View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 879 of 2251 FirstFirst ... 37977982986987587687787887988088188288388992997913791879 ... LastLast
Results 21,951 to 21,975 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ja i dalje mislim da smo bolji i ako izvede ekipu bez drinčića i v.božovića, dobijamo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    U utorak svi oko ruke crveni konac da zavezete!
    Moze li crveni sal oko vrata?

Naravno da cemo svi da navijamo i da se nadamo prolazu, nego eto to je fudbal pa diskutujemo o onome sto mislimo da je pogresno. A bilo ga je dosta nocas.
    I opet se moram slozit sa Sofrom sto kaze da je Simon dao gol, da je zavrsilo 2-1, ili da ne primismo onaj gol u 92. sad dobar dio ovoga ne bi bio napisan.
    E mislim da smo na taj nacin zaobisli mnoge falinke iz proslih utakmica pokrivajuci sve dobrim rezultatom.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    situacija kad izvedeš 3 napadača i staviš ih same na polovini protivnika, 1 veznom (vukčeviću koji nema više o od ofanzive ili završnog pasa) da im se priključuje, a ostalima zabraniš prelazak linije centra igrališta - se ne može nazvat taktikom....
    Ne, naravno. Ja shvatam da chovjek nema iskustva, razumijem. Ali ovo nocas je odavalo osobu koja uopste ne prati fudbal. Ovo je nakaradno, jednostavno.Ne razumijem, stvarno ne razumijem.

Shone, necemo crveni konac nego crni flor, bojati se. A stvarno bih zamolio Sjever da odrade taj omazh Cicu. Evo sad se vidi koliko ga je covjek zasluzio.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vukčević, ka' za inat, sve niske lopte ubaca. I ne ide. pa, digni to malo, baci na peterac. Zaista nevjerovatno. Zna sam da će da izgube, očekivao sam 2-1. Makar taj 1 gol da daju,no ništa.
    C R N A G O R A

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    ja i dalje mislim da smo bolji i ako izvede ekipu bez drinčića i v.božovića, dobijamo...
    Dobijamo, moguce, ali treba nam 3:0. A Bozovic ce sigurno da igra jer je Jovanovic dobio drugi zhuti. Tako...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Onaj pavićević je drvo najobičnije, ko da je saboter kojeg su česi ubacili kao špijuna kod nas. vučinić koji stoji sigurno minut sa rukama na kukovima 2 metra od našeg šesnaesterca dje se bukvalno krljaju da izbiju tu loptu, pa ne bi mi ga zaigravo da je veće ime. s druge strane pekoviću svaka čast, svuda je po terenu bio. a mi sa ovakvim trenerom na prvom mjestu i sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo. neka su nas spustili na zemlju, pa nek se preispituju malo sad...
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vucinic,A koji crni Vucinic ono je COBAN jedan stavo ruke na kuk,mrs stoko ako ti se ne igra i ne zalaze za grb idi zagrijavaj klupu,ima ko oce,mada nocas je slabo ko htio

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Црна Гора 3 - 0 Казахстан
    Najveca Pobjeda

Ako damo 2 gola, izljubicu da prostite u dupe cio savez na celu sa Dejom :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Slazem se ali MIRKA cu preskocit jer me naljutio za jos 2 naredna meca..bez ako se u utorak ne pomami pa dade 2 gola e onda ce iskupit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba imat nekad i srece,al mislim da je i trener dosta toga kiksao nocas....
    a Vucinic je stvarno napunio dres "ZNOJOM" ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Par pitanja ako mogu da postavim Brnovicu ? Eo

1.Brnovicu, sokole...oces li nam objasnit zbog cega igras sa 3 napadaca i sa jednim krilom u gostima, protiv ekipe sa kojom igras tako bitnu utakmicu ?

2.Brnovicu, sine nas...zasto ti je Damjanovic starter, momak koji nije poceo niti jednu utakmicu do sada ? Zasto mijenjas balans ekipe ?

3.Brnovicu, loknice...sto si ostavio na klupu Zverotica, momka koji je jedan od 3 nasa najbolja igraca u kvalifikacijama ?

4.Brnovicu, "rodjace" Duska Vlaisavljevica...reci nam koliko je tacnih pasova imao Drincic na poslednjim utakmicama i objasni nam zbog cega ne moze momak da digne loptu kad centrira, je li mu preteska ?

5.Brnovicu, kume...izvini, ali si neznalica teska...nisi imao neku pametniju izmjenu, nego da ubacis Bozovica? To ti je neka takticka zamisao, jel ? BrAo ti ga...

A za onu izjavu posle meca da ti je sudija kriv bi ti opalio par "aplauza" da se crvenis do Podgorice...

Thanks Thanks Given 
    8,813
    Thanks Thanks Received 
    3,921
    Thanked in
    2,343 Posts

Quote Originally Posted by RMD View Post
    Dobili su nas na iskustvo. Oni su jedna uigrana dobra ekipa a mi smo 4 individualca koja medjusobno se ne razumiju. Druga je stvar sto se u nasim medijima i narodu napravila atmosfera da smo mi Brazil a oni Andora. Ne razumijem pricu o sudjenju pola sata na RTCG i Brnovica posle utakmice. Ako o cemu treba da se drzi jezik za zubima to je o sudjenju. Reprezentaciju ne moze da vodi covjek koji prije toga nije nigdje bio trener i kojem utakmice baraza za Evropsko prvenstvo sluze za sticanje iskustva. Ali naravno, uspjeh ove reprezentacije ne treba pripisivati niti jednom treneru, vec samim igracima. Dostizanje rezultata od 2-0 je samo moguce u snovima protiv Ceha koji ce ovdje parkirati autobus. Htio bih takodje da pozdravim sve iskompleksirane crnogorske nacionaliste koji stvaraju animozitet prema Srbima tako da mi se cini da ako ovako nastave, Srbija i Crna Gora ce za 10 god biti dvije medjusobno najomrazenije zemlje na Balkanu. I posle se cude zasto Srbi ne navijaju za nas a rade ovakve stvari nakon ispadanja Srbije i prolaska Crne Gore u baraz - https://www.facebook.com/pages/Nemoj...59692237384454

Nista, ostaje nam da sanjamo. A ovakve stvari i dobro dodju jer nas vracaju natrag u nasu realnost koja nazalost nije veoma svijetla.
    O kakvom animozitetu ti govorish ???!!!
    Mozesh li u utorak veche IKAKO ako si u mogucnosti tj. da si iz PG poci u kvart Lepa kata i chut kako ljudi koji imaju DRZAVLJANSTVO Crne Gore navijaju protiv SVOJE drzave kao shto su to radili nocas ?
    Shta cemo sa takvima "navijachima",pomagali su im komshije iz Bastona,kako bi ti reagovao na takve ?
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Jel moglo: ----------Pekovic---------
    ---Zverotic------Drincic
    Simon----------------Joveta
    ----------Vucinic--------- ?
    Skoro pa potpisujem.
    Volio bi Beciraja da vidim naprijed. Ovo sa Bozovicem mi nije jasno. Delibasic kasno stize. Ipak mislim da je ono protiv Engleske bio nas naboj dok su Englezi mirovali znajuci da im je bod dovoljan. Brnovic je legenda bio ali ovako trenerski, greske pravi.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Ljudi, dzabe tuda crtate formacije. Crna Gora trenutno nema trenera na nivou, Brnovic samo nek je zdravo.

Nadam se da cemo u revansu srcem uspjet da izguramo utakmicu, mada kad nismo dali gol u prvoj utakmici (a primismo dva), djavo nam ga je izio. No moguce je, strpljiva igra, da se bucne gol, pa onda otvoreno do drugog i eventualne pobjede u produzecima. Al tesko, sa ovakvom postavkom ekipe i trenerom koji je skroz nepripremljen.

Da navedem da nas je Rozicki nocas opjanio zestoko, covjek plese. Mi trenutno nemamo takvog igraca, sredina nam je potpuno bezidejna. Zali boze prilike, al eto ne treba se predavat nego vjerovat da mozemo do pobjede i prolaska dalje.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Jedina pozitivna stvar nocas sto se mene tice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znao sam,odma je svima Vucinic kriv.
    a niko ne pominje njegove intervencije u odvrani,akcije koje je vukao iz bekovsih pozicija,asistencije koje ljudi ne umiju da iskoriste,ili one akcije koje pojedinci ove nase ekipe uopste ne mogu da shvate
    nocas su ubjedljivo najbolji bili Pekovic i Vucinic pa vi pricajte sta ocete

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Na prichu ih dobismo 5-0

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od Vucinica se ne trazi da spasava nas gol, nego da ugrozi protivnikov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a od odbranbenih se trazi da brane nas i da IZNESU loptu do vuinica,jovetica(cije izdanje noko nocas ne pominje),itd
    ne moze vucinic sam sei graditi akcije za gol

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    985
    Thanked in
    583 Posts

Vucinic je i dalje Maradona za Jovetica.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valjda vezni red sluzi da iznese loptu...jes da su slabo to radili, jer su se vise usresredili na odbranu, ali Vucinic se raspao nocas, ali RASPAO.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne znam sta si ti gledao
    jedine svijetle tacke su bili on i pekovic.
    pregledaj ti ovaj snimak malo bolje i objektvnije,pa ako imas imalo fudbalskog znanja valjda ces shvatiti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja ne mogu da vjerujem da smo odigrali 90 minuta sa simonom, vucinicem i jovetom, i da nijesmo imali ni jedan jedini ozbiljniji sut na gol, a kamoli sansu. nesto tu opasno ne valja...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne znam odakle da pocnem.Ja sam pljuvao po Kranjcaru posle Velsa a ovo je nocas fotokopija takvog Zlatka Kranjcara.Potpuno je preslikao ucitelja.Ja sam posle Engleske pohvalio Brnovica jer ruku na srce zasluzio je pohvale za taj mec.Ovo nocas je samobistvo.
    Mozemo mi sad da imamo razna vidjenja,da smo mnogo poleceli, da smo muda belosvetska koja mogu da igraju sa svakim,da smo ovakvi,da smo onakvi al ovaj sastav moze da pobijedi Cesku reprezentaciju.Ali moze,a jos jedna kljucna rijec je sastav.Ovo nije ekipa i ovo nije reprezentacija.ovo je samo sastav,skup igraca.Nasi su izasli bez plana i vizije,kao da su se jedva skrpili na termin,a zacudo bili su u punom sastavu.Izasli su da vide sto ce Ceska da uradi pa da u odnosu na to odrede sto ce oni radit.Kakav danak neiskustvu.Discipina i organizovanost koja izbija iz ceske reprezentacije je to docekala kao slag na tortu.Realno je ovo 2-0,a stvar je u tome sto bi zasluzeno bilo i da je 3-0.Sto ce to rec,mi smo izgubili ubjedljivo a opet smo dobro prosli.Cesi nisu sila,osrednja evropska reprezentacija ali njihova disciplina i tacna odredjenost ko,dje,kad,sto i kako radi, nasuprot nase promajno orjentisane ekipe izgleda Vau.Tacno su mi ka da su serijski pravljeni.Svaki je mali, nabijen i brz ka metak.
    Rosicki je doktor fudbala.Pregled igre i pas su mu savrseni.Greote sto ima 31 godinu i sto se onoliko povredjiva.Predavanje bi mogao da drzi Mirku i Stevanu .Pa kaze Jarosik.Kakav zmaj od igraca.Da sam ja trener onoga bih vodio sa sobom u svaki tim.Znaci Gatuzo koji zna 3 puta vise fudbala od Gatuza i jedno 6 puta je brzi.Nije bas frenetican kao on al i ovo je vise no dovoljno.Pravi mi je vitez.Samo ga zamisljam na konja sa macem i stitom.Ukapa mi se perfektno.Kladim se da zivi nedje u nekakav dvorac u neku sumu u Cesku.
    Po meni jedini krivac za ovo nocas je Brnovic.Sto veli Recordare,ovo na pes ne prolazi,garantovano ne prolazi.Igramo sa 3 spica a ne napadamo.Secate se kako je Murinjo reka prosle godine novinarima,vi mislite ako ekipa ima jednog spica da igra defanzivno ili tri napadaca da igra ofanzivno.E pa evo primjer iz prakse.Slobodno u odeljak,kako ne treba igrati sa 3 i vise spiceva.
    Nismo dosli da se branimo,dosli smo da im damo gol.Najveca laz koju sam cuo.Igraju tri spica mi ne napadamo.Nisu htjeli posteno da napadnu Cesku.Vjerovatno su se bojali kontre.Pa cemu onda trojica naprijed ako nece da se napadne?Zasto onda oslabljena sredina? U svakom momentu sam imao osjecaj da bi nasi da su krenuli u neki jaci presing dali gol.
    Totalni fijasko od taktike.Ne znamo ni sami sto igramo.Vise nego ocgledan nedostatak uigranosti i odsustvo ikakvog plana naprijed.Rastimovanje najstrasnije.Imamo 3 spica i Simon sa njima koji se mijenjaju na zilion pozicija a nidje ideje sto i kako treba da se odigra a kamoli smislene akcije i organizovanog napada.
    Kad je pocela utakmica dozivio sam flashback.Mislio sam da je septembar i da igramo protiv Velsa.Napad odsjecen,organizator igre na sluzbeni put,ideje spavaju.Ne moze Pekovic,za kojeg imam samo takve postovanje koji je klasicni kvarisa, da se tako izrazim, igre, da iznosi loptu. A teoretske sanse nema.Znaci bez sredine,napad odsjecen.Isto kao u Velsu.
    Bonja nije kriv ni za jedan gol.Savo Pavicevic je bio indisponiran nocas.Savic,za koga sam se najvise bojao da bi moga pogrijesit,odigrao je bez greske.jos jedna njegova fenomenalna partija.Jovanovic ka Jovanovic.Pekovic Profesor doktor bre.Drincic jos jednom potvrdio da nije za prvih 11.Simon gospodin isto.koliko samo potencijala ceka u onome igracu.Ceka jos jednog raspolozenog igraca da eksplodira.Damjanovic nidje veze.Jovetic,Jovetic,Jovetic balerina.Mene nisu jasni oni potezi petom,on kako dodje ovamo vise lici na balerinu no na igraca,sve neko kilavljenje.Mirko,po***** mu se na to zvanje kapitena.On,kapiten,on je nula.Ja njega zastupam ka da mi je iz kuce.Bas sinoc sjedim s nekim ljudima i veli mi jedan momak evo vidjeces Mirko Vucinic ce sjutra bit najgori igrac na utakmicu a Ceska dobija 1-0.Ne slozih se bas,pravo da vi recem.A blizu je bio. I ne samo to,i prije,cesto ga ljudi napadaju ja ga branim.Medjutim ovo iz zadnjih par utakmica je kriminal.Stoji onamo s rukama na kukove,ima li sto odvratnije od toga,i gleda minut kako vrte dvojicu nasih ka na poligon i nece da pridje.Svatam ja svu frustraciju i da mu je preko kurca u tom momentu svega i da fizicki vjerovatno ne moze toliko da istrci,ali to je reprezentacija,tu nema brale moj ruku na kukove i gledanja no trk svih 90.Zove me djedo posle utakmice i zajebaje se veli:Jesu li dodili Vucinic i Jovetic iz Italije nesto ih ne vidjeh?
    No dobro.Igraci tu nisu nista krivi.Kriv je samo trener.Da je ekipa skolpljena i organizovana kako treba ne bi bilo nista od svega ovoga sto im zamjeramo.Jer organizovanost daje produktivnost a ona nas lisava ovih frustracija.
    Vele mi ljudi kako moze bit trener kriv sto svi igraci igraju lose.U tome je poenta,ne mogu svi oni da ne znaju,nije to 11 idiota no su to normalni igraci no ti ne umije s njima.
    Gledaj sad najvazniju stvar.Vele ljudi sto Mirko misli,da je car u reprezentaciju.E ne da misli no jes.Po desnoj nas i ne gaze toliko al polijevoj nas raznose jer Capitano drzi ruke na kukove.Da bi se to sprijecilo uvodi se najgluplji igrac koji je ikad nastupio za CG repku.Apsolutno mi nije jasno kako je onaj covjek profesionalni fudbaler i koga je on to zajeba pa igra u Rumuniju.Da bi kapiten moga da ladi muda uvode se dva beka na jednu stranu,e dje to ima?Ono ne znam u koji je bilo minut,60 i neki cini mi se.U tom trenutku sam zna da je utakmica ugasena jer svaki napad po toj strani je gubljenje lopte.Sto se dalje desava.?Juri se rezultat jel? Znaci treba napadaca novih,treba jedan Beciraj koji bi razgrnuo onu cesku balavurdiju,treba jedan Delibasic koji bih ih pogleda i reka momci ja cu sad go da vi dam.ALi oces.Koga sad izbacit?Mirka?U to se ne smije.Jovetic ista stvar.Zato se kukavicki izvodi Simon jer njega mogu da izvedu a koji vise valja no ova dovjica ovakva kakvi su sad, zajedno i to u 88 minut.I posle onog gola za 2-2 daju se ukupno 5 minuta Andriji Delibasicu.Muda nema Brna da zamijeni Mirka.Neka je najbolji igrac i on je sposoban da izadje.Jedan Zverotic koji je motor i spas ekipe se drzi na klupu.
    Pet trenera imamo u strucni stab i izlazimo sa harakiri taktikom.Da me jebes to ne mogu da svatim.To je blamaza.
    Ako se ne dozovu upamet i nesto radikalno ne promijene u svom pristupu utakmicama,ovo velim za trenere, a to se ne moze za 5 dana nema cemu da se nadamo.Vjerujem u ekipu jer uz normalnu taktiku i s pravom raspodjelom duznosti sto ko treba da radi i bez ruku na kukove mogu da se daju ta dva gola pa nek oni postave ne autobus no Empajer stejt bilding ispred gola.Iako ce bit krvavo. Treba da odigraju najtezu utakmicu u zivotu da bi to postigli a moguce je.Jer ova ekipa s normalnim trenerom a ne Brnovicem pripravnikom je jaca od Ceske.
    Sredinu jaku sa Zverkom,Miloradom i Simonom.Ispred Mirka i Jovetu.I Ispred njih Delibasic.
    Vjerovatno sam ima ja jos nesto da recem no se ne secam sad ai ovo je vala dosta.Ne vjerujem ni da je ovo procitalo bez dvoje troje.Ovi moji pretplatnici a ostali nista.Ne bi ni ja da ga ja ne pisem.
    Last edited by TheLucas; 12-11-11 at 01:35.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Page 879 of 2251 FirstFirst ... 37977982986987587687787887988088188288388992997913791879 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)