Boardwalk empire - brutalno.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
The Wire s1 i BMS s2 se lagano skidaju... eto tako.
Odlicne epizode i AlwaysSunny i Community. Medju najboljima u sezoni, a i sire![]()
Nekate, vas dvojica, 'e ce se ovaj lijepi topic pretvorit u jedan sa pdf-a Religija i Filozofija.
DICIOTTO
Michael Emerson iz nedjelje u nedjelju krade svaku scenu u Person of Interest.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Kakav majstor!
![]()
Last edited by Interpol; 29-10-11 at 22:41.
I am the one who locks.
o kako sam se ismijao na par epizoda druge sezone americkog office-a...mnogo dobar sitkom
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Da se upisem...
Odgledah prvu seoznu Carnivalle, i... Ne znam za vas utisak, ali gledanje ove serije je brutalan cin. Slazem se sa svima, prva sezone jeste dobra, likovi odlicni, ali gledanje vise od jedne epizode nedljejno je psihicko mucenje.
Ovo je vjerovatno samo moj osjecaj, ali odavno nisam gledao "sporiju" seriju, a sporija nije prava rijec.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja sam citavu seriju odgledao za nesto vise od nedelju dana![]()
Ja sam cijelu odgleda za 15 minuta.
★
Wilfreda treba svako da odgleda, nesto skroz novo u svijetu serija![]()
Homeland jebe keve, pardon my French.
ni once upon a time nije losa, henifer je mnogo dobra![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Jel moguce da sam docekao zanimljivu epizodu walking dead?
\\OFL•GIC
Mišljenja su podijeljena. Ja nisam preoduševljen, ali i dalje gledam, isto kao i brojni gledaoci tamo, čim je ovolika gledanost.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja nemam vise zivaca da slusam one dijaloge. Minimum pola posljednje epizode je moglo da se reze, jer niti gura pricu naprijed, niti gradi likove - samo prazan hod, da popune vrijeme izmedju makljaza sa zombijima, kojih je sve manje, a zbog kojih ljudi i prate seriju. Sigurno nije da bi saznali kakav je Dale u dubini duse, i oce li se nevjerena zena vratit najboljem drugu prevarenog muza![]()
I am the one who locks.
Meni je carski kako sa jedne strane u Homelandu imamo onoliku tenziju, a nigdje izvlacenja pistolja ili tako nesto, a s druge strane imamo seriju o zombi apokalipsi i nigdje nikakve tenzije. Razlika u kvalitetu teksta, to je to. I glume, naravno.
Cudno mi je to sto ne znam nikog, a na domacim forumima koje posjecujem su jako rjetki oni kojima se serija svidja, a u americi je toliko gledana. Oh well.
U medjuvremenu, Parker Posey i Monica Raymund u novoj epizodi The Good Wife![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks