa "Hide extensions for know file types" Sad se vratis kod pjesme i .m4a rinejmujes u .m4r To fino sacuvas, otvoris ifunbox Raw File Search/var/stash/Ringtones i tu kopiras zeljenu pjesmu. Bice dostupna medju drugim melodijamaEto to bi bilo to.
Zar nije lakse ovako http://audiko.net/![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks