Mihailo Radojičić - Češka vs Crna Gora (jutarnji rtcg 12 nov. 2011)
Ne razumijem zasto ga je sinoc ( Zverotica ) ostavio na klupu,Rosicki nam nebi ono radio da je on igrao,ponajboljeg igraca iz kvalifikacija,svakako najstandardnijeg od kad je u A timu,đe je glava ??
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Mihailo Radojičić - Češka vs Crna Gora (jutarnji rtcg 12 nov. 2011)
Najveća Brnovićrva greška je što je sa 4 izrazito ofanzivna igrača od 11, došao sa zadatkom da se brane. Isto je protiv Engleske uradio, ali srećom smo brzo primili dva komada, pa smo u nastavku morali da napadnemo. Jednostavno, ako igraš 4-2-4, ne možeš da prepustiš sredinu i da svi igrači budu iza lopte. I to je stavio Damjanovića i Vučinića koji se se vratili nazad da pomognu jedno dva puta. Jovetić se vraćao, ali nije imao nekog uticaja, što je i razumljivo, ipak nije to taj tip igrača. Vekčević je zato pokazao da je izuzetno fizički spreman i koristan igrač. Jeste li vidjeli kako su svi crkli pred kraj meča? Niko nije imao daha, pa ne mogu napadači 90 minuta da sprintaju gore, dolje i igraju manje, više svaku poziciju. Makar je mogao Bećiraja ubaciti umjesto Damjanovića - em što je brži, snažniji, više bi se vraćao, grize itd.
Zaključak, ako si izveo četvoricu u napad - napadaj brate. Ako si došao da igraš na kontre, brze igrače po bokovima i beton sredina. Isto kao kad bi Barsa sa onim igračima došla i igrala bunker. Ne ide, jbt, ne ide.
![]()
![]()
![]()
Last edited by johnny bravo; 12-11-11 at 10:03.
Mnogo je ovo losha prica, koja nikako ne mozhe(iako pokushava) da prikrije cinjenicu da je za sinocnu katastrofu iskljucivo kriv trener i fudbalski savez koji ga je doveo. Prica covjek o tome kako se mora biti iskusan u okrsajima u fudbalu a previdja da je upravo nash selektor totalno neiskusan u tome. I odmah se uvodi politika,shta je Crna Gora postigla sama i tako dalje, a ta politika je dijelom kriva za ovaj poraz, politika koja omogucava stravicni nepotizam u svim institucijama, pa i u Savezu. Ja od Radojicica nisam ni ocekivao neshto mnogo pametno, davno se on potrosio, ali ovo je samo jedan providni pokushaj da se umili politickom i sportskom mainstreamu u CG, svom prijatelju Savicevicu i da opravda ono shto se ne mozhe opravdati.
Deserve's got nothing to do with it.
A tacno znam shta ce Brnovic da uradi. Ostavice Bozovica na lijevom beku(jer nema Jovanovica), ubacice Boshkovica i izmisliti mu poziciju, a ovaj ce za uzvrat da crkne posle 30og minuta, igrace Boshkovic, Simon, Mirko,JOveta i josh jedan shpic i to ce da bude ta cuvena ofanziva, sa Bozovicem i Boshkovicem po lijevoj strani.BOjim se josh jedne katastrofe i to bash se bojim.
Pih, kad vidim ovoga radojicica stomak mi se skupi....mafijaski pion je nasao nacina da prica o fudbalu i da sve to poveze sa politikom, covjek koji ima dvije lijeve prica o fudbalu.
Tako nam i treba, jer su kod nas po izlasku iz aviona vecu paznju imali politicari-mafijasi nego trener i igraci, trener i igraci vuku svoje kofere dok mafijasi izlaze u lagane jakne opusteni.....ko im uopste odobri da oni budu u tom avionu???
Sto se tice fudbala, zao mi je igraca i naroda, ja sam se razocarao. Mozemo da pricati do sjutra o formacijama i izmjenama, sad je gotovo. Da probamo u utorak da napravimo cudo, ali bez politicara-mafijasa, samo fudbal i mozak i naravno srce.
![]()
Ajmo ajmo samo ofanzivno.. -.-'
Dobar je Brnovic nema sto. Dobar. Kako covjeka nije sramota da izadje sa onakvom formacijom, da uvede Bozovica koji ne zna sto je dupli pas, da mu igra Damjanovic koji nikad nije poceo mec za reprezentaciju, da mu ne igra Zverotic - momak koji je bio jedan od nasih najboljih igraca tokom kvalifikacija.
Pojedini igraci ne znaju ni centrirati, ili im lopte idu van stadiona (sto je slucajnost) ili po zemlji.
I na kraju - Brnovic ima obraza da krivi sudiju. Alo!?
Za ono sinoc glavni krivac je Brnovic.
Neka igraju kao sto su igrali protiv engleza 2 poluvrijeme.Da ih gazimo.Nadam se pobjedi pa i minimalnoj jer je tesko vjerovati i ako se moze do 2 gola.Samo da ovi amateri iz strucnog staba da odu.Pa brate mi pred najvaznije utakmice imamo stab koji zajedno ima samo jednu utakmicu (protiv engleza)a selektor samo 1 samostalno vodio.E moj savezu.....
Ali SVI na stadion i do kraja navijanje i ludilo.
I molim neko igracima da rece samo da taj centarsut prebace preko prve sative jedanput to im je bogomi islo kod Filipovica
I valjalo bi da brna pogleda malo ovaj forum ka sto ga ovi iz in-a gledaju(a i mnogi drugi) mnogo bi naucio od vecine
Last edited by .Bole; 12-11-11 at 10:38.
Podgorica Podgoricanima!
Sve mogu da ukapiram, ali ko dade Drincicu prekide da izvodi?! Momak ne moze 20 metara dobacit, ne moze loptu da podigne. A obratite paznju kad izvodi korner u kakvom se neprirodnom polozaju nalazi u momentu kad udara loptu... toliko se gornjim dijelom tijela nagne naprijed i spusti dolje (pretklon) da mu hvali par centimetara da koljenom posle zamaha sam sebi slomi vilicu...
Brnović: Mislićete da nisam normalan, ali vjerujem da ćemo proć
I nije normalan. Kakva taktika za dvomec u kojem se odlucuje odlazak na EP. Ono se ne bi isprobavalo ni na pripremnim utakmicama.
Sredina nije postojala, jos da nemamo onog Pekovica, e tek bi onda ostali za sprdnju.
U revansu nam treba cudo, moramo napadati a pritom ne smijemo primiti gol. I onaj Ceski Mojsije (Jaricek) ima da nas nagrdi u revansu jer ce imati prostora, a prebrz je.
Brnoviću ne da mislimo da nijesi normalan već mislimo da si lud dibidus
..a ja sam još luđi kad ti vjerujem![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kxXbw3x2TpI&feature=player_embedded
Namaza je dobro..nema sto.
Ne vjerujem ja njemu nishta, nikad mu nisam ni vjerovao. Vjerujem igracima, nadam se da oni mogu neshto da izvuku na svoju igru i motivaciju.Ali jednom je to proslo protiv Engleza sa 10 igraca, drugi put-teshko. Iskreno, imamo oko 5% shanse da prodjemo dalje, a realan je jos jedan poraz od 2:0. Da su ovo dvije strane reprezentacije i da sam odgledao prvu utakmicu-igrao bih chistu dvojku na Chehe u kladionici.
Meni je sve bilo jasno na pocetku jos, onaj Damjanovic po nekim izjavama i to vidi se da je dobar momak, ali brate...Borben je, ali petljavina teska...Dokle ce vise on da igra zbog dva gola Manchesteru koje je da'? Beciraj je u formi, jak, brz takav igrac nam je trebao od pocetka.
Onda JE LI MOGUCE, dakle JOS NE VJERUJEM da kretenu nije igrao Zverotic od starta?!!!!! Pa jbt skoro svaku utakmicu je covjek medju najboljima i u istorijskom mecu ga kreten stavlja na klupu. Onda izmjena Damjanovic/Bozovic, ono je vec za malo smijeha. Pavicevic ocajan, jbg desava se.
Sve u svemu od starta je smrdjelo, dovoljno je bilo bachit pogled na sastav i formaciju. U istorijskom mecu, coek koji je debitova ka trener proslog mjeseca je nasha da izigrava el grande takticara. Krivica je odje ponajvise njegova, ne treba biti neki strucnjak da bi dosao do takvog zakljucka!
Da dam i ja neko svoje vidjenje utakmice. Prvo, sinoc ne moze nikome da se zamjeri na zalaganju, zaista su svi dali u ovom trenutku koliko su mogli. Neki su i pregoreli u toj zelji, ali sto se moze. Drugo, taj Drincic kojeg 90% foruma ocrnjava i proglasava za najgoreg, je sinoc uz Savica bio mozda i najbolji nas igrac. Da nam njega jos nije bilo u veznom redu ne bi djaoljeg pasa sastavljali, a i u odbrani je imao par dobrih intervencija. Jos samo kad bi ga neko naucio, tj njega i Simona, da podignu loptu kad centriraju iz prekida, s obzirom da su nam igraci u prosjeku visi od 1.50 metar, bilo bi mnogo bolje.
Brnovic je debelo kiksao sa formacijom, u to nema sumnje. Sto je vec odje receno, izveo je formaciju sa 4 izrazita ofanzivca sa namjerom da se igra defanzivno. Nidje veze. Njegov promasaj se najbolje vidjeo kada je tokom prvog poluvremena nekoliko puta mijenjao pozicije Vucinicu, Damjanovicu i Joveticu sto su gosti iz studija ocijenili kao pokusaj da se zbuni protivnik (mhmm...). A Vucinic je onih nekoliko minuta na desnom krilu igrao kao amater, jer je navikao da napada sa desne strane i da krece pravo na gol. A Damjanovic mislim da nikad u zivotu nije igrao nidje bez u sami spic. Jednostavno, za svu trojicu nema mjesta na terenu. A opet, ta formacija se nekako i drzala dok nije usao onaj brav od V. Bozovica u igru. Momentalno mi je pao mrak na oci, vjerujte. Imati tako bezlicnog i beskrvnog igraca u timu je gotovo ekvivalent imati igraca manje u timu. I lazu, ni Chuck Norris ne zna zbog cega on mora da igra. A ni sam Brnovic vjerovatno, imam osjecaj da je tu izmjenu napravio samo iz toga da bi pokazao da je on trener, cisto izmjena radi reda. A do tad je ekipa sasvim fino funkcionisala.
Da pocnem i o igracima malo. Bozovic, osim one mega-giga gluposti koju je napravio i nije imao nekih vecih kikseva, jbg nije on Ceh. A moglo bi se i o tom Blazicu malo razmislit, glavu dajem da nije gori od Bonje. Pavicevic jedan od najgorih, vjerovatno je povreda veliki krivac za to, ali sinoc je jednostavno bio los, konstantno je kasnio za svojim igracem, u napadu ocajan. Savic mozda i najbolji, po meni, imao je par kikseva, ali je u sustini drzao odbranu sinoc. Dzudovic je radio koliko je mogao, ali onda kada krene da se nadtrcava sa napadacima je gotovo, i to su Cesi shvatili. Jovanovic je bio solidan dok nasima nije usla voda u usi, onda je poceo da srlja i nerezonski da igra. Pekovic se borio kao lav, i nema mu se sto zamjeriti. Za Drincica sam vec rekao, momak je bio ocajan i najgori u poslednjih nekoliko utakmica reprezentacije, ali sinoc je bio dosta solidan, bar po meni. Vukcevic kao po obicaju, ne da loptu ni za zivu glavu, niti vidi saigraca do momenta kada je primoran da preda loptu, ali opet boljeg tu nemamo. Joveticu je sinoc data prilicno nezahvalna duznost glavnog nosioca igre, i on se nazalost tu prilicno pogubio. Vucinic dosta blijed, ali valja primijetiti da ni on nije imao ulogu u kojoj se najbolje snalazi, a to je sto blize golu, vec je imao i prilicno defanzivnih zadataka, dje se prilicno istrosio. Damjanovic je trebao/morao da bolje iskoristi bar jednu od one dvije situacije sto je imao. Vladimir Bozovic, kao sto vec rekoh , nije nista napravio. Bar ne pozitivno. Delibasic i Zverotic nisu zaista mogli nista da naprave za onoliko malo vremena na terenu.
Lako je sada reci, ali ono sto je sada ocito je da se trebalo ici sa pojacanim veznim redom Pekovic, Drincic, Zverotic od kojih bi jedan bio striktni cuvar za Rosickog. A naprijed Vukcevic, Jovetic, Vucinic na pozicijama na kojima se oni i najbolje osjecaju. S obzirom da sada jurimo rezultet, mora se igrati bar za nijansu ofanzivnije. A gol se jednostavno ne smije primiti, jer u tom slucaju moramo dati bar 4, sto je gotovo nemoguca misija. Sto znaci da nam je Basa neophodan za revans, koji bi sa Savicem, Dzudovic i Pejovicem (opet bolji od V. Bozovica) mozda i mogli to da urade. Na sredini Pekovic + Drincic/Zverotic pa naprijed Vukcevic, Beciraj, Jovetic i Vucinic. To bi po mom izboru bila najbolja solucija.
Last edited by Socrates; 12-11-11 at 10:56.
Ne drobite.
Dok je igrao Damjanović imali smo kakvu takvu igru a kad je izaša ajde mi ga zbogom.
Koliko je lopti tražio kroz sredinu i otvarao se ?
Zna li se kad će karte za revanš bit' u prodaji?![]()
U Utorak svi da na stadio i da svi navijaju do zadnjeg minuta,a ne kao protiv Engleza!!!!AJMO!!!!!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks