Ima i od 5 ja mislim.![]()
ima,ima.
Na kraju, koje cijene postoje sve?
cijene su 5,10,20 i 50 eura.
od 5 i 10 eura su tribine,a kako ih to dijele pojma nemam,kad vec nisu numerisana mjesta
od 20 je parter,a od 50 je VIP parter
e sve im jbm, meni ne rekose za te od 5e
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
http://www.mixedfightvideos.com/2011...ght-video.html
http://www.mixedfightvideos.com/2011...video-ufc.html
evo meceva od sinoc ,a sto se tice ovog turnira i 5 eura je skupo
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Znaci Mirko nema sto vise u UFC da trazi.
Ne daj Boze da ovaj Bj Penn trenira koliko i ostali borci u MMA. Co'ek je bio preumoran na pocetku druge runde, sto je Diaz naravno iskoristio. Kako mi je krivo kad bolji borac izgubi radi nekih sporednih faktora.
Na drum palo nebo malaksalo...
ja odavno ljepsi boks nisam vidio nego ono diazovo sjeckanje malo po malo,razbio je Bj Penn-a,totalna dominacija,mozda se coek nekome ne svidja ali ebem li ga ne svidjaju se ni oni njemu ...jedva cekam da razbije GSP-a,
SUPERJOINT RITUAL
Teško da će razbiti GSP-a![]()
Tesko ce GSP sa njim u standup-u. Diaz ima dosta neugodan stil. Nije brz koliko GSP, ali radi kao dvotaktna masina. Jedan isti tempo drzi non-stop.
GSP je rvacki jaci, ali opet mislim da ce mu biti tesko u "ground and pound", jer je DIAZ jedan veliki gospodin Jiu-Jitsua. Mozda najveci izazov za Djordja do sad.
Ako pobjedi, presao je igru.
za ovo u SC Moraca cu samo da kazem PIH !!!
onda dodjoh doma i odgledah citav UFC 137,da uzivam malo u pravim borbama...
Diaz je demolirao BJ-a,dominantan je bio u svim segmentima borbe,ne znam kako neko moze da izvali takvu glupost i da kaze da je BJ bolji borac?!
ako ostane u ovakvoj formi uzece pojas
Udri ga savooooooooooooooo!!!
Dajte neki izvjestaj sa ovog dogadjaja u sportski...ko je koga dobio, jel bilo plavi,plavi crvenoga davi..???
Nije mi jasno da ovi nasi (crnogorski) borci nece pa nece da uce parter, sam stand up vise nije dovoljan cak ni za ove vasarske priredbe.
Milina je bilo gledat onog Dada Mihajlovica, pravi MMA borac, medjutim dali su mu slabog protivnika, tako da je mec bio dosta jednostran.
Od ostalih borbi malo interesantnija je bila izmedju onog Hrvata i Srbijanca i to je bilo to sto se turnira tice.
Da uce parter tesko, uzmu vrecu i buca buca..a za parter treba ostat jos jedno par sati posle vrece..a dje jadan, idem do grada malo..
A sta ostade od velikog imena CROCOP...
Last edited by MK; 31-10-11 at 07:56.
U jednom trenutku je izgledalo kao da Diaz nece da dovrsi B.J.-a samo ga je tukao i tukao i tukao, minut i neshto cini mi se.
A GSP-a da nokautira. Mozda ako bude radio neku taktiku pa ga drzao na distanci i ne bude ulazio u parter ali GSP je eksplozivan on cje cekati cijelo vrijeme i kad
ovaj bude otvoren srusice ga. Jedino da ne ceka da ovome popusti cardio jer ste vidjeli protiv BJ da njemu kardio ne popusta.
GSP ima sto se tice borbe na parteru ima nadmocnije rvanje u odnosu na Diaza, ali prosto ne znam kako ce to iskoristiti i oce li smjeti da se usudi (kao sto nije smio ni Shieldsu) da ide dolje sa diazom, a sa druge strane njegov ako ostan u stand up-u ,garantujem da ce GSP (gradski saobracajni prevoz :P) losije proci ,sve u svemu mislim da ce mu biti najtezi mec u karijeri osim ako negdje u zaru borbe ne proleti neki udarac u bradu i to sve zavrsi cisto i brzo. Da ne bude zabune obozavam GSP-a prosto navijam za ovog narkomana Diaza da uzme taj pojas hahah.
Sto se tice turnira u Moraci one pare za kartu sam potrosio na stick da ne smrdim poslije treninga :PPPPPPPPP
Last edited by RiddicK; 31-10-11 at 09:21.
SUPERJOINT RITUAL
dakle turnir u heklanju sc moraca okoncan uspjesno ? ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
boze boze... USTANI PICKICE ahahha koje smjehoteke, eto malo mi je milo sto je taj oktagon bio ako nizbog cega... ostalo sve ****** imalo je sve ukupno 2je borbe fine... Savo vs Ricarda Arone se borio, a mec kao overim vs verduma...
Samo mi reci s' kim se Diaz borio do sad? Reci mi jednog pravog borca do BJ Penna, sa kojim se borio Nick Diaz. Paul Daley?
Za moj pojam je Bj Penn bolji borac i kompletniji. Bj je legenda i uvijek ce biti vece ime u lakoj kategoriji nego sto ce Diaz biti u welteru.
Druga stvar je sto Bj Penn nabije 7-8 kila, dodje u welter i dobije batine od GSP-a, Diaza i ostalih kraljeva. Bas me interesuje kako bi Diaz prosao protiv Andersona Silve , recimo. Vidjeli smo u prvoj rundi ko je kompletniji borac. U drugoj vec dolazi do izrazaja BJ Penova nespremnost, a ne neki kvalitet Diaza.
Kad Jon Bones Jones kaze da je BJ Pen po njemu najbolji borac danasnjice, valjda to nesto znaci. Svi malo jaci borci su tipovali na BJ-a, a Mat Hughes je najbolje rekao "Ovu borbu ce samo odluciti to koliko je BJ Penn spreman".
I da se razumijemo, Nick Diaz ne umije da boksuje. Ono sto je sinoc prikazao uopste nije tehnicka nego fizicka nadmocnost.
Zamisli koliko ce GSP-u biti lako da baca Diaza ko krpu, ako je BJ uspio da ga obali.
Last edited by Shogun; 31-10-11 at 10:21.
Izjave tipa " a sa kim se borio do sad Diaz, Marko, Janko" mi nikad nisu bile jasne..kakve to veze ima? Tacno je da je BJ ime, ali i Fedor je bio ime, Mirko je bio ime pa su dosli novi borci, mladji, spremniji..i ja sam mislio da ce Rua pobjediti Jonesa ali ga otrese crnja kao krpu..tako da polako sa izjavama tipa "GSP ce da baca Diaza kao krpu"..
Last edited by MK; 31-10-11 at 12:18.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks