Treba mi informacija...Koliko kosta metar gorskih drva(iscijepanih)??Unaprijed,hvala.
Treba mi informacija...Koliko kosta metar gorskih drva(iscijepanih)??Unaprijed,hvala.
KIa,mazda
sjeba je i sebe i auto, treba je prvo sačekat da mu ga raskače pa onda pobjeć ako je tako htio,ili platit te pišljive 20e
Ali onda ne bi bio bahat u strahinjića bana. Čudi me da ovo još niko nije izveo kod nas ispred nive vice, marketa, griniča eto da bude mangup :/
dje se ima trgovat ovo gumeno, desno te je? ima sam jednu al je stajala na sunce svo ljeto i pregorela je, sva je u komate. ovo lijevo mi ne treba
![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ko će mi reć od vas stručnjaka, koja može biti dužina poluosovine na peugeota 106, 93-će, 1.0 motor? Desna je u pitanju. Hvala unaprijed![]()
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
pranje injektora gdje?koliko?ili kupovina novih?gdje,koliko?fiat bravo 1.6 16v
U PG, 10 eura komad.
069 015 527
TAKUMI
A sta mislite o Audiju A4 2002.god 2.0 benzin? Je li preveliki potrosac,moze li kud? Kakvi su ti motori,i jos nesto ako znate o njima...?
meni ponekad auto ujutro na prvo paljenje zeza po malo , kao da neka svjecica zeza, pa ono kao da radi na 3 cilindra ili nemirno ...
chim se malo ugrije , radi super , isto tako i na plin radi perfektno ...
svjecica imam 8 tako da ne znam nebi treblo da su one a i NGK su koje su deklarisane na 80-100k km a predjeno je mozda 30000 sa njima , kablovi na oko su ok, ne trosi auto ulje da bih rekao da se maste jer pusta ulje...
kolika je vjerovatnoca da zeza pumpa od goriva ili dizne da su malo zaprljanje (jer sam i prije imao malo problema da nece da povuce na nize obrtaje 1500-2500 kako treba)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pa to auto ispod 4 iljade obrtaja ne moze nikud![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Dizne mogu, ili fals vazduh.
TAKUMI
:dejection: mici plin iz auta, ustedu ti pojedu popravke
Nove svjecice, novi kablovi (u kompletu) keshni i vozi bez problema![]()
pa da znas da do 3500rpm je nesto tu i tamo , ali posle toga je drugi auto
da kucnem nema nekih kvarova i popravki , ni ovo nije strasno , tih 2 min se moze vazda sacekat , al eto volim da bude sve 100% ispravno
ps. na plin bash radi kao sat , no na bengu zeza![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sta misliste o Sahovicima kao majstorima. Htio sam da uradim veliki servis za megane 2? Kako mi rekose troje, zadovoljni su. Oni kupuju djelove za koje daju pismenu garanciju 60.000 daju ti njihovu knjizicu, fakturu, pecat... ?
Last edited by GaD; 08-11-11 at 13:59.
meni su natezac krivo staili bili pa je samo pola kajisa prelazilo preko njega...kako se to nije skinulo niko ni dan danas ne zna...
vlado i dragan velimirovic na stari..ako oces broj reci...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kakav je vlado...kad sam bio da mi zamijeni termostat...
Pricam ja: a to bih ja uradio nego da kupim kljuc 8 i ostali alat jeftinije mi ispade ovako
VLADO: Koji kljuc?
JA: 8
VLADO: Na kur*c te nosam
Njak Njak Njak
AHAAHAHAHHAHAHA bio sam juce do njih da mi vide nesto...manito dovijeka![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks