Ja znam 1000% da ce Milorad dobit zuti, za ostalo nisam siguranMislim da mi prvi dajemo gol, pa onda samo da ga ne primimo do kraja.
Ja znam 1000% da ce Milorad dobit zuti, za ostalo nisam siguranMislim da mi prvi dajemo gol, pa onda samo da ga ne primimo do kraja.
treba igrat da ce dobit karton, 2.4 kvota na unibet![]()
3-1 za Cehe.
..a brao ti se PrijeLijek neno 8-0...1-2 pobjeđujemo![]()
ma kakvi, malo golova ce biti, ne mogu nam cesi dat vise od jednog nema sanse... pa zar je neko lud odje da misli da ce njihova sredina rosicki-plasil da igra samo naprijed, i ostavi jovetu, mirka, simona i andriju protiv njihovih stopera i bekova. nijesu oni ludi, znaju da ako smo dali engleskoj dva gola, mozemo i njima, a mislim da ce njima bit najbitnije da ne prime go kao domacini, i cak mozda ce oni nas cekat na kontru, a ne mi njih, jer tu su najopasniji. poziciona igra im je prilicno losa, ali na kontre su krvnici. u svakom slucaju ocekujem 0 0, ili eventualno 0 1![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
ovo moje vam je dojava hahahahhahha
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Struja ce da nestane u 33.minut...
-------------bozo-------------
--pavicevic--savic---basa--jovanovic--
-----zverotic---pekovic---novakovic---
-------------jovetic-------------
----vucinic------damjanovic-----
formacija za rasarafljivanje ceha.
Montenegro to score a penalty 13.00![]()
Cus lagana pobjeda,sto vi je ljudi polako te..Koja je muka!Remi da izvucemo puna kapa.
ako neko zna neki sajt na koji ce bit ceska-cg live neka pastuje link, da dam jednom amerikancu![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Moja prognoza 1-2 iz iksa.Strijelci Mirko i Simon na dvije asistencije Jovetica. A?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Nijesi los,nijesi los.Mada moze to i bolje,mnogo bolje![]()
Biće nam posa' kad Česi zavuku jedan u prvi minut kao Litvancima, pa padnu sve "prognoze" u vodu...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kako me nerviraju ove prognoze,uhh....idem nedje da se opjanim
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Prvo i osnovno, vodja orkestra Pekovic dobija zutia mi dobijamo 0:2
![]()
Treba biti umjeren i oprezan u vezi prognoza za mecNije Ceska neka lijeva reprezentacija pa da se licitira koliko ce joj se golova dati. Samo polako, kvalitet je tu, timski duh takodje. Borbenost nece izostati.
Optimista sam i ja naravno, ali umjereni. Neki remi sa golovima bih potpisao odma', sve preko toga je ..... uh! :devil:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks