A ljeb sve skuplji i skuplji...
Pe' šes' bazena..
A ljeb sve skuplji i skuplji...
Valjalo bi jedan Monako da načinimo pa da kupimo cijelu godinu pare i onda jednom na ljeto odemo da ne masa strašnia pi*aka vidi
You must spread some Reputation around before giving it to Dutch again.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kako bih volio da je ovo istina. Prvo zbog saveza, a onda zbog navijaca kluba.
Bijo si poziw koi se neodbija
Hahahahahah e neka je, nadam se da je istina..
Ma kakav mozzart. Oni znaju prije svih ostalih, mnogo jacih i pouzdanijih sajtova.
budala![]()
Fudbalska reprezentacija Crne Gore ode u Srbiju da igra prijateljsku utakmicu. Neposredno pred utakmicu igracima se ne izlazi na teren jer su Srbi previse slabi i ne zele da trose snagu i rizikuju da se povrede. Selektor Brnovic se sa tim slozi, ali je rekao da mora barem 1 igrac da igra, jer ce ih Fifa kazniti. Dogovore se da Mirko Vucinic izadje na teren, a ostali odose u kafic. Pred kraj poluvremena upale oni teletekst i vide da je Crna Gora povela sa 1:0, a strelac je bio Vucinic u 10. minutu. Nastave da cirkaju i na kraju meca opet upale teletekst i vide da je Srbija izjednacila u 89. minutu. Vrate se u svlacionicu i pitaju Vucinica kako je primio gol u 89. minutu.
- Ma dobio sam crveni u 15. minutu.
Ahahahahahaha
kakva je ovo sprdacina ljudi http://www.mondocafe.me/fudbal/-blic...rbiju-2025.php
Pričam ja vama cijelo vrijeme koja je to "roba" ali vi nećete da čujete,pričam ja vama nije naša reprezentacija vojska spasa,pričam ja vama da dres crnogorski nije za zafrkanciju već za ponos,pričam ja vama tako u nedogled ali vi meni ne vjerujete,neka se sad crvene FSCG i Brnović i ostali koji su doprinjeli ovoj sprdnji i to bez ikakve potrebe.
..pi...
Ako ovo bude istina, realno se momak posprdao sa nama.
Neka je i treba da se sprda. Prvo je reka da oce da igra za srbiju, ali i pored toga brnovic i drustvo ga zovu.
Sjeća li se ko kad je Andreas Goldberger 1997. kažnjen od strane Austrijskog skijaškog saveza, pa objavio na sva zvona da će da skače za Jugoslaviju? E pa taj rad.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Didi zakljucaj opet ovaj thread![]()
Brna ocisti se imas nesto po licu.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kako bi dobro bilo da je ovo tačno.
Pritisnuo Tole Karadzic i Partizan
"Volkov se, kako nezvanično saznajemo, našao u izuzetno neugodnoj situaciji, jer bi mu prihvatanjem poziva da igra za reprezentaciju Crne Gore bila ugrožena i pozicija u Partizanu."
http://www.vijesti.me/sport/vladimir...e-clanak-44289
aj sa srećom.
C R N A G O R A
prava stvar! e pa ljudi moji....:biggrin:
Attachment 68133
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks