tacno da ga znam stidio bi se..kakvo zastidje sta je ovo ?! :mad:
tacno da ga znam stidio bi se..kakvo zastidje sta je ovo ?! :mad:
Bitno je da ide na zumbuDD ahaha
bas je simpatican momak za isutirat spicom u glavu
Novi bioskop u Podgorici - „Cineplexx“ istoimene austrijske bioskopske grupacije koja je od nedavno postala vlasnik Ster Cinemas u Delta City-ju, biće svečano otvoren 10. novembra premijerom filma „Lokalni vampir“ Branka Baletića.
Kako ističu iz podgoričkog bioskopa, „Cineplexx“ posjeduje najsavremeniju digitalnu opremu koja omogućava izuzetno visok kvaltitet slike i zvuka, a prvi put u Crnoj Gori vrata će otvoriti i 3D sale.
Prateći zabavni i promotivni programi na samom otvaranju, namijenjenim su svim generacijama budućih posjetilaca i posjetiteljki bioskopa.
„Cineplexx Kinobetriebe GmbH“ osnovan je 1993. godine i vlasništvo je kompanije „Constantin“. Od 1960-ih godina grupa je upravljala sa 25 tradicionalnih bioskopa, da bi prihvatila trend tržišta i razvila lanac sa 23 multipleksa i sedam tradicionalnih bioskopa, sa 220 ekrana širom Austrije, Hrvatske i sjeverne Italije.
- Od 10. novembra ćemo široj publici, a posebno velikim filmofilima, omogućiti potpuno novi bioskopski doživljaj i filmsko uživanje, kakvo do sada nisu imali prilku da osjete. Nadamo se da ćemo novim bioskopom u gradu zadovoljiti interesovanje publike i ispuniti njihovu želju da u Crnoj Gori, po prvi put, uživaju u digitalnoj slici, zvuku i 3D tehnici. Pored najnovijih holivudskih blokbastera, publika će biti u prilici da uživa u najnovijim evropskim filmovima i umjetničkim filmovima sa prestižnih festivala širom svijeta. „Cineplexx“ će obradovati crnogorsku publiku i direktnim satelitskim prenosima koncerata iz njujorške opere „Metropoliten“ , baletskim predstavama iz moskovskog Boljšoj teatra i prenosima sportskih događaja, što će značajno obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu glavnog grada i cijele Crne Gore – navodi iz novog podgoričkog multipleksa.
Koji je to "noćni klub" iza južne tribine gradskog stadiona? VIđeh neku mlađariji đe ulazi u onaj ulaz iznad kojeg je reklama za Školu stranih jezika. A viđeh i lijepih curica. Gotovo svaka u minić bješe.
C R N A G O R A
Mint, bivši Very Nice
hvala.
C R N A G O R A
Izlozba akademskog slikara Davida Delibasica u Galeriji "ART"(Trg Republike 1) 4. novembra u 20:00h.
David Delibašić rođen je u Nikšiću 19.08.1986, gdje je završio gimnaziju “Stojan
Cerović”. Diplomirao je na Akademiji Lijepih Umjetnosti u Rimu (2010), na odsjeku
slikarstvo, gdje trenutno pohađa magistarske studije. Dobio je studentsku nagradu
Opštine Nikšić 2010. za uspješne rezultate u studiranju. Pored slikarstva njegova
interesovanja su film i muzika.
I am the one who locks.
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
https://forum.cdm.me/showthread.php?...86#post2466586 hvala amnesiacu zanavijek na ovoj info
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Veceras u 22h S.A.R.S u Montenegro Caffe Pub ! yeah !
Da 'oce neki normalan bend dovesti..
Are you suggesting coconuts migrate?
Odlican je bio koncert S.A.R.S. Bas su fina djeca i fino sviraju i pjevaju i mojoj drugarici su cestitali rodjendan.
Ti si prva osoba kojoj se sviđela svirka, svi ih popljuvaše žešće... Ja sam prošle god bio, kad su bili u nk, tako da se ove spasih od bačanja para... Brzo će sunshine i zoster...
#fakenews
meni se svidja Mario iz Zostera![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
O dzizus.
I am so post-rock I shit sad birds.
sto je Milovicu ?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Heheheh bio mi je na stan sa saksofonistom prije par god kad su u pg bili...Totalno je izdušen lik, nije znao đe udara, potpuno pogubljen, dok je ćelo bio normalan...
![]()
#fakenews
Neka je izdusen, pusti ti to, nego kad ces me upoznat s` njim?![]()
Jedino u nk da dođeš, jer će biti i u našem pub-u...![]()
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks