Originally Posted by
samo-ja
Najjaci je novinar Dana, koji je u izvjestaju sa ovog gidrinog memorijala napisao "kako neki borci nisu htjeli otvorenu borbu nego su se samo valjali po podu". Zamisli kolko on pojma nema o necemu sto prati i radi.

E takva nam je cijela drzava.

kao i sto je bilo ovaj sport koji vrlo malo nas voli i prati ,jedan od nas nije taj novinar u to cu ti se zakleti kao ni 90 posto onih sto su bili u SC moraca sinoc,cush valjali se po podu valjnem mu ga mami,pa ako ga iko zna nek mu poruci da dodje u GRAPLING ART da mu pokazemo novi sport valjanje... , nego ajd dje zivim ne znam ni sto se cudim takvim komentarima...
On topik SHOGUN,branis li ti BJ-a i ono sto je on uradio , nema potrebe jer ce svima koji vole i treniraju MMA on biti jedan od najvecih ,sustina je da je DIaz bio bolji sinoc,e sad koga je ko dobio ili od koga je izgubio to necu komentarisati, sto se tezine tice diaz jeste veci ali znam prije priprema za mec isti bj pen zna imati i po 80-85 kg ,tako da njemu nije neki teret 77kg a ni najmanji problem mu nije ih nabaciti ih
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Bookmarks