Originally Posted by
Maleni
Eeee,imam jednu veliku dilemu,pa dođoh,da mi je Vi,CdMovci,koje smatram velikim stručnjacima za filmove,razriješite.E pa ovako,poznata je činjenica da ova moja degeneracija('95) svršava na Američku pitu,Fast&Furious itd.Ne mogu sad da pričam da su to neki loši filmovi,jer sam ih do nedavno i ja gledao,i isto to radio.Ali nedavno počeh da se interesujem za neke kvalitetnije filmove,i reko odoh ja na CdM.Eto tako ja pročitah par postova,tema,poslušah par savjeta,i pomislih : ''***** ti sunce,oću i ja da budem ka ovi'.Onda sam udario po torrentima pa počeh da skidam neke fine filmove.American beauty,American History X,American Psycho,Anatomy Of A Murder,Donnie Darko,Eyes Wide Shut,Fear and Loathing..,Gattaca,Jacob's ladder,London,Memento,Mulholland Drive,Oldboy,Rope,Se7en,The Usual Suspects,Twelve Monkeys i tako dalje,i tako daaaalje.E sad,istina je da mi se svaki od tih filmova dopao,uglavnom provalio sam da volim ove 'mind-blowing' filmove,ali nije me nijedan sjeba ka Fight Club.Cijelu noć spava nisam no sam razmišlja 'što pogledah ovo ***** ti sunce'.Sve je ovo bio kao neki uvod u pitanje..Jeli moguće da u pola ovih filmova nisam ni provalio neku poentu,i da moram opet da ih pogledam za koju godinu da bih ih shvatio,i zašto me Fight Club oduševio tolko,a ovi koji su 'uzdignuti' od strane svakog mogućeg člana CdMa nisu.Jesam li ja normalan.Komentarišite nešto kumim Vas kapom.
Bookmarks