Sipat cu opet kad kupim destilovanu pa vam javljam sta se desava.
Ima plin, ali se ne koristi 2 god, ne radi, trokira, ne vuce i gasi se auto cim mu se da gas (pri saltanju u vecu) na malim obrtajima.
Ima li ko iskustva sa ovim, ili necim drugim da mi preporuci??
http://www.top-shop.me/fix_it_pro_xt...=4&main=&pcs=2
..neko me kljucem ovjerio, ruka mu se osusisla...al nije duboko, povrsinski. Pomagajte!
Imaš više razloga:
- Uglavnom svi i preporučuju paljenje na benzin dok se malo voda u sistemu ne zagrije, pa se tek onda prebaca na plin jer mu zagrijana voda služi da plin prelazi u gasovito stanje tj stanje u kakvom treba da bude da bi auto normalno radio na plin ...
- Zato što ako nema ili nestane benzina i pumpa radi na PRAZNO, gorivo joj je izmedju ostalog i sredstvo za podmazivanje i hladjenje. Pumpa se ne isključuje ni kod sekventa ni kod injection sistema, izuzev K-sistema (nekad je vladalo drugačije mišljenje, tipa da treba sve isključiti jer se navodno opterećuje pumpa)
- Nije problem hladnog starta na gas samo zbog dizni, problem je što se isparivač MASIRA, stradaju membrane, jer prilikom napuštanja suda, gas odnosi i temperaturu i ledi uređaj, stvar je manje izražena kod sekventa nego kod drugih sistema, ali je i dalje problem.
- Zbog niske temperature isparavanja, talože se teško isparljiva jedinjenja koja se dodaju TNG-u zbog mirisa ili su jednostavno pratilac istog, pošto se može dogoditi da gas pređe ili bude na granici tečne faze, djelimično nastupa i problem filtracije i td..
Zato ne štedite na benzinu, pumpa je sigurno skuplja od malo benzina mjesečno..
Inače Jole preporuka je da ti se ugradi automat, koji uvjek pali na benzin, pa kada se zagrije motor do radne temperature prebaca na plin. Meni automat prebaca na 3.000 obrtaja, što znači da ga uvjek moram prvo upaliti na benzin, pasalekati u mjesto da se zagrije i krenuti. Tek kada ga nategnem prvom ili drugom prebaci na benzin.Naravno mogu i u mjesti da "stisnem gas" i pređem preko 3.000 ali nije pravilno...
Last edited by Bugi; 04-11-11 at 20:33.
Stavio sam zimske na celicne felme pa mi je auto preruznodje da nadjem rotkapa za 124?
ima li kakva led dioda jaca....koja moze na mjesto pozicije da ide...a da s moze koristiti kao dnevno svijetlo??? znaci ne mislim na ona crijeva i sl..
dje cu kupiti gume, 175/65 R14, ima li kakva akcija ono 3+1, ili besplatno postavljanje i balansiranje...
Podji kod Mrakovica na Konik...dobio je freske...ne znam ima li tu dimenziju ali probaj...
TAKUMI
Ima li ko iskustva sa ovim, ili necim drugim da mi preporuci??
http://www.top-shop.me/fix_it_pro_xt...=4&main=&pcs=2
..neko me kljucem ovjerio, ruka mu se osusisla ...al nije duboko, povrsinski. Pomagajte!
Koje ulje ide za servo za audi a4 '95.? Na rezervoaru za ulje pise da treba mineralno G 002 000. Medjutim ovo se vise ne proizvodi, sad postoji G 004 000 M2. Jeli ovo mozda sintetika, smije li se ovo usut?
Pazi, mozda nigdje ti ne gubi vodu, samo sto ona pari zbog toga sto nemas antifriza.
TAKUMI
ljudi đe da nabavim JEDNU čeličnu felnu sa 3 šarafa za Peugeota 106? R13 u pitanju. 4,5B 13 FH 3 x 20 je fabrička oznaka felne.
'ljubav je
kad znas kada da pustis sve
i podjes dalje bez nje' - Van Gogh
2.2 dizel je uzasno los motor i nikako se pokazao kod opela. Proguglaj malo....
Motor, vjesanje, elektronika, sasija...komplet auto je shit.
TAKUMI
E ovako ljudi, treba mi preporuka. Mislio sam da kupim nova kola, kod nekog od distributera domaćih, do 10-15 000, pa na rate na 5 godina. Dakle, kakva su vaša iskustva, ko je najpovoljniji i dobar sa garancijama, ko uopšte ima od distributera ovdje... Čuo sam samo da je KIA dosta povoljna i imaju dobru garanciju, ali opet nemam nikakva iskustva sa tim... Pomagajte![]()
Just to slip the skin...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks