Ja sam imao 33-ku, ali se pojavila 145/146 i rekoh, dobra makina. Poslije sam kupio 146 i vozio je malo dok u jedan servis nije ušla nova 147 i zapitah se kada ću ja ovo imati. Sda imam 147, no, vidjeh uživo Giuliettu ... :shame:
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
kao dijete sam bio zaljubljen u 155... bila je pored osnovne skole parkirana jedna siva i jedna crvena...uh..nije mi bilo lako da ih gledam svaki dana onda kupih 156
pa 159...i idemo dalje
![]()
Ja sam imao 33-ku, ali se pojavila 145/146 i rekoh, dobra makina. Poslije sam kupio 146 i vozio je malo dok u jedan servis nije ušla nova 147 i zapitah se kada ću ja ovo imati. Sda imam 147, no, vidjeh uživo Giuliettu ... :shame:
uh cuvena btcc voznja na dva tocka, zloooooooooooooooo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a cega ovo je koliko vidim na 1 tocak![]()
She is only here to annoy herself!
da al po trke na dva ;p monstrumi ................ kako njemci ispusise pa vele na kraj ovo je dtm samo njemacka auta mogu hahahahahahah
nije nos u diskvalifikovali alfu...rekose nije ovo takmicenje avionanego automobila, pa morate u svakom momentu imati makar 3 tocka na zemlji
![]()
ih ko je sve iza
Lexus proizvodi automobile, koji su tokom ove godine, najviše zadovoljili njemačke vozače.
Ovo je rezultat istraživanja njemačkog automobilskog kluba ADAC.
U istraživanju je učestvovalo 47.000 članova ADAC-a, a zastupljeno je 35 automobilskih brendova.
U okviru ovog ispitivanja, kupcima se postavljaju pitanja o njihovom stepenu zadovoljstva automobilom i uslugom proizvođača.
Ovo istraživanje smatra se ključnim barometrom potrošačkog mišljenja o vozilima u Njemačkoj.
Ove godine je prošlogodišnji pobjednik, Subaru, na drugom mjestu, dok je treći Jaguar.
Najbolje plasirani njemački brend je Porsche, na petoj poziciji.
Poredak:
1. Lexus
2. Subaru
3. Jaguar
4. Honda
5. Porsche
6. Dacia
7. Volvo
8. Saab
8. Mitsubishi
10. BMW
11. Toyota
12. Škoda
12. Lancia
14. Alfa Romeo
15. Audi
16. Daihatsu
16. Mazda
18. Nissan
19. Mercedes
20. Citroën
21. Seat
21. Land Rover
21. Hyundai
24. Suzuki
25. Peugeot
26. Ford
27. Volkswagen
28. Kia
28. Fiat
28. Renault
28. Opel
32. Mini
33. Smart
34. Chrysler
35. Chevrolet
Volvo bolji nego što sam se nadao![]()
audi nisan merdzo i vw iza alfe u njemackoj ? jaoooo nemoguceeeeeeeee
al dacia 6ta a reno na dnu.....ma da slicno i skoda - vw
mada pitanje je koji su im sve kriterijumi za zadovoljavanje korisnika
meni bitno da su mi Volvo BMW i Honda u TOP10![]()
a meni nije jasno dje nestade mjesto broj 13...lancia 12ta...alfa 14ta...
Dacia i reno.
Ovo je isto kao da neko kaze da je zadovoljniji zastavom 10 nego puntom
nije to jedini slucaj...vidji vw- skoda...
Tu se samo radi o ocekivanjima.
Kad kupujes Mercedes, ocekujes MNOGO, sto zbog istorije a sto zbog cijene. Dobijes sto si ocekivao, ili mrvicu manje i automatski si indiferentan ili blago razocaran.
Kad kupujes alfu, ocekujes da ce da crkne poslije 100 metara. Ona te odveze do kuce, tu je parkiras i automatski zoves majstora da radi generalnu i ljubis je i grlis sto ne crce na semafore da ti svi sviraju kao prosli put![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
aaaaaahahhahaha kako god u sred njemacke je ispred merdza i audija hahahahahahhaha ou yeah **** yeah iiiiiiiiiiiiiiiiiidemooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooo
cek cek cek mazda iza alfe?!?!?1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahaha buahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahaha grrgrgrgrgrgrgr krklj krklj kkrrkrkrkrkrlrjrrkrkkr ugushih se
bijela gullieta qv u pg kakva je brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrm
samo mi nije jasno kako nekome ono moze da se ne svidja ...
ne da je dobra no je perverzna
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ova djulijeta je prelijep auto. Da sjutra kupujem novi auto u toj klasi, to bi sigurno ona bila.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks