Ali instalacija je 50 eura. Ja sam uzeo sam to da rijesim, ali nema sanse da mogu da sredim. Ima li ko pojma kako da rijesim ovo?
mene su oni instalirali opremu
imam jedno pitanje za korisnike:
Dal vam se u poslednjih nedelju dana desavalo da se slika zaledi i da vam prekine rad interneta na 1 do 5 minuta?
Ali instalacija je 50 eura. Ja sam uzeo sam to da rijesim, ali nema sanse da mogu da sredim. Ima li ko pojma kako da rijesim ovo?
Tu es mon héro!
nesto si pogresno povezao...ajde redom opisi kako si povezao sve kablove, moze i na pm pa da vidimo dje si pogrijesio?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nije, pozovi 1500 da se provjeri parica, a ti provjeri kucnu instalaciju.
Jos jednom provjeri da li si sve povezao po upustvu www.t-mobile.me/upload/Pirelli-DRG-A225Gv01.pdf
Izgleda da STB nisi povezao sa routerom ili telefonski kabl nisi povezao na ADSL port (i DSL na spliteru).
Uputstvo za samionstalaciju možete preuzeti:
1. za instalaciju Pirelli DRG A225 ovdje
Ukoliko tokom procesa instalacije zatrebate pomoć ili podršku, pozovite 1566*
* cijena poziva je 0.16 €, po pozivu (PDV je uračunat).
Ako se ne snadjes, pozovi 1566 i onda ce poslati tehnicara da to instalira za 12.5 eur (placas uz sljedeci racun).
Hhahahahahaha, 16 centi kakav lopovluk..
nije lopovluk nego bi trebalo povecati...kad ne znas povezati 3 kabla onda ti treba uzeti 10e a ne 16 centi..
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zasto kad ocu da zamijenim dukate za arenu sport dobijam: " doslo je do greske jer niste preplaceni na ovaj servis"?
Idi na My phone, moci ce http://www.t-com.me/
Je li na extra TV i dalje radi B92? Na BBM-u ga nema,pa ako moze neko to da mi kaze.. I gdje da provjerim koliko dukata imam?
Ima više načina:
T-Com korisnici: besplatnim pozivom na broj 1500, na portalu ’’My Phone’’ (www.t-com.me), u meniju Extra TV-a ili u T-Centru.
T-Mobile korisnici: slanjem SMS-a sa tekstom DUKATI na broj 14774, na portalu ’’Moj T-Mobile’’ (www.t-mobile.me), besplatnim pozivom na broj 1500 ili u T-Centru.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Hvala momci,pitao bih i kako to da B92 i dalje radi a na BBM ima samo B92 info? Da li ce T-Com ga maci uskoro ili je to trajno rjesenje?
b92 je na extra tv i total tv(negdje sam procitao da je i kod njih ostao)a da kod ostalih je maknut,mislim da su u pitanju prava....
b92 ostaje na extra tv,cim ga nisu makli do sad,znaci da nemaju razloga da macinju uopste...
ali najbolje bi bilo da Sale odgovori da li ce ostat
pozdrav
sta je sa arenama, te je pola ekrana crno.....?
B92 ima na Extra TV.
I ja probah to za arenu i hbo i ista poruka se javlja, nije vajlda da samo jednom u mjesec dana mogu dukati da se mijenjaju?
Pozovite 1500, pa ce vam oni to zamijeniti za dukate. Provjericu sa ekipom zasto ne moze preko TV.
ja iskreno nisam pokusavao preko tv-a, samo preko web portala
Who let the dogs out
A koliko dukata je potrebno za HBO?
I ja probah to za arenu i hbo i ista poruka se javlja
Montenegro!!!
nema na chemu![]()
Ako neko već ne koristi Arenu, znači li to da on ne može ni mijenjati dukate za Arenu, jer u uslovima Ritam kluba piše da se za njih može uzeti samo ona usluga na koju je korisnik već pretplaćen?
Kad će se promijeniti vrijeme na displeju STB-a? Još stoji staro vrijeme.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
A kako da zamijenim dukate za HBO i da li nakon mjesec dana moram sam da ga deaktiviram ili ce se HBO sam iskljuciti?
There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)
Bookmarks