View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 836 of 2251 FirstFirst ... 33673678682683283383483583683783883984084688693613361836 ... LastLast
Results 20,876 to 20,900 of 56262

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

"Vulpes pilum mutat, non mores - Vuk (ov) dlaku mijenja, ćud nikada"
    ..u pamet se crnogorci...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bas mi je milo, bas!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Montenegrino nocas organizuje zurku povodom ovoga srece mu nema kraja:topsy_turvy:

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Vijesti su malo pojasnile šta stoji iza ove grozomorne i razočaravajuće gluposti oko Volkova.
    Nije ni čudno s obzirom u kakvoj se situaciji Karadžić nalazi nakon debakla i povlačenja Vidića. Mada zaista je bizarno da zbog ovoga izgubi mjesto u Partizanu al ajde...
    Mediji u Srbiji su napumpali priču oko Volkova kao da im uzimamo Kolarova. Biće zanimljivo čuti šta će na sve da kaže sam Volkov.

Čini mi se da je naivno radovati se i likovati u ovoj situaciji jer nama svakako ostaje promaja po lijevoj strani čim nema Jovanovića.
    Pokazalo se da ni V. Božović, ni Balić, ni Pejović nisu sretna rješenja. Tako da ako prođemo na Euro ostaje nam da se molimo da Jovanović bude zdrav i da ne dobije neke kartone jer za svakog drugog imamo koliko toliko pristojnu zamjenu osim za njega.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    Montenegrino nocas organizuje zurku povodom ovoga srece mu nema kraja:topsy_turvy:
    Žurke su za mlade ja sam familijaran Sad mogu navijati za reprezentaciju kao i do sada..

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Ovaj bi nam sa utakmice uteka.
    Jedan od komentara sa portala "Vijesti"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Čini mi se da je naivno radovati se i likovati u ovoj situaciji jer nama svakako ostaje promaja po lijevoj strani čim nema Jovanovića.
    Sto je tu naivno druze? Covjek se sprda sa reprezentacijom i drzavom koju ja volim svim srcem. Ovo sto on radi je ekvivalentno situaciji da ti neko kaze skini gace da te ******* a poslije toga ces da me volis i postujes jer sam ti za to platio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vidocq View Post
    Sto je tu naivno druze? Covjek se sprda sa reprezentacijom i drzavom koju ja volim svim srcem. Ovo sto on radi je ekvivalentno situaciji da ti neko kaze skini gace da te ******* a poslije toga ces da me volis i postujes jer sam ti za to platio.
    Za ovo ide rep

Neka ide u tri lijepe taj Volkov!! konjina jedna raspala, necovjek je to se odma moze reci ako je ovo istina. Ako se sa nekim dogovoris o necemu onda pridrzavaj se toga. Ne trebaju nam takvi igraci, nemam nista protiv dovodjenja igraca iz Srbije, ali samo onih koji imaju barem neke veze sa Crnom Gorom i koji su spremni da ginu za sveti dres!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Ao sto se napravi od ove mrcine...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a smoriste vise sa njime vec 7 dana, i to jos iz novinskih clanaka. pa onda ili pljuvanje sto ce igrati ili sto nece.
    vec mi omrzlo zadnjih dana ovdje ulaziti jer samo citam jedno te isto, o volkovu ili o volkovu. mislim da dok ne bude zvanicna informacija, ne treba komentarisati. a zvanicna informacija ovdje je, pozvan je za reprezentaciju i dosao na pripreme. sve prije toga su gluposti, a ako nije pozvan ili igra za srbiju ne treba ga u opste komentarisati. nadam se da ima zanimljivij tema ovdje sto se nase reprezentacije tice , bar da pricamo o ovima koji trenutno igraju za nas.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ukoliko je ova vijest tacna, za mene ona spada u kategoriju losih-jedan solidni lijevi bek manje u ekipi. Ali shta je tu je, koga nema bez njega se mozhe.

Naravno, sve ovo uz veeeeeeliko potenciranje cinjenice da je ovo sve neprovjereno.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ni da je Volkot a ne Volkov. Ajde vise bre tamo, igrali smo i do sad bez njega, dako se snadjemo. Valjao bi nam kao igrac, to je tacno, ali nakon svega ovoga nista mi ne bi bilo mrznije nego da ga vidim u dresu sa crnogorskim grbom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Ni da je Volkot a ne Volkov. Ajde vise bre tamo, igrali smo i do sad bez njega, dako se snadjemo. Valjao bi nam kao igrac, to je tacno, ali nakon svega ovoga nista mi ne bi bilo mrznije nego da ga vidim u dresu sa crnogorskim grbom.
    Objasnio post.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro nam je i do sad islo, ice nam i od sad. Nista ova situacija ne mijenja. Bila tacna ili ne. Ako je dosao, dobrodosao. Ako nije, da smo zdra'o. Bilo je CG i prije pominjanja Volkova, a bice i poslije. Tako da bi me mogli pustit nasi mediji sa tom pricom vise.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolje da su se trgli malo da ubijede rodjenog Cetinjanina Bajkovica,koji ce vjerovatno koliko vec sledeci mec debitovati za Sbiju,nego sto se motaju oko Volkova i slicnih.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by cojones View Post
    Bolje da su se trgli malo da ubijede rodjenog Cetinjanina Bajkovica,koji ce vjerovatno koliko vec sledeci mec debitovati za Sbiju,nego sto se motaju oko Volkova i slicnih.
    bajkovic je 0 od covjeka i golmana i takav nam ne treba u reprezentaciji
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

E neka nisu vala.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    bajkovic je 0 od covjeka i golmana i takav nam ne treba u reprezentaciji
    Kakav je covjek to stvarno ne znam,al vidim ti ga znas licno...sto se golmanskih kvaliteta tice sigurno trenutno najbolji od svih crnogorskih i srpskih golmana,jes da je malo budalast,ali zadnjih godinu i po odlicno brani u Zvezdi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bajkovic bi Bozovicu mogao samo da cisti kopacke. Nema potrebe da se muce oko njega, on se vec izjasnio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Dobro nam je i do sad islo, ice nam i od sad. Nista ova situacija ne mijenja. Bila tacna ili ne. Ako je dosao, dobrodosao. Ako nije, da smo zdra'o. Bilo je CG i prije pominjanja Volkova, a bice i poslije. Tako da bi me mogli pustit nasi mediji sa tom pricom vise.
    Tacno tako. Vjerujem da bi nam i bio od koristi, ali uvijek treba imati u vidu da smo dosli dovde sami, te nema potrebe da se zabavljamo o jadu zbog igraca koji, realno, u svoju biografiju moze da upise gol protiv Samroka kao vrhunac dosadasnje karijere, a nije da je bas u cvijetu mladosti.

A ako su vec bili zapeli da iznajme ovog tezgarosa, onda je to trebalo uraditi diskretno i oprezno, ne opterecivati igrace (ali i navijace i javnost) uoci utakmice, i fokusirati se na ono sto je u ovom trenutku daleko vaznije. No, nama je svaka rabota ista.

_________

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post

A ako su vec bili zapeli da iznajme ovog tezgarosa, onda je to trebalo uraditi diskretno i oprezno, ne opterecivati igrace (ali i navijace i javnost) uoci utakmice, i fokusirati se na ono sto je u ovom trenutku daleko vaznije. No, nama je svaka rabota ista.

_________
    Ono shto se toga tice, nije loshe da se vishe raspravlja o ovome, a manje o Cheskoj u javnosti, tako se skida pritisak sa ekipe, a bice ga i previshe jednom kad euforija krene...A poshto Volkov stigao ne stigao nece biti protiv CHeshke u kombinaciji, ovo nishta ne znaci za postojecu ekipu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemaju igraci sto da se opterecuju oko toga. Oni su igrali bez njega do sad i igrace u narednom periodu. Oni su napravili ovaj rezultat i vjerujem da ce ostaviti srce na terenu u ova poslednja dva meca i povesti nas na EURO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Nemaju igraci sto da se opterecuju oko toga. Oni su igrali bez njega do sad i igrace u narednom periodu. Oni su napravili ovaj rezultat i vjerujem da ce ostaviti srce na terenu u ova poslednja dva meca i povesti nas na EURO
    Vjerujem i ja u to, zato i kazhem-koga nema bez njega se mozhe. Ali bih ipak volio da je tu jer bi ekipa bila jaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ono shto se toga tice, nije loshe da se vishe raspravlja o ovome, a manje o Cheskoj u javnosti, tako se skida pritisak sa ekipe, a bice ga i previshe jednom kad euforija krene...A poshto Volkov stigao ne stigao nece biti protiv CHeshke u kombinaciji, ovo nishta ne znaci za postojecu ekipu.
    Ne bih se slozio. Recimo Jovanovic koji je, iako skromnih mogucnosti, vrlo bitan igrac, a na neki nacin svojom pozrtvovanoscu - simbol naseg putovanja do baraza, moze (i ima pravo) da pomisli - ja se odirem na svakoj utakmici, a sad treba da dodje ubaci-zeton-i-pritisni-Volkov i da me preseli na klupu?! I ne samo Jovanovic, ovim se salje poruka svim reprezentativcima (osim Vucinicu i Joveticu, naravno) - svi ste vi zamjenljivi, pijaca u Srbiji/BiH/Hrvatskoj radi non-stop...

Treba imati obzira, ali i takticnosti, kad se rade ovakve stvari, narocito uoci najvaznije utakmice (tj. dvije) u istoriji.

_________
    Last edited by Jal Cargo; 27-10-11 at 23:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Ne bih se slozio. Recimo Jovanovic koji je, iako skromnih mogucnosti, vrlo bitan igrac, a na neki nacin svojom pozrtvovanoscu - simbol naseg putovanja do baraza, moze (i ima pravo) da pomisli - ja se odirem na svakoj utakmici, a sad treba da dodje ubaci-zeton-i-pritisni-Volkov i da me preseli na klupu?! I ne samo Jovanovic, ovim se salje poruka svim reprezentativcima (osim Vucinicu i Joveticu, naravno) - svi ste vi zamjenljivi, pijaca u Srbiji/BiH/Hrvatskoj radi non-stop...

Treba imati obzira, ali i takticnosti, kad se rade ovakve stvari, narocito uoci najvaznije utakmice (tj. dvije) u istoriji.

_________
    Dobro, razliciti ljudi razlicito reaguju na konkurenciju. I Jovanovic vrlo dobro zna da nam je lijevi bek najtanja pozicija, a uz to je po vokaciji shtoper. Volkov je vise krilo, i ja ga gledam kao rezervu Jovanovicu na beku, ali i kao eventualnog naslednika Boshkovica na krilu. Shvatam ja da citava fama mozhe da ponekome malo poremeti osjecanja, ali moraju igraci u modernom fudbalu biti svjesni i situacije i konkurencije. Znajuci Jovanovica, on ce na ovu "provokaciju" odgovoriti radeci josh vishe.

Malo da se vratimo na bitnije stvari-odlicno je shto Vukcevic dobija prilike u Blackburnu konacno. Neka udje i sledece kolo i imace solidnu zalihu utakmica u nogama pred barazh.

Page 836 of 2251 FirstFirst ... 33673678682683283383483583683783883984084688693613361836 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)