Bozo majstorski.
bozo sminko, kralju najveci...
Bozo majstorski.
Bijo si poziw koi se neodbija
100 najtalentovanijih igrača do 21 godine na svijetu, Stefan Savić na listi 84-ti.
http://www.101greatgoals.com/don-bal...otball/114380/
Ja mislim da su nasi kadri da ih zgaze tamo i da ce im,Cesima,najvjerovatnije tako i bit iako su nasi dosta oprezni u izjavama,sto je i normalno jel.na ove online kladionice vidim x2 je preko 2.ko igra online eto mu fina prilika jer sam ubijedjen da mi tu utakmicu ne gubimo.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Taman sam krenuo da okačim. Inače nema rangiranja na listi valjda,nego su samo tako pobrojani. Za primjer iz BiH ima samo Miralem Pjanića a iz Srbije Ljajić.Koliko vidim iz Hrvatske nema niko(bez ako nije tu kakav naturalizovani Brazilac). Koliko su veće države u pitanju od nas i imaju samo po jednog predstavnika. Da ne pominjemo klubsku infrastrukturu.
84. Stefan Savic, Manchester City, 20. Was rejected by Arsenal after a trial but made a 6 million pound move to Manchester City in the summer. Is a crucial member of the Montenegro side and scored two goals against Albania in August.
Zanimljiva mi je izjava Sava Pavićevića kad ga je Šofro pitao koliko im znači to što rade na treninzima reprezentacije.
Sjajno je što se iz njegovog odgovora “ma samo da smo zajedno svi” čita koliko su momci kao braća i koliko je pozitivna atmosfera koja vlada među njima. To je ključna stvar i jako me raduje... Vjerujem da te stvari znaju da prevagnu u fudbalu, kad se momci bore jedan za drugoga i kad igraju kao pravi tim.
Sa druge strane taj odgovor ukazuje da se nešto nisu pretrgli kad je taktička priprema u pitanju i postavka igre u odnosu na protivnika... jer da jesu sigurno bi i to napomenuo...
Nadam se da sam samo pretjerano skeptičan, šta da radim ne mogu više da dočekam utakmicu...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Koliko penala je svirano u korist Ceske ono je smijesno. Nadam se da im Etkinson nece bas lako svirat penale.
Sanjam sinoć kako vodimo 3:1 i kako govorim "vodimo 3:1, a ja sam sanjao da ćemo dobit 5:1, je li ovo moguće?".
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
zvao me jedan drug kojem sad firma nudi kartu za zapad 35 eura da je uzme pa me zamolio da mu se raspitam koliko je moze prodat (totalni je laik za sport).
sto mislite oce li moc za 50, ako ne barem taj trosak od 35 da izvuce? posto veli da mu javim do 1 valjda treba da im javi sto je odlucio.![]()
A što nama navijačima niko ne nudi tako karte no tim fucmutima![]()
Da bačim neku prognozu pa da se ne javljam do subote.
2:1
Sve bolje od toga ću prihvatit' sa osmijehom i još sedam litara piva.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
da bacim i ja jednu
0:0 poluvrijeme
0:1 kraj
xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ma opustite se ljudi. Dobijamo 2:0, strijelci Jovetic i Vukcevic. I Pekovic zuti dobija![]()
1-1 prvi mec, drugi taman koliko nam bude trebalo 0-0.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks