A igrace u baraz i bez nosa. Mora.
A igrace u baraz i bez nosa. Mora.
http://www.sportovninoviny.cz/zpravy/cech-si-zlomil-nos-a-jeho-start-v-barazi-o-me-je-ohrozen/711114
Evo i cesi izbacili da je Ceh upitan radi povrede nosa za meceve protiv nas.
Znali iko sto je sa Basom widjeh da ga nije bilo u protokolu nocas ?
sto rece kolega ako bude branio na sta li ce licit taj coek ima samo oci da mu se vide
basa je povrijedjen ali bi trebalo da bude spreman za cehe
Momci, čo'ek ima 20 godina.
Kakvih 7-8 kila, treba mu 7-8 godina da bi bio vrhunski centralni bek. I nemojte da mislite da su momci iz QPR-a rođeni prekjuče i da ne umiju da igraju, ubace loptu u šesnaesterac ili daju go. Pa eto vam ih svi najbolji centralni bekovi na planeti pa im prođe lopta kroz noge, neko da go, naprave penal, dobiju crveni, protivnik ih pojede...
Polako.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
vesovic odigrao cijelu utakmicu u zvijezdi . reljic je zamjenjen kasnije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Djalovic strijelac za Amkar.
Bijo si poziw koi se neodbija
volis da cacenes djala pa volis![]()
Daj ne zajebavaj, covjek ne igra ekonoma no spica. Da nema minutazu pa da kazes neka ga, ali ovo je bolesno.
Bijo si poziw koi se neodbija
izgleda da dzudo nije bio ni na klupu...
Pa kako će bit kad je povrijeđen!
Ali biće spreman za Čehe.
Mladi crnogorski reprezentativac Marko Vešović i ovoga puta je bio među boljima na terenu,
blic
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kad ce bit karte pustene u prodaju za utakmicu u pg zna li ko?
Pazi,niko ne kaze da on nece postat vrhunski stoper i tacno da mu treba koja godina da stekne iskustvo,ja mislim dosta manje od 7-8,jer je jedna od njegovih glavnih prednosti to sto je inteligentan i brzo uci...ali i tad ce mu trebat jos koje kilo jer tesko da mozes sa njegovom visinom i 70 kg u Engleskoj igrat stopera.Primijetices da on u stvari kod prvog gola juce nije nista pogrijesio,nije se lose postavio ili nesto slicno,vec ga je Botrojd jednostavno odnio i tako je bilo tokom citave jucerasnje utakmice.I precku je pogodio pored njega na isti nacin.I protiv Volverhemptona u kupu je imao slicnih problema.To je jedina veca slabost koju ima,bar kad je Premijer liga u pitanju.
Svakako da ovo ostalo nece bit dugorocni problem sto se njega tice,nego me malo brine njegova trenutna nesigurnost pred ovaj dvomec sa Ceskom.
Last edited by GreatMontenegro; 06-11-11 at 14:32.
Ako cemo iskreno ono kod prvog gola je bio cisti faul nad Savicem jer je onaj crnac citavo vrijeme drzao ruke na njegova ramena pa se kasnije samo odgurnuo i glavom dao gol.
Ja nesto ne kapiram, dje mislite da igra Savic protiv Ceske?! Ako su Dzudo, Basa i Savo tu, onda Stefan ide na klupu koliko ja shvatam.
Dzudo ide na klupu. Ne moze Savic na klupu, nikako. Ili ce Savo na klupu, pa Savic desnog beka da igra.
DICIOTTO
Mislim da ako oni svi budu zdravi da ce Stefan na klupu poc, radi iskustva Dzuda, Basha je nezamjenljiv a Savo kad je fit mnogo doprinosi igri reprezentacije.
Naravno da mozhe i Savic igrat i shtopera i desnog beka sad odma ali moguce da ce ic na to iskustvo i ova 2 mecha sa Chesima.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks