Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Kako razbija "Homeland", što je ovo... najavljuju i sljedeća da je vrhunska, jedva čekam.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Homeland objasnjava, realno. Mada mi je ova zadnja epizoda bila nesto slabija od prethodnih, ali svejedno, kickass. Jedva cekam sledecu.
Kasnim 3 epizode, moracu to odgledat nocas, pomamljujete me bez potrebe :P
Onaj cudni momenat kad South Park skine gace i posere se u History channel.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
The Wire mi se nikako ne da. Probao sam opet, ali prosto nije vrijeme. Poceh da gledam The Office(USA) i odusevila me. Majkl car![]()
Community = SUZE.![]()
Opet sjajne epizode i Community i Sunny.
Nista bolje nego kad se vratis s posla, i ismijes se k'o stoka ludacima u obje serije![]()
Na vasu preporuku skinuo par epizoda Community-ja. FENOMENALNO! Rijetke su serije koje uspiju ovako da me LOLnu!
Aj da vidimo i taj Community
Mada i treca sezona Blue State Mountain se gleda. Dobija prelaznu.
Zadnja epizoda an idiot abroad-a, rekapitulacija, plakao sam od smijeha, suze!!!![]()
Boardwalk empire se moze opisati jednom rijechju - kvalitet.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Neka nego ja mislih da je ono klasicna rekapitulacija, samo inserti iz svega do sad, nisam mislio ni da gledam, nego mi dosadno bilo![]()
Ja sam očekivao da je blagi užas, ali je gledljivo.
Ipak je Once Upon a Time bolji "fairy tale show", a mislim da bi i serija po pilotu R.Moorea "17th Precinct" bila puno bolja.
grimm jeste dosta losa serija (za sada), ali na kraju uvek imam neku zelju da pogledam sledecu epizodu
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Tekuca sezona It's Always Sunny in Philadelphia je stvarno odlicna. Momci gaze.
I am the one who locks.
Odusevljen
Homeland. Opstenje s kevom, realno.
Jedina mana je sto, sta god sad da uzmem da gledam djelovace kao amaterska serija u odnosu na Homeland. I Good Wife, i OUAT i sve ostalo.
Last edited by big giant head; 14-11-11 at 14:07.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks