percepcija je zeznuta stvar, onima preko Morače je centar preko Morače![]()
She is only here to annoy herself!
Sto selicno licno mene tice,moja logika je malo cudan![]()
Ja se drzim doktrine Last Man Standing, da su valjali ne bi bili bivsi![]()
ja shvatam da i zeneimaju potrebe kao i muskarci (sta vise naucno dokazano cak i vishe nego muskarci) ali brate to ne znaci da treba mjesecno po 2 partnera da mijenja ...
isto kao sto mi muskarci nebismo sa bilo kojom djvojkom isto tako mislim i za djevojke ... mada i na jednu i na drugu stranu ima onih kojim je bitno samo daobave posao a sto je ko je i kako to je nebitno ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Tezis savrsenom, momkom koji nije bio ostavljan, a to ne postoji, kao ni cura koja nije bila ostavljena. Ali...
Ja za sebe smatram da sam najbolji i najljepsi, i ako je neko ostavio nesto sto ja izaberem, onda to znaci da taj neko nije znao sto ima. Da, zaboravio sam da kazem da sam i egoista i narcis.
Ljudi su zivotinje, a zna se kako zenke u zivotinjskom carstvu biraju - najbolji geni, te stoga se to moze primijeniti i u ljudskom svijetu.
Tako da doktrina Last Man Standing, ima smisla, gledano iz ugla pojedinca, bolje mislit da si najbolji, no lomit glavu oko bivsih partnera
a brate ako je vrhunska pi*ka, nekako je logicno da se klepala sa dosta frajera.. pa opet ne treba ozbiljno shvatat taj rilejsnsip..
Nije moj rezon da je neko savrseniji ako nije bio ostavljan, ne mora da znaci, pogresno si shvatio nesto.
Nije problem ako je neko ostavljan, to samo znaci da taj neko ko je ostavio, nije znao sto ima, ako ja izaberem ostavljenogShvatices poentu
I ne tezim savrsenstvu uopste, niko nije savrsen, pa ni ja, teskog srca moram prinati
Ali ako u gomili ljudi, neko ko ti se bas bas svidja,izabere bas tebe, onda Last Man Standing doktrina ima smisla![]()
To što je nešto dobro po tvojim standardima ne mora da znači da će biti dobro i po tuđim. I, osim ako nije "zvanično ostavljanje" tj. razvod braka kako možeš biti sigurna ko je koga ostavio? Izlazio sam prije par godina sa djevojkom koja je trčala za mnom i kod mene i zivkala svako malo na tel. (što naravno nije moglo promać dobrom dijelu mog društva) da bi nakon raskida (da ne objašnjavam sad što kako i zbog čega, uglavnom moja lažna procjena u kombinaciji sa ne baš iskrenim predstavljanjem te osobe na početku) ona zbog povrijeđenog ega svud redom raširila priču kako sam ja taj koji je trčao za njom stalno pa je morala da me otkačinaravno dođe ta priča i do mog društva ("slučajno"), e sad njima je kad me za to pitaju dovoljno da ih pogledam i da se osmijehnem i znaće o čemu se radi, a za ljude koje ne znam me zaboli ona stvar što će pričat(kakve su se priče pričale to je sitno)
you mean beginning..or I got you wrong?![]()
She is only here to annoy herself!
Meni su bitni moji standardi, manje-vise me zanimaju tudji {osim ako ne procjenim da su eventualno(mada tesko) bolji}![]()
Ma... Zar djelujem tako povrsno? :O Znajuci nam mentalitet, i zensku prirodu... Uvijek vjerujem najvise svojim ocima i usima, trudim se da mi nista ne promakneI'm a super girl..
A vidis napravih banalnu greskuSo I guess u're right :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks