bas mi je milo, bas!
"Vulpes pilum mutat, non mores - Vuk (ov) dlaku mijenja, ćud nikada"
..u pamet se crnogorci...
Montenegrino nocas organizuje zurku povodom ovoga srece mu nema kraja:topsy_turvy:
Vijesti su malo pojasnile šta stoji iza ove grozomorne i razočaravajuće gluposti oko Volkova.
Nije ni čudno s obzirom u kakvoj se situaciji Karadžić nalazi nakon debakla i povlačenja Vidića. Mada zaista je bizarno da zbog ovoga izgubi mjesto u Partizanu al ajde...
Mediji u Srbiji su napumpali priču oko Volkova kao da im uzimamo Kolarova. Biće zanimljivo čuti šta će na sve da kaže sam Volkov.
Čini mi se da je naivno radovati se i likovati u ovoj situaciji jer nama svakako ostaje promaja po lijevoj strani čim nema Jovanovića.
Pokazalo se da ni V. Božović, ni Balić, ni Pejović nisu sretna rješenja. Tako da ako prođemo na Euro ostaje nam da se molimo da Jovanović bude zdrav i da ne dobije neke kartone jer za svakog drugog imamo koliko toliko pristojnu zamjenu osim za njega.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Jedan od komentara sa portala "Vijesti"Ovaj bi nam sa utakmice uteka.![]()
Za ovo ide rep
Neka ide u tri lijepe taj Volkov!! konjina jedna raspala, necovjek je to se odma moze reci ako je ovo istina. Ako se sa nekim dogovoris o necemu onda pridrzavaj se toga. Ne trebaju nam takvi igraci, nemam nista protiv dovodjenja igraca iz Srbije, ali samo onih koji imaju barem neke veze sa Crnom Gorom i koji su spremni da ginu za sveti dres!
Ao sto se napravi od ove mrcine...
a smoriste vise sa njime vec 7 dana, i to jos iz novinskih clanaka. pa onda ili pljuvanje sto ce igrati ili sto nece.
vec mi omrzlo zadnjih dana ovdje ulaziti jer samo citam jedno te isto, o volkovu ili o volkovu. mislim da dok ne bude zvanicna informacija, ne treba komentarisati. a zvanicna informacija ovdje je, pozvan je za reprezentaciju i dosao na pripreme. sve prije toga su gluposti, a ako nije pozvan ili igra za srbiju ne treba ga u opste komentarisati. nadam se da ima zanimljivij tema ovdje sto se nase reprezentacije tice , bar da pricamo o ovima koji trenutno igraju za nas.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ukoliko je ova vijest tacna, za mene ona spada u kategoriju losih-jedan solidni lijevi bek manje u ekipi. Ali shta je tu je, koga nema bez njega se mozhe.
Naravno, sve ovo uz veeeeeeliko potenciranje cinjenice da je ovo sve neprovjereno.
Deserve's got nothing to do with it.
Ni da je Volkot a ne Volkov. Ajde vise bre tamo, igrali smo i do sad bez njega, dako se snadjemo. Valjao bi nam kao igrac, to je tacno, ali nakon svega ovoga nista mi ne bi bilo mrznije nego da ga vidim u dresu sa crnogorskim grbom.
Dobro nam je i do sad islo, ice nam i od sad. Nista ova situacija ne mijenja. Bila tacna ili ne. Ako je dosao, dobrodosao. Ako nije, da smo zdra'o. Bilo je CG i prije pominjanja Volkova, a bice i poslije. Tako da bi me mogli pustit nasi mediji sa tom pricom vise.
DICIOTTO
Bolje da su se trgli malo da ubijede rodjenog Cetinjanina Bajkovica,koji ce vjerovatno koliko vec sledeci mec debitovati za Sbiju,nego sto se motaju oko Volkova i slicnih.
E neka nisu vala.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Bajkovic bi Bozovicu mogao samo da cisti kopacke. Nema potrebe da se muce oko njega, on se vec izjasnio.
Tacno tako. Vjerujem da bi nam i bio od koristi, ali uvijek treba imati u vidu da smo dosli dovde sami, te nema potrebe da se zabavljamo o jadu zbog igraca koji, realno, u svoju biografiju moze da upise gol protiv Samroka kao vrhunac dosadasnje karijere, a nije da je bas u cvijetu mladosti.
A ako su vec bili zapeli da iznajme ovog tezgarosa, onda je to trebalo uraditi diskretno i oprezno, ne opterecivati igrace (ali i navijace i javnost) uoci utakmice, i fokusirati se na ono sto je u ovom trenutku daleko vaznije. No, nama je svaka rabota ista.
_________
Ono shto se toga tice, nije loshe da se vishe raspravlja o ovome, a manje o Cheskoj u javnosti, tako se skida pritisak sa ekipe, a bice ga i previshe jednom kad euforija krene...A poshto Volkov stigao ne stigao nece biti protiv CHeshke u kombinaciji, ovo nishta ne znaci za postojecu ekipu.
Nemaju igraci sto da se opterecuju oko toga. Oni su igrali bez njega do sad i igrace u narednom periodu. Oni su napravili ovaj rezultat i vjerujem da ce ostaviti srce na terenu u ova poslednja dva meca i povesti nas na EURO![]()
Ne bih se slozio. Recimo Jovanovic koji je, iako skromnih mogucnosti, vrlo bitan igrac, a na neki nacin svojom pozrtvovanoscu - simbol naseg putovanja do baraza, moze (i ima pravo) da pomisli - ja se odirem na svakoj utakmici, a sad treba da dodje ubaci-zeton-i-pritisni-Volkov i da me preseli na klupu?! I ne samo Jovanovic, ovim se salje poruka svim reprezentativcima (osim Vucinicu i Joveticu, naravno) - svi ste vi zamjenljivi, pijaca u Srbiji/BiH/Hrvatskoj radi non-stop...
Treba imati obzira, ali i takticnosti, kad se rade ovakve stvari, narocito uoci najvaznije utakmice (tj. dvije) u istoriji.
_________
Last edited by Jal Cargo; 27-10-11 at 23:42.
Dobro, razliciti ljudi razlicito reaguju na konkurenciju. I Jovanovic vrlo dobro zna da nam je lijevi bek najtanja pozicija, a uz to je po vokaciji shtoper. Volkov je vise krilo, i ja ga gledam kao rezervu Jovanovicu na beku, ali i kao eventualnog naslednika Boshkovica na krilu. Shvatam ja da citava fama mozhe da ponekome malo poremeti osjecanja, ali moraju igraci u modernom fudbalu biti svjesni i situacije i konkurencije. Znajuci Jovanovica, on ce na ovu "provokaciju" odgovoriti radeci josh vishe.
Malo da se vratimo na bitnije stvari-odlicno je shto Vukcevic dobija prilike u Blackburnu konacno. Neka udje i sledece kolo i imace solidnu zalihu utakmica u nogama pred barazh.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks