Odlično je što su Mirko i Jovetić tempirali formu i što pršte od samopouzdanja. Evo hvalospjevi o Mirkovoj partiji sinoć po italijanskim medijima.
Odličan je trenutak, oni dvojica da se igraju, ostali da kolju i prolazimo.
Odlično je što su Mirko i Jovetić tempirali formu i što pršte od samopouzdanja. Evo hvalospjevi o Mirkovoj partiji sinoć po italijanskim medijima.
Odličan je trenutak, oni dvojica da se igraju, ostali da kolju i prolazimo.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Dobra je stvar sto je poceo Blazic da brani za klub, juce je branio za Panetolikos u pobjedi kod kuce 2:0. Makar da imamo jednog golmana koji brani za klub, mada ga je i on dosta presjedio ove sezone....
IzvorTOP 5 mladih napadača JSL
Filip Kostić (Radnički 1923) - Već je na radaru Crvene zvezde! Mnogi su ga već i preselili na "Marakanu", ali i ako se ne obistine te najave, napadač Kragujevčana ima pred sobom lepu budućnost. Asistencije nikada nisu bile previše cenjene u domaćem fudbalu, uvek smo radije gledali momke koji tresu mrežu, ali posle početka ove sezone, jasno je da Darko Spalević i ostali iz Radničkog ne bi postigli ni trećinu postignutih pogodaka da nije bilo dodavanja Kostića. Ako se uz pet asistencija doda i da je 18-godišnjak zabeležio i pet golova, onda nema sumnje u kvalitete fudbalera "crvenih đavola".
Filip Kasalica (Sloboda) - Golgeter u njemu je čučao izvesno vreme dok je bio u Hajduku iz Kule za koji je u prethodne dve sezone postigao ukupno četiri gola, ali onda je po dolasku u Užice prosto eksplodirao. Pet golova na devet mečeva, od kojih je svakako najbolji utisak ostavio protiv četvorostrukog uzastopnog šampiona Srbije, odličan je parametar za početak. Iako malo stariji od ostalih (22), još uvek ima prostora za njegov napredak. Reprezentativac Bugarske Ivan Ivanov ostao je posramljen u duelu 2. kola, kada ga je Kasalica "odneo" u nekoliko duela, a upravo to bi mogla da mu bude i najbolja preporuka kada jednoga dana bude birao novi klub. Što se tiče reprezentacije, za sada Kasalica ima nekoliko nastupa za mlade "hrabre sokolove", ali je i sam istakao da ne zna šta bi radio kada bi jednoga dana dobio poziv za seniorsku reprezentaciju Srbije.
Jes da im je liga podjednako ****** kao nasa, ali ovaj Kasalica nije bio los u mladoj. A ovaj Kostic vjerovatno nema veze s nama, ali prezime kaze sve.
Kostić je rođen u Kragujevcu tako da teško može bit naš igrač. A nadam se da ovaj Kasalica ne koketira nego da samo novinari tako pišu.
edit: sad vidim da je i Kasalica rođen u Srbiji.
Tog Kasalice se sjecam iz mlade reprezentacije, uopste mi se nije cinio kao neki igrac, i dalje ne smatram da je kvalitet za A selekciju, ukoliko nije rapidno napredovao u poslednjih godinu dana. Inace decko je rodjen u Uzice, tako da mu se i ne moze puno zamjeriti i kad bi prihvatio da igra za Srbiju, ako ikada i stigne takav poziv...
Već kad razmišljamo ko će zamijeniti Pekovića ili Drinčića mislim da bi idealna zamjena bio Vladimir Boljević iz Krakovie čini mi se da je prije odlaska u inostranstvo bio najbolji vezista naše lige.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sve zavisi kako i koliko igra tamo, je li napredovao jer bit najbolji vezista nase lige i nije neka ''titula''..
evo ga on ubode i to lijepo zvijezdi i vesovic namjesti gol. Mada ruku na srce ova srpska liha je sramno losa...
kakva je da je nije gora od ove nase..
15 golova na poluvrijeme pa se ti vidji.
Bijo si poziw koi se neodbija
mrtva trka druze, mrtva trka
jovetic odlicno odigrao, u top formi je i to me raduje. samo me strah da nismo previse puni optimizma pred cehe, da na kraju mi njih ne podcjenimo a ne oni nas.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Odlican je bio ako bismo posmatrali njega kao individualca, ali ona Fiorentina je sve sem tim, a joveta je danas prednjacio. oni ka da se utrkuju ko ce vise puta da ispali nekog saigraca... joveta je dosta solirao, i nije davao pasove na vrijeme. Par puta cak nemastovito proigravao. Sve u svemu, nakon sinocnjeg Juvea, ovu Fiorentinu je bilo mucno gledat'
Zato kazhem da treba da ide shto prije iz tog kluba. Najbolje u Premiership, gdje ce morati da igra timski i da se disciplinuje, ali gdje bi istovremeno njegovi individualni kvaliteti doshli do izrazhaja.Nemojte sad da me spalite, ali mislim da josh nije dovoljno dobar za United ili City, a tamo, uostalom, ne bi ni igrao puno. Spursi bi bili pravi klub za njega, recimo. Odlicna sredina, tehnicki svi potkovani a ima i VDV-a na istoj poziciji, starijeg, iskusnog lisca da ga pouci par stvari.
Deserve's got nothing to do with it.
a dje u spurse pored balea i lennona?
Kakve veze imaju Bale i Lennon sa njegovom pozicijom?
Na drum palo nebo malaksalo...
nikakve, kad je u spic joveta se ne moze povezat kad je na krila odlican je. Danas je krilni spic isto sto i krilo sa tim sto joveta nije toliko daleko uz liniju. ako mislis evenualno poluspic tu jos manje sanse ima pored modrica i vdv-a
ma kakva engleska bre, za njega je italija ili spanija, samo da predje u jaci klub. fiorentina je raspad, a njemu je sinisa izgleda utuvio u glavu da sve mora sam da resava, i onda je danas odigrao utakmicu skroz ispod ocekivanja. nije mu bio dan sasvim sigurno, koliko puta je pogrijesio lak pas, motao je mnogo, cak ni primanje nije bilo idealno. on je mlad igrac, i normalno je da se desi neshto tako kad mu predas previse odgovornosti. slicno se desilo i sa boatengom posle one utakmice sa lecce-om. Tu treba trener da stupi na scenu, i iskoristi na najbolji moguci nacin njegov dobar momenat, a ne da ga preoptereti ocekujuci od njega da svaku utakmicu odigra perfektno. zato i imam osjecaj da je za nas presudno sto imamo u repki mirka, na kojeg se uvijek sprovodi najveci pritisak, a za jovetu uvijek imamo malo vise razumjevanja, cak i kad odigra katastrofalno kao protiv engleza. zato mislim da bi protiv ceske mogao da bude nas glavni igrac, i da nas povede na euro.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Posle nešto manje od pola sata igre, fudbaler Zvezde Darko Lazović je morao da napusti igru zbog povrede, a njegovo mesto na terenu je zauzeo Marko Vešović, koji je bio i najbolji igrač gostiju do kraja susreta. komenatar iz blica a kasalica dao prelijep volej. koliko vidim balic nije ni igrao za inter
Last edited by lepetanac; 30-10-11 at 19:09.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ima li đe karte da se uzimaju?
a jel moguce da nam se ovo desava,povrijedi se Basa izadje u 6 minut
Sta mu bi???? aooooooo nee!
1908.
A nek ide sve u tri lijepe,a i on ko da je od plastike.
Izgleda je rame povrijedio,posto se za njega drzao kad je izasao.
Ako ne bude igrao, šanse nam drastično padaju... nadajmo se da ipak nije ozbiljno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks