nezoo I to je sasvim ok.Ali poenta je da je dovoljno da kad stupis u kontakt i malo dublju pricu mozes da vidis kakva je devojka, da li ti odgovara ili ne, da li je ono sto zelis bez informacije u brojevima pre...
Nije mi bitno, ali uopšte.
Dok god ne osjećam neke negativne posledice toga.
Mene uopšte ne čudi ovo 'tolerisanje broja' koje si pomenuo - tipično za našu sredinu (i to samo kad su cure u pitanju), ali me čudi da ti kao svjetski čovjek postavljaš to pitanje.
A opet mi je na neki način drago da si još uvijek naš. :mrgreen:
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
nezoo I to je sasvim ok.Ali poenta je da je dovoljno da kad stupis u kontakt i malo dublju pricu mozes da vidis kakva je devojka, da li ti odgovara ili ne, da li je ono sto zelis bez informacije u brojevima pre...
to prvo ti apsolutno nema veze s tim drugim, moze se desit da sa djevojkom s kojom ces na prvom sastanku "imat odnose" ostanes do kraja zivota a moze se desit i da se ona koja se usteze i folira cim osjeti "bolju" priliku ode s nekim drugim ili nadje nesto "sa strane" pa makar da se zvali s njim i njega isto stavi na waiting list
znaci tebi je granica 5-6, idemo dalje![]()
She is only here to annoy herself!
Sve je relativno![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
I meni neki svjetski ljudi postavise ovo pitanje, pa ne vidim na koji je nacin strasno pitati ovo
Elem, evo da i ja prozborim koju na temu. Sto se mene tice, taj broj mi nije bitan, niti ga postavljam, niti me interesuje. Nekad se zna prozboriti o tome kad se prica generalno o stvarima vezanim za seks, ali to uglavnom sa djevojkama s kojima duze izlazim. Da bi se doslo do te faze da se o ovome moze pricati bez ikakvog osudjivanja i straha od odmazde, treba da prodje vremena da se ljudi upoznaju i vjeruju jedno drugom. Imah jednu, koja je za svoje godine imala dosta poveci broj partnera iza sebe i kad smo pricali o tome, pricali smo sasvim najnormalnije i uz dosta postovanja i razumijevanja. Niti mi je to poboljsalo sliku o njoj, niti pogorsalo. Nista strasno, sve u svemu.
prostom matematickom racunicom da svaka stupi u sexualni odnos prvi put sa 16-17-18. Tada im oslača, pa jedno godinu dana momka ne puštaju šta god se dešavalo u vezi.
kad raskinu to najčešće biva veliko razočarenje u muški rod pa se osame jedno pola godine. Kasnije treba neko muda da odvali da bi joj se uvuka u krevet opet, i svaki naredni put je isti sa malim varijacijama.
čast izuzecima kojih je malo.
No signature here.
Bitno mi je. Sa ovima sto "nas" mijenjaju ka' čarape, ne planiram da budem više od mjesec dana, zauzme se dobro mjesto na njenoj velikoj listi momaka, i fino se rastaneVećina djevojaka koje znam, znači 19-21 godinu, imale su 15-20-25 momaka, meni to nije cool, uopšte, i sa takvim djevojkama ništa ozbiljno ne mogu da planiram
A vala, čas prije...
Ta sto ih mijenja ka' carape sluzi samo za klepanje, nista ozbiljno.A pretpostavljam da niko od vas nece htjeti nesto ozbiljnije sa djevojkom koja je promijenila dosta partnera u krevetu.![]()
Vala ni ja nešto ne vjerujem, osim ako stvarno previše vremena ne provodim ovdje... :/
NSX, znaci tebi je 15-25 previse![]()
Last edited by Mojsije; 30-10-11 at 14:55.
Osoba koja je promjenila puno partnera za svojih 20 godina, nebitno kojeg pola, ima problema sa samovrednovanjem... Zasto bi neko htio da se upusti u vezu sa nekim 'niskim', ili makar na duzi period? o.O
Diamonds for diamonds![]()
ja mislim da je prava za zenidbu ona sa erotskih filmova.![]()
kad legneš sa njom/njim možeš samo da se pitaš "kako ga/je do sad niko ničemu nije naučio?" ili "da li je ovdje u pitanju kvalitet ili kvantitet"
i meni je nebitno, samo ako nije pokupio kakvu bolest![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne kazem da je nemoguce ali nesto mi se tu ne uklapa pa da su radile ko dragstor
Da je bitno- jeste, da je presudno- nije. Bitno je narocito ako se ide u neku krajnost.
A i dosta govori o kakvoj se licnosti radi ako npr. uspijeva da za godinu izmijenja 20 partnera. SOS- seksom opterecena osoba ili dosta nestabilna osoba koja ne zna ni sta trazi ni gdje da trazi.
Ono lako je reci ma meni to nije bitno, bitna je sadasnjost bla bla a ono djevojka 20 godina i 40 seksualnih partnera hmmmmmm ipak to poprima razmjere zabrinjavajuceg.
Zasto bi mi smetalo sto je moja djevojka promijenila muskaraca koliko i ja zena?
Vi ka' da ne izlazite ljudidjevojke pocinju da izlaze sa momcima jos od 14 godina, za 6-7 godina njihove "karijere" mislite da je nemoguce da je imala 20 momaka? Pa ja jos u 8. razred osnovne skole kad sam isao znam djevojke sto su makar 4-5 momaka imale. U grad izlaze 2-3 puta nedeljeno, svaka se oblaci provokativno, to privlaci dosta momaka, prilaze im, iskoriste se medjusobno, sledeci izlazak opet tako,... vjerujte mi da to nije uopste nevjerovatna cifra
![]()
Zavisi od broja tvojih promjenaVeliki broj nju cini qrvom{ali ne klasicna koja se daje zbog para nego sorta 2 (koja se (pro)daje zbog zadovoljstva)}, a tebe cini covjekom kojim se moze zadovoljiti neko sa ne visokim kriterijumima, sto znaci da si neprivlacan za neku zgodnu intelektualku... Ali ne brini, vecina ljudi ima niske kriterijume... ili osrednje sto mi je mozda cak i gore
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks