.
Savo odigrao cijelu utakmicu.
Last edited by denxho; 03-11-11 at 21:33.
.
Savo odigrao cijelu utakmicu.
ali je igrao stopera koliko ja znam a ne desno
Signore, problem Vlaisavljeviću je po njemu često bio taj što se u našim najboljim timovima nije pružala šansa mlađim igračima pa je bukvalno morao da ih kupi od raznih timova da bi sklepao ekipu, ali je imao dosta igrača iz inostranstva i imao je dovoljno igrača da napravi bolju igru. Rezultat je takođe mogao biti bolji, ali je imao nenormalnu sreću da ima par ubjedljivih pobjeda koje su po prikazanoj igri bile potpuno nezaslužene. Uporedi situaciju prije dvije godine i sad. Imaš u prva četiri prvoplasirana tima preko 10 standardnih igrača, a liga je sličnog kvaliteta. Ova generacija je sigurno najkvalitetnija od svih. Kako komentarišeš to da ko god debituje za A reprezentaciju odigra neuporedivo bolje nego u mladoj u kojoj se sprda? U prošlim kvalifikacijama sam gledao Jovetića ovđe protiv Bugara. Čovjek se prosto sprdao. Zalaganje 0. Ove godine protiv Velsa Savić je igrao kao ispred zgrade. Zalaganje 0. Zašto? Đe je taj trener/selektor da motiviše igrače? Nema ga. Pa onaj poraz poraz protiv Izraela 5:0. Pa ove godine protiv Jermenije sa igračem više 4:1. Ma od prvih kvalifikacija se znalo da tu ljeba nema. Otkad gledam mladu reprezentaciju još krštenu utakmicu nijesam vidio da su odigrali.
Dick Laurent is dead!
ja sam vidio jednu dobru utakmicu kad sam gledao mladu reprezentaciju, mada nije ona dobro igrala nego protivnicka ekipa al je utakmica bila dobra hehe.
nema srece od toga , dokle je god on tamo dje je. a signore kako mozes da kazes za ovu generaciju da je nekvalitetna. mislim da im je svako mjesto dobro pokriveno, a to sto on ne zna da to sklopi i poveze , a uz put i da motivise to je drugo.
oni nemaju igru, nemaju pasove, sto su do sada dobili bilo je na inividualni kvalitet, a to je malo.
ne moze se utakmica igrati sa povikom. vidji ga
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jos nedelju dana.
Savo fakin` Pavićević! Jeah! Samo da se ovaj vikend pretekne pez povreda...
This time next week, we will be in Prague![]()
Ukoliko ekipa potcijeni Andoru i ne budemo imali povoljan rezultat, imaćete puno razloga da pišete. To bi bila senzacija, možda bih nakon toga napravio pres i zahvalio vam na saradnji. Vjerujem, međutim, da do toga neće doći" zaključio je Vlaisavljević.
ne mogu navijati protiv nas nikako ali mi dodje i to dosta cesto. pa nek izgube ovu ali sledece da dobiju sve sa novim trenerom.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
konacno cijela ekipa na okupu, svi spremni da igraju, vecina njih je u zadnjih mjesec dana postigla nekoliko golova... gledaju to sa ove strane, mislim da nikad spremniji i jaci nijesmo bili...
AJMO CRNA GORO !!!
Samo da budu taktički disciplinovani kao kad igraju za svoje klubove i biće sve super.
Da smanje dodire sa loptom za jedan manje. Prevashodno Simon i Joveta.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Jos ima karata za Prag za nasu tribinu, javite se u ova dva dana na PM.
http://sportal.rs/news.php?id=61870
Evo na ovom portalu Asmira Kajevica karakterisu kao jednog od 4 najtalentovanija vezna igraca srpske lige. Ovo sam izbacio iz razloga sto taj igrac po onome sto sam ja vidio definitivno ne zasluzuje takav epitet, a moj se sud donio na osnovu igara za mladu reprezentaciju, gdje je izgleda kao neki poluamaterski igrac, u najboljem slucaju. To dovoljno govori o tome kakav strucnjak vodi te momke i koliko umije da iskoristi njihov potencijal.
http://www.vijesti.me/sport/stevan-j...e-clanak-45548 odlican tekst o joveticu.
Nemam ja ništa protiv da on ostane u Fiorentini do kraja karijere, iako će vjerovatno time biti uskraćen igranja na najvećoj mogućoj sceni što po kvalitetima zaslužuje. Devedesetih godina je "bandiera" (bukvalni prevod "zastava" a slobodni "simbol") Fiorentine bio Gabriel Batistuta. Navijači su ga obožavali. U sezoni 1993/1994 on je igrao, iako standardni reprezentativac Aregentine, u seriji B. Ipak, iako bandiera Fiorentine, žeđ za trofejima je prevagnula 2000 i on napušta Fiorentinu i seli se u Romu sa kojom te sezone osvaja titulu prvaka. Postigao je odlučujući gol protiv svog bivšeg kluba na Olimpiku u posljednjim minutima meča. Nije se radovao, ali ni to nije bilo dovoljno navijačima Viole da ga ne izvižde u Firenci kad su se ponovo sastali.
Čitava ova moja priča je iz razloga što navijači (italijanski) ne cijene dovoljno što uradiš za njih. Iako 8 godina simbol kluba od toga jednu u seriji B, bezbroj datih golova, nije bilo dovoljno. Tako da Jovetić treba da odluči: Ili će ostati u Fiorentini do kraja karijere, ili će što prije napustiti klub i ići neđe đe će osvajati trofeje. Meni čak ne bi smetalo da bude ova prva opcija i da klub i grad Firenca pamte da je njihova "bandiera" bio jedan "Montenegrino".
Dick Laurent is dead!
To je to, bukvalno si sve rekao.Sve sto si rekao je istina medjutim ja mislim da je dobra stvar sto Jovetic jos ne ide iz fiorentine jos malo tamo da sazre ako moze, i da se onda ode u neki veci klub .Mislim da bi mu spansko prvenstvo najbolje leglo.A isto tako dobr je sto je Joveta na zemlji slava i pozivi velikih klubova ga nisu unistili.Tako da ja mislim da ce on vec na ljeto otici, a ovo potpisivanja ugovora je pokazatelj negove privrzenosti klubu a fiorentini da radi ugovora moze vise da ga proda.
.
Darko Suskavcevic predvidja da ce Cesi igrati tradicionalnu formaciju: dva zadnja vezna (Plasil i Jiracek), Rosicki ispred, i dva krila (Pudil lijevo, Kolar desno).
Mada je selektor Ceske pominjao Matejovskog kao zadnjeg veznog, mozda je najrealnija Suskavceviceva prognoza.
Ako stoper Rajnoh ne bude spreman, zamijenice ga Suhi iz moskovskog Spartaka.
Baros je povrijedjen, a vidim da je Lafata, drugi spic, danas igrao (takodje bio povrijedjen). Pekhart, treci, danas je dao gol, kao i onaj mali Etipopljanin, vjerovatno desni bek protiv nas.
_________
Cudi me da ovoga vise ne zovu
http://en.wikipedia.org/wiki/Václav_Svěrkoš
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Fala Kurcu Vise
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Evo Savic opet u prvi tim Sitija.Tacno se vidi da ga Mancini malo po malo uvodi da bi ga navikao na sistem igre.Od sledece godine tacno ga vidim u tandemu sa Kompanijem.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks