sale , sto arene imaju one crne linije te mi po ekrana zamrace
Fala vi, uspio sam instalirati toga djavola, ali Extra Tv je za mene razocarenje, dje na osnovni paket ne mogu gledati italijansku, spansku i englesku ligu. Pa koji q ce mi crtaci i druga bundes liga... Bas sam razocaran.
Tu es mon héro!
sale , sto arene imaju one crne linije te mi po ekrana zamrace
Sada sam probao da zamijenim HBO za dukate i na kraju procedure pise "Greska, korisnik nije pretplacen na servis" (ili tako nesto)
Pokusao sam i preko ExtraTv menija i preko neta ali opet isto.
U cemu je problem?
Pa pricalo se o tome par postova unazad![]()
Slika mi blokirala danas 2 puta po nekoliko min tako i net sta je to?
"Štucne" ponekad signal, pa se ruter zagrcne i izgubi konekciju. Samo treba obratiti pažnju na indikatore, i ne štrakati risiver bez veze, jer s njim veze nema - sve je do njih.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
To se i meni desava, nestane net i slika se zamrzne a onda se router sam restartuje. Ja zvao 1500 i oni kazu da je do napona(pad napona).
A za HBO i dukate su mi rekli da moram prvo makar jedan mjesec da ga platim da bi onda mogao tek sledeci mjesec da zamijenim dukate za HBO, presmijesno.
Ne,ne kod mene samo ruter, Uredjaj (resiver) se ne restartuje.
I to znas kako se ruter restartuje, prvo nestane interneta, slika se zamrzne a pri tom ruter radi (treperi zelena lampica) i onda se tek nakon minuta restatuje.
je li ti speedtouch?
Bijeli-Pirelli
Sale hoces li mi ti ukljuciti Arenin paket umjesto dukata,evo nema sanse da mogu ikako?
Montenegro!!!
Evo, par dana i kod mene slika dosta često zamrzne( ovo mi se nije javljalo ranije), u periodu kada mi se zamrzne slika ne radi mi ni internet. Danas sam ih par puta pozivao, ali naravno niko se ne javlja. Kako se ovo dešava dosta često i zna da traje i po nekoliko minuta i sjutra ću pokušati da ih dobijem telefonom. U protivnom jedini način je da se kod njih u poslovnici podnese pisani zahtjev( o ovome vodite računa, i uvijek zahtijevajte da vam daju kopiju na kojoj se vidi djelovodno pečat jer vam ona može biti od pomoći ako odlučite da raskidate ugovor prijevremeno) u kojem zahtijevate od njih da vam uklone smetnje u radu ili da vam se umanji račun za period u kome sistem ne funkcioniše kako bi trebalo jer u protivnom zahtijevate raskid ugovora.
Last edited by drama; 31-10-11 at 22:34.
Ako ne mozete da dobijete call centar posaljite SMS "ETV broj_fixnog_telefona" na 1500.
@NekoIzMase
Pozovi 1500 i bice ti zavrseno.
Meni se jako cudna stvar desila sinoc. Slika se smrzla samo na jednom kanalu ali je ton redovno isao. Na drugim kanalima je sve normalno bilo. Vratim se na ovaj kanal jok slika stoji ali emisija ide jer cujem kako pricaju........
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Onda je to bilo do TV stanice koja emituje signal, jer se audio i video sa Extra TV emituju kao jedan stream.
Sto je sa Arenama,jesu li ''normalne''?Bih da ih aktiviram,al necu ako su defektne.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja sam ih ugasio prije par dana. Za dva mjeseca koliko su bile aktivne, na prste jedne ruke mogu prebrojati koliko sam puta gledao utakmicu da nije "štekala" slika, da nije išao ton pola minuta ispred slike, da nisu bile nesrazmjerno "razvučene" itd. Još bih dodao da sam za tih dva mjeseca zvao tehničku podršku nekoliko puta, jednom slao i mail, prijavljujući problem, a da ista nije uspjela čak ni da ga identifikuje, da ne govorim o eventualnom otklanjanju. Kao odgovor sam par puta dobio i to da "imam nekompatibilan televizor" :strawberry:
oce li mi iko odgovorit na pitanje ( treci put ga postavljam) sta je sa arenama te je pola ekrana prekriveno???
Last edited by Jaksaaa; 01-11-11 at 18:52.
Znaci tako.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ako imas TV sa odnosom 16:9, sve radi kako treba, tj onako kako izlazi iz studija arene.
Ako imas TV sa odnosom 16:9, sve radi kako treba, tj onako kako izlazi iz studija arene. Raniji problem je rijesen.
Kako se raskida ugovor sa extra tv-om.? Dosadili su mi, evo 3,4 godine sam koristio, ne mogu vise.
johnny - ako ne mozes da pomognes nemoj ni odmagat... pitam saleta i ljude koji znaju o tome...
ne znam da li je svima tako ili je to neki problem kod mene
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks