"Savićević: Plasman Crne Gore na Euro 2012 bio bi uspeh i srpskog fudbala."
-Naslov u Blicu :burp:
Svi u odbrani imaju po zuti kartoni i bice im dosta tesko da se cuvaju tog drugog zutog. Mislim da je jedino Savo cist sto se kartona tice.
Last edited by filip__pg; 08-11-11 at 13:06.
Inache, shta mislite u kakvoj bi formaciji CG trebalo da igra? Moj predlog je sledeci: Bozovic;Dzudovic,Basha,Pavicevic,Jovanovic; Savic, Pekovic,Jovetic,Vukcevic,Vucinic; Delibasic/Beciraj
Deserve's got nothing to do with it.
ja vam garantujem da sam trazio makar 3 Federerove izjave o Djokovicu, koje sam procitao na Blicu, ali ih nijesam nasao ni na jednom drugom inostranom sajtu, oni imaju uvijek "ekskluzive" :P
Spoiler
Popih, no je s česme a ta voda izvire u okolini Podgorice koja se nalazi još uvijek u Crnoj Gori, a to će se pogrešno protumačit, pa nemoj nikom o tome.
On topic:
Izvor: cg-fudbal.com
Crnogorci u inostranstvu
-------------------------------------
GOLMANI
Miroslav Vujadinović (Vlaznija): Utopio se u sivilo svog tima, tri puta savladan u remiju 3:3 protiv Bilisa.
Srđan Blažić (Panaitolikos): Ustalio se na golu svog tima. Nesavlada u remiju 0:0 na gostovanju Ergotelisu.
Pavle Velimirović (LKS Lođ): Izrešetan na svom terenu od strane igrača Ruha koji su ga savladali čak četiri puta.Lođ deklasiran 0:4.
Branko Grahovac (Ocelul): Ostao nesavladan na gostovanju Panduriju. Šampion se varaća u formu pobijeđen Panduri 1:0.
O D B R A N A
Bracan Popović (Vlaznija): U igru ušao u 56.minutu. Dobio žuti karton.
Blažo Rajović (Fljamurtari): Standardno dobar u svom timu. Odigrao svih 90 minuta a Fljamurtari remizirao na svom terenu protiv Apolonije 1:1.
Mijuško Bojović (Šarloa): Igrao svih 90 minuta u pobjedi Šarloe nad Lomelom 1:0. Šarloa grabi ka vrhu i povratku u elitu.
Saša Balić (Inter Zaprešić): Kao i njegov tim i Saša je u lošoj formi. Inter poražen na svom terenu 3:0 od Splita. Dobio žuti karton.
Nikola Vukčević (Etnikos): Igrao svih 90 minuta u remiju na gostovanju Enosisu 0:0.
Stefan Savić (Mančester Siti): Odigrao 90 minuta na gostovanju Kvins Park Rendžersu. Siti slavio 3:2.
Dejan Boljević (Smederevo): Igrao cio meč u kojem je njegov tim remizirao bez golova protiv Rada.
Aleksandar Radović (BSK Borča): Zamijenjen u 65.minutu u duelu sa Partizanom u kom je šampion Srbije slavio 1:0.
Nikola Čelebić (BSK Borča): Igrao cio meč protiv Partizana.
Stevan Reljić (C.Zvezda): Zamijenjen u 65.minutu. Pružio ješ jednu dobru partiju.
Ivan Kecojević (OFK Beograd): Igrao cio meč protiv Crvene Zvezde.
V E Z N I R E D
Milorad Peković (Grojter): Naš reprezentativac neće po dobru pamtiti gostovanje Sent Pauliju. Prvo je u 75.minutu dobio žuti karton da bi nakon samo šest minuta zaradio još jedan žuti karton i bio isključen iz igre. Grojter je i sa igračem manje uspio da dođe do boda pogotkom u 90. minutu.
Darko Marković (Ujpešt): Igrao svih 90 minuta na gostovanju Fehervaru. Ujpešt deklasiran 0:3.
Mladen Kašćelan (LKS Lođ): Bez značajnijeg učinka u porazu od Ruha 0:4.
Vladimir Boljević (Krakovija): Nakon lakše povrede ponovo na terenu što se odmah dalo primijetiti po igri Krakovije koja je zabilježila prvi trijumf u prvenstvu. I to kakav trijumf protiv najvećeg rivala Visle 1:0.
Marko Vešović (C.Zvezda): Jedan od najboljih u svom timu u pobjedi nad OFK Beogradom 3:1.
Nikola Drinčić (Krasnodar): Igrao svih 90 minuta u porazu od 2:0 na gostovanju Tereku.
Mitar Novaković (Amkar): Standardno igrao svih 90 minuta na gostovanju Spartaku iz Naljčika. Amkar poražen 2:1.
Asmir Kajević (BSK Borča): Igrao svih 90 minuta protiv Partizana.
N A P A D
Ivan Vuković (Hajduk Split): Postigao vodeći gol za Hajduk koji je sa 3:0 porazio ekipu Varaždina.
Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb): Strijelac odlučujećeg gola protiv Zagreba.
Marko Šćepanović (Pečuj): Pečuj spustio tri boda na gostovanju Honvedu 1:1. Šćepanović igrao cio meč.
Bojan Božović (Siofok): Ušao u igru u 65.minutu ali je već bilo kasno za preokret. Siofok poražen od Kečkemeta 3:2.
Vlado Gluščević (Hapoel Haifa): Nakon gola u prošlom kolu i u ovom kolu pogodio i donio važan bod za svoj tim. Hapoel Haifa remiziralo na gostovanju imenjaku iz Rišon Leziona 1:1.
Stefan Denković (Hapoel Haifa). Po ustaljenom običaju u drugom poluvremenu partner Vladimira Gluščevića u napadu Hapoel Haife. Ušao u igru u finišu meča.
Stevan Jovetić (Fiorentina): Fiorentina poražena u Veroni na gostovanju Kijevu 1:0. Jovetić nije mogao da učini bilo šta da spriječi poraz Fiorentine.
Radomir Đalović (Amkar): Ušao u igru u 46.minutu ali bez zapaženog učinka igaro drugo poluvrijeme.
Miloš Đalac (N.Pazar): Ušao u igru u 66.minutu. Novi Pazar igrao 1:1 na gostovanju Metalcu.
Andrija Delibašić (Rajo Valjekano): Igrao do 68.minuta. Njegov tim savladao 4:0 Sosijedad.
http://cg-fudbal.com/2011/11/07/ucin...lac-4-11-6-11/
Last edited by amnesiac; 08-11-11 at 13:28.
Dick Laurent is dead!
Oceli mi ko rec jel slobodan ulaz na trening nocas ***** mu mater?![]()
Vala i Dejo mlati bez-veze,mora da je gledao pjedsjednikov intervju pa dobio inspiraciju..pii
Last edited by Montenegrino-CT; 08-11-11 at 13:37.
Vazhi se
Originally Posted by Amnesiac
Prosto je grijeh kako covjek nikad ne dobije shansu da brani u vecim klubovima. Izuzetno sposoban i siguran golman. U Standardu je bio zamjena gorem od sebe, a sad vidim da su ga opet uvalili nekom nizerazrednom timu. Katastrofa. Mogao bi komotno da brani i u najjacim ligama. Znam nekoliko golmana u Premiershipu koji bi mogao da nauci poslu. A pogotovo italijanska liga sa njihovim odbranama bi mu odgovarala. Ne znam shta je u pitanju-da li losh manager, da li to shto se za njega ne zna(ali opet,chim je presao u Standard, i tamo branio dobro kad god je dobio shansu, to znachi da se za njega saznalo), prosto ne znam...Originally Posted by Amnesiac
Shto se tice reprezentacije,on je po mom misljenju vec sad bolji od Bozovica, jer je uigraniji, ali dobro, Bonji se mora isposhtovati ovo za barazh.Ukoliko se kvalifikujemo, mislim da je Blazic bolji izbor za Evropsko.
Last edited by Recordare88; 08-11-11 at 14:39.
.
Ljekar ceske reprezentacije kaze da nije siguran da li ce Ceh i Baros igrati u petak (Ceh ce morati da nosi masku minimum mjesec dana).
Markouskas, zovi FSCG (445 600) i pitaj, mada sumnjam da ce ti se neko javiti.
Prvu utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2012. godine između Češke i Crne Gore sudiće ugledni engleski sudija Martin Etkinson. Asistiraće mu zemljaci Piter Kirkap i Majkl Malerki, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Endri Mariner, takođe iz Engleske.
Etkinson je rođen 31. marta 1971. godine u Lidsu, a karijeru je počeo 1998. godine kao pomoćni sudija. Glavni sudija je postao 2003. godine kada je počeo da sudi mečeve engleske Konferencije. Iste sezone biva uvršten u listu nacionalnih engleskih sudija, da bi već dvije godine kasnije dobio priliku da sudi utakmice Premijer lige. Zvanje FIFA sudije stekao je 2006. godine.
Njegova internacionalna karijera imala je vrtoglav uspon - nakon samo godinu dana suđenja u Intertoto kupu i utakmicama mlađih kategorija, Etkinson je uspio da se nametne i zasluži mjesto na listi sudija za Kup UEFA. Od 2008. godine nalazi se na listi sudija za takmičenje po grupama Lige šampiona, a već 2009. godine promovisan je elitnu kategoriju sudija čime je dobio priliku da sudi i u nokaut fazi najvećeg evropskog klupskog takmičenja.
Etkinson je već jednom sudio našoj selekciji i to 28. marta 2009. godine u Podgorici, kada je Crna Gora poražena od Italije sa 2:0.
Češka - Crna Gora
Datum: 11.11.2011.
Početak: 20.15 h
Delegat: Kristijan Šmelcer (Austrija)
Sudija: Martin Etkinson (Engleska)
Prvi pomoćnik: Piter Kirkap (Engleska)
Drugi pomoćnik: Majkl Malerki (Engleska)
Četvrti sudija: Endri Mariner (Engleska)
Posmatrač suđenja: Laslo Vagner (Mađarska)
http://www.portalanalitika.me/sport/...-etkinson.html
Pregadni Etkinson. Kad god ga vidim na tv sve mu po spisku psujem zbog onoga protiv Italijana! No dako se sad iskupi
Uh, jos tri dana...
U fudbalu je najnezahvalnije po svim aršinima biti golman. I to nema veze što će te svako pljuvat ako kiksaš. Naime, za štopere ima dva mjesta a ponekad i tri ako jedan umije uskočit da igra beka. Bekovi obično mogu igrati na više mjesta (krilni igrač sredine a defanzivniji i štopera a poneki mogu i beka na drugoj strani). Igrači sredine takođe imaju jedno tri mjesta koja mogu pokrivati, a napadač najmanje dva. Nažalost, niko ne igra sa dva golmana. Biti standardan golman u klubu je najteže. Sreća naša što smo uvijek imali talentovanih golmana. To najbolje vidiš po Srbiji koja ima taj problem konstantno i to odavno. U nekadašnjoj državi prvi golman je bio Grbljanin Ivica Kralj koji je, iako nije baš bio neka klasa, bio bolji od najboljeg iz Srbije Aleksandra Kocića. Pa i prvi meč Srbije od dobijanja nezavisnosti (ups!
) je branio Beranac Dragoslav Jevrić. Sad se pominje Cetinjanin Boban Bajković. Ovo poređenje sa Srbijom je čisto poređenja radi samo da dokažem da smo uvijek imali golmanskih talenata što nije baš lako sa 620 000 stanovnika. E sad, strašno me je strah od Bonje jer je krivac za oba gola protiv Švajcaraca i ne bi valjalo da kiksa protiv Čeha. Ukoliko se to (kuc kuc kuc) desi, onda nema sumnje da u revanšu šansu treba dati Blažiću.
Dick Laurent is dead!
A kuku... Dje Etkinson, majku da mu *****. Bice zutih da pljusti ka' kisa.
DICIOTTO
Neko kaze mora se pamtiti Bonjino spasavanje na Vembliju, kuci protiv Welsa i Swiss. Mora i svaka mu cast, al ipak ako kome treba da je konstantan u timu da bi imao rutinu to je golmanu. Tako da ako prodjemo na EP,a Bonja i dalje ostane u Videotonu i bude rezerva, mislim da bi trebalo da Balazic dobije sansu
Samo da nasa sredina odradi posa....po meni ce kljuc biti u nasoj sredini, da drincic i pekovic uz pomoc ostalih odrade distribuciju lopte i prelaz iz defanzive.....samo bez panike...Molio bih medije da ne sire tenziju ova zadnja dva dana...to nam nista ne treba a to se sve prenosi na igrace.
a dje englez gadni...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
mislim da ce mediji da uslise tvoju molbu, posebno blic i sl.
plasman crne gore je uspjeh i srpskog fudbala. to dejo nidje nije rekao nego novinar je to konstantovao kroz pitanje a dejo je rekao samo da su neki nasi igraci igrali u srpske klubove, oni to napisu tako cisto da bi dizali tenzije ovdje. ja vise i ne citam srpske novine jer sto se tice crne gore sve lazu samo da bi bilo tenzija.
evo primjer mada je malo van teme. pita me prijateljica iz bg koja ima kucu u tivtu , kako je procitala da vode nema nikad u tivat a ona je tu mjesec dana i nikad nestala nije. samo sam je pitao jel to procitala u srpske novine i ako jeste da samo lazu o nama. kad posle par dana ona mene e u pravu si opet sam to procitala u vecernje novosti i ne moze da vjeruje da tako lazu.
ocu da kazem to je ta negativna propaganda da oni ne dolaze ovdje, da nama sto gore bude. pa sjetite se samo ajkula, meningitisa i uvijek nesto po njihovim novinama.
tako da je i ovakav naslov da bi se malo bacila spica ovdje kao i onaj da je veci srbin od vecine srba.
stoga predlazem svaki takav i sl naslov ne treba ni komentarisati nego procitati i posle kao da ga i nije bilo
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Upravo tako. Zato i kazhem da je vrijeme da Srdja dobije shansu, ako ne odmah u barazhu, onda definitivno u onom shto posle njega slijedi(da ne malerishem shto je to).
Mada i dalje mislim da je shteta shto ne igra u boljem klubu. Recimo, golman Sunderlanda Mignolet(uzeh ga kao primjer jer je igrao u Belgijskoj ligi isto kao i Blazic). Blazic bi mogao da ga uci igri. A ipak, ovog zapade Sunderland a ovog Panelijekos(ili kako god se zvao klub).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks